Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
-
Lala6
addikt
Nem.
A lista besem jön, rögtön az indítás után error 22.
Ha a grub-ot letörlöm, majd újra telepítem, akkor jelentkezik a fenti beállítás eltűnős jelenség.(persze a telepítő CD-vel bootolok).
szerk.: Most nézem, hogy indításnál egy csomó modult nem tud betölteni, fatal error-al elszáll, de azért a rendszer és az x elindul.
Jelenleg annyit csináltam, hogy bementem a rendszertöltő beállításba, nem állítottam semmit, csal elmentettem és így most működik. Újraindítva nem jelentkezett az a sok betöltési hiba sem.
Nem tudom mi a franc lehet ez.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 1 / 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahol a winfosnál a Start menü van, az ott lévő kaméleont valahogy bevándoroltattam középre és sehogy sem tudom fullra a széllére visszatornászni.