Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Hát jaja

én a 9.2-re se tudom feltenni. Most vadászom a lib''eket hozzá.Hát hiányol egy párat
Az rpmfind.net-en rpm csomagokban megtaláltam szinte mindent hozzá.Probáld meg te is.Meg telepítgesd föl hozzá a cd-idről a gc++, make-t, make-install, kernel sorce-t, stb.Utána elméletileg működnie kellene.Bár tapasztalataim szerint még mikor már minden fent van akkor sem műkszik.Én még az mplayerel, szoktam hasonlóan járni.Igaz ez 9.2.Remélem a 3 már jobb lesz majd picit
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az rpmfind.net-en rpm csomagokban megtaláltam szinte mindent hozzá.Probáld meg te is.Meg telepítgesd föl hozzá a cd-idről a gc++, make-t, make-install, kernel sorce-t, stb.Utána elméletileg működnie kellene.Bár tapasztalataim szerint még mikor már minden fent van akkor sem műkszik.Én még az mplayerel, szoktam hasonlóan járni.Igaz ez 9.2.Remélem a 3 már jobb lesz majd picit