- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nekem is jobban tetszik a Suse (főleg Gnome-mal), mint az Ubi. Ubival telepítésnél akadtak/akadnak gondjaim: GRUB az Ubuntu telepítése után mindig elhibázta/elhibázza, hogy melyik partíción van a linux (vagy meg sem jelenik); ilyen problémám Suse-val nem volt.
Lejjebb írtam, hogy a 11.2-es meg a telepítés utáni első indulásnál ragadt be, de 10.3-asra ráfrissítve működik rendesen
.KDE-ből a 3.5-ös jött be annó, a 4-esben meg már pár dolgot hiányolok, amit a Gnome-ban megkapok (mail-notification). Tetszik, tulajdonképpen gyönyörű a KDE 4-es felülete, de tehetnének bele olyan dolgokat is, amik a Gnome-ban benne vannak és nekem szükségesek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.