Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Hát jaja

én a 9.2-re se tudom feltenni. Most vadászom a lib''eket hozzá.Hát hiányol egy párat
Az rpmfind.net-en rpm csomagokban megtaláltam szinte mindent hozzá.Probáld meg te is.Meg telepítgesd föl hozzá a cd-idről a gc++, make-t, make-install, kernel sorce-t, stb.Utána elméletileg működnie kellene.Bár tapasztalataim szerint még mikor már minden fent van akkor sem műkszik.Én még az mplayerel, szoktam hasonlóan járni.Igaz ez 9.2.Remélem a 3 már jobb lesz majd picit
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen routert?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az rpmfind.net-en rpm csomagokban megtaláltam szinte mindent hozzá.Probáld meg te is.Meg telepítgesd föl hozzá a cd-idről a gc++, make-t, make-install, kernel sorce-t, stb.Utána elméletileg működnie kellene.Bár tapasztalataim szerint még mikor már minden fent van akkor sem műkszik.Én még az mplayerel, szoktam hasonlóan járni.Igaz ez 9.2.Remélem a 3 már jobb lesz majd picit