- Milyen okostelefont vegyek?
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
A minimál OpenSUSE installban (X nélküli) nincs pulseaudio felrakva, a Yast beállítások között sem szerepel...
Év elején sokat tesztelgettem ezt, amiről itt és itt meg is emlékeztem. Nekem a "mocp" nevű parancssoros lejátszásra volt szükségem, ami ALSA-n keresztül működik. Ez nekem nem működött, és az elején azt hittem, hogy azért nem, mert az "alsasound" service-ként nem indul el. De később rájöttem, hogy nem szükséges az alsasound service-ként való futása, más volt a hiba. Ami megjavította, hogy az alsa-val kapcsolatos komponenseket 1.0.24-ről 1.0.25 verzióra frissítettem.
Végül is számomra nem volt szükséges az alsasound service-ként futása, de ennek ellenére az továbbra se működött. (Bár az utóbbi frissítésekkel nem teszteltem). Erre gondoltam, hátha javítják a 12.2-ben.
(Amúgy a rendes gépemen, ahol van monitor is, ott is OpenSuse 12.1 van telepítve, azon fent van az X, de Gnome és KDE nincs, helyette csak XFCE-t és LXDE-t raktam csak föl. Ezen nem teszteltem a hangot, mert akkor még ez az install nem volt kész.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged