Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Bocs a láma kérdésért, de próbálom feltenni a suse-t és állandóan boot 0:error üzenetet kapok a pendriverról való indításkor. Mitől csinálja? Próbáltam mindkét susétől letölthető progival ráírni a pendrivera a lemezkéet, normál és a lan-os image-t is, két pendriveal is, de nem jutok tovább. Vagyis van egy verzió... az universal usb installer progival kiíráskor, akkor bejön a suse rendszerindíto, de az install után azt mondja,hogy nem találja a pendrive-ot...
Kíváncsiságból egy linux mint disztrót is rátettem a pendrive-ra, azzal tökéletes.
-
V.Stryker
nagyúr
Szia
Na, b@xa a csőröm. Ismét próbálkozom vele.
No, de elakadok már az elején és szerintem előzőleg itt cseszhettem el. Szóval netbookról lévén szó, pendriveról telepíteném, ehhez ott az ImageWriter, a suse honlapján, letöltöm az iso-t, de nem tudom betölteni, mivel a progi csak .raw fájlt tud vagy akar megnyitni. Hogy tudnám normálisan pendrivera lőni az iso-t?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Kiváncsiságból feltettem a 11.4-es verziót a netbookomra. Szépnek szép, de már az elején szétidegelt.
Miért van az,hogy pl frissítéseket sem hajlandó keresni, mert hiányolja azt a pendrive-ot amiről telepítettem? Ha beteszem a pendrive-ot, akkor meg csinálja? (sok másnál is kéri, hogy tegyem be a pendriveot)
Ugyanitt van olyan bajom,hogy ott vannak a frissítések, mondom neki alkalmazza, erre kiírja,hogy várakozás a hitelesítésre, ezt csinálja vagy 10 percig majd dob egy üzenetet,hogy nem sikerült a hitelesítés. Mi van ezzel?A másik dolog, hogy mennyire normális,hogy pl az itthoni wifihez nem akart csatlakozni, csak miután újraindítottam?
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Oda figyeltem, de nem eléggé. Azt még hagynám, hogy az adat vinyót szétcseszte, de egy zsír új dvd-ről nem volt képes feltelepülni. Az íróból egyből áttettem ebbe a gépbe és a fájlok másolásánál előszőr kiírta,hogy egy fájlt nem tud feltenni, akkor azt figyelmen kívül hagytam...utána meg 17˘%-nál le is állt, hogy pár csomag telepítése nem sikerült.
Kétszer is megpróbáltam...ugyanez.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
luciferc #1464 üzenetére
legyen egy root partíció meg egy home -Ez hogy érted? Nálam úgy van, hogy van egy partició a rendszernek és egy az adatoknak. Most a rendszer particiót helyére csinálnám a linux particióját és a swapot. A másik, ami az adatoknak van, az érintetlenül lenne hagyva a rajta lévő cuccokkal együtt.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi. Mindjárt feltelepítem ha felismeri ha nem és akkor megnézem, max még kérdezek.
512 ramom van a notiban és a rendszernek egy 3.1 gigás partició....ebből ugye lejön az 1 giga swap...a maradék 2 giga elég ennek a rendszernek? (mondjuk csak KDE 3.-al, a többit nem is tenném fel..)
Jah, amit még kérdezni akartam. Hogy telepítésnél (ennél még nem tudom), de a többi disztribúciónál a partició választásnál van egy \-jel simán, meg van még jópár, ahol a \ után van valami etc vagy mit tudom én mi... ha simán csak ez az egy rendszer lesz a gépen, akkor ugye a sim \ -t kell beállítani?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Tudnátok abban segíteni, hogy az új Opensuse 11.0 által támogatott hardverek listáját hol lehetne megnézni? Arra lennék kiváncsi, hogy a notimba lévő Toshiba Mini PCI Wlan Card -ot támogatja-e. (Kicsit lámán írtam a típust
, de az Everestből ennyit tudtam meg róla...az XP alapból felismeri)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged