- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Hmm, akkor most azt mondod, hogy a 42.3-ban alapból az a mesa meghajtó van, ami tudja az elvárható teljesítményt? Vagy azt, hogy az amd oldalán fent lévő (jelenleg 17.30-s) driverből csak a mesat tegyem fel?
( Bár ránézésre van most is bizonyos gl gyorsítás, de azt nem láttam elégségesnek - bár tény, hogy még nem is teszteltem -, próbáltam felrakni az amd-s csomagot, elhajtott, hagytam. A Vulkánt meg még nem is próbáltam, nem láttam szükségét.)A suse-ról meg az a meggyőződésem, hogy egyik legjobb diszt, mind a telepítői, mind a partícionálása egyszerűek, stabilak. Virtuális gépbe általában minden rendszert ki szoktam próbálni, de eddig még egyik se ütötte meg azt a szintet, amit elvárok. Az ubi-tól meg egyenesen viszketek, de ez egyéni szoc. probléma

Ez a nagy bányászat meg jól alávágott a jó ár/érték arányú kártyáknak ez tény, de majd csak normalizálódik a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest