Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan
    senior tag

Szia!

A 3200-as linkjét azért is tettem be, mert ott leírja, hogy milyen fájlban mit kell beszúrni ahhoz, hogy a szkenner működjön:
    Works using drivers from Samsung, tested in 12.1 and 12.2 Works as scanner on 12.2 if:

put into the /etc/sane.d/xerox_mfp.conf this line:

usb 0x04e8 0x3441

issue this (as root):

mount -t usbfs none /proc/bus/usb

De erre ugye semmi garancia nincs, hogy a 3400-zal is működik.

A másik amiért linkeltem az oldalt, ha nem ragaszkodsz ehhez a típushoz, tudsz válogatni olyat amelyik működik.

Sajnos én sem tudok ettől többet mondani. De hátha benéz valaki, akinek van tapasztalata.

Ügv: Gigi

Köszönöm a válaszodat, hát akkor nem könnyű a helyzet, más típust nem is nagyon néztem, de most lehet körülnézek még, de lézeres multiba adott árkatba ezt találtam szimpatikusnak...

Viszont nem tudom eldönteni sajnos hogy a Samsung driver az csak nyomtató, vagy jó a szkennerhez is egyben, mert megnéztem a Samsung driver configurátorát, és van rajta szkenner fül is, de ott nincs hozzáadás mint a printer részben csak tulajdonságok, ezért nem tudom, hogy ez csak egy beállítóablak lehet vagy a szkennerhez is jó ez a driver, csináltam képernyőmentést is róla hogy pontosan mire gondolok.
    :)
    Találtam egy SANE lev.listás posztot, amiből szintén hasonlót olvastam ki, de szeretnék biztosra menni, mit gondolsz, ez optimizmusra adhat okot, vagy mindenképp keressek más nyomtatót?
    [link]

Még annyit szeretnék megkérdezni tőled (tőletek) hogy ha minden kötél szakad, akkor az openSUSE-s repóból telepített virtualbox-al megoldható esetleg, hogy a virtuális win7 alól használom szkennerként az eszközt, a win-es driverrel?

Válaszodat előre is köszi! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák