Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus
üzenetére
Igen, jól érted, így biztosan nem kever meg semmit a Suse lemezén.
Biosban is állíthatod, de elvileg az összes alaplapon kell hogy legyen olyan opció, hogy anélkül, hogy a biosba bemennél, ki tudod választani, hogy melyik eszközről bootolj, pl egy telepítéskor a dvd vagy live rendszerhez a pendrive.
De ezt már egyáltalán nem lényeges így csinálnod, mert ha kész a telepítés, akkor már be tudod rakni a grub listájába is a xp-t és onnantól onnan is kényelmesen választhatod.
Én egy időben (átálláskor) csakis azért csináltam így, mert nem volt szem előtt, hogy van a gépen még windows is így nekem sem bökte a szemem se másnak.

De mondom, a grubot tudod yastból is szerkeszteni, az indítandó rendszerek sorrendjét is beállíthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest