Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Én azon vacillálok, hogy a configure scriptből kellene kiírtani azt a részt, ami miatt hasra esik a fordítás. Szerintem jó eséllyel menne 4.x -el is, csak tudja azt, amit a 3.x tudott.
Szal a gcc ellenőrzése inkább a 2.x verziónak szólt, szerintem.
Milyen ATI kártyád van? A fogaskerekes fglrx-kockád pörög? Mert akkor okés a 3D, akármit is ír ki a Yast meg a Sax.
Hogy mit csinálsz? Szerintem szépen teszed amit kell.
Egyébként egy általános fordítás esetében a configure a gépedhez optimalizálja a forráskódot, a make lefordítja, a make install meg a helyükre pakolgatja a megfelelő fájlokat. Úgy nagy általánosságban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest