- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Hmm, akkor most azt mondod, hogy a 42.3-ban alapból az a mesa meghajtó van, ami tudja az elvárható teljesítményt? Vagy azt, hogy az amd oldalán fent lévő (jelenleg 17.30-s) driverből csak a mesat tegyem fel?
( Bár ránézésre van most is bizonyos gl gyorsítás, de azt nem láttam elégségesnek - bár tény, hogy még nem is teszteltem -, próbáltam felrakni az amd-s csomagot, elhajtott, hagytam. A Vulkánt meg még nem is próbáltam, nem láttam szükségét.)A suse-ról meg az a meggyőződésem, hogy egyik legjobb diszt, mind a telepítői, mind a partícionálása egyszerűek, stabilak. Virtuális gépbe általában minden rendszert ki szoktam próbálni, de eddig még egyik se ütötte meg azt a szintet, amit elvárok. Az ubi-tól meg egyenesen viszketek, de ez egyéni szoc. probléma

Ez a nagy bányászat meg jól alávágott a jó ár/érték arányú kártyáknak ez tény, de majd csak normalizálódik a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Könyvajánló
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest