Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Szia!
Nvidia GT 440 a vga, de sajnos a zárt driver nem szereti, ugyanis bár a kép rendben van, de a zárt driverrel kijelentkezéskor (KDM) elszáll a kép teljesen nem tudom miért, de a monitor elszáll tőle, csak az újraindítással tudok kijönni a dologból.
Ez így volt korábban a 12.2 esetében is, emiatt kizárólag a novueau-t használom, és eddig nem is volt ezzel gond.Most 12.3-at használok (64 bit)
Valamikor volt valami frissítés valóban, és mindenképpen a nyílt driverre gyanakszom, bár rég használtam a virt. gépet szóval nem tudom hogy a driver frissítés ami okozza ezt, vagy az, hogy közben próbaképp felraktam a zárt drivert de ugyanolyan rossz az én estemben most is, ezért visszaraktam a nouveau-t
Van egy ősrégi 2013 év eleji mentésem, még azt gondoltam megpróbálni, hogy abból visszaállítani a nouveau-t, de addig még nem jutottam el, mert kellett a gép.
A virtuális gép meg annyiban gáz nekem, hogy viszonylag ritkábban használom, de amikor kell, akkor nagyon fontos hogy tudjak vele dolgozni, ezért mindenképp meg szeretném oldani a problémát.
Sajnos még most is aktuális, ezért bármilyen segítséget előre is köszönök, illetve szívesen használnám a zárt drivert is, ha a kijelentkezés bugot meg lehetne oldani valahogy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Alkoholista nevelde
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest