Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
-
Lala6
őstag
Nem.
A lista besem jön, rögtön az indítás után error 22.
Ha a grub-ot letörlöm, majd újra telepítem, akkor jelentkezik a fenti beállítás eltűnős jelenség.(persze a telepítő CD-vel bootolok).
szerk.: Most nézem, hogy indításnál egy csomó modult nem tud betölteni, fatal error-al elszáll, de azért a rendszer és az x elindul.
Jelenleg annyit csináltam, hogy bementem a rendszertöltő beállításba, nem állítottam semmit, csal elmentettem és így most működik. Újraindítva nem jelentkezett az a sok betöltési hiba sem.
Nem tudom mi a franc lehet ez.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest