- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Aktív témák
-
dcgui. :))
-
ennyit a linuxos társadalomről.
kb 2 hét alatt 0 segitséget kaptam. oks, voltak akik megprobáltak segiteni, de szinte mindent én csináltam meg. /hála a graf felületnek/
az alap fájl-müveleteket is még a fösulin tanultam, de sajna ott sem erőltették a linuxot.
még régen valahol /tv, ujság stb/, azt mondták, hogy ha valaki linuxozni akar, essen neki bátran, sok segitőkész ember van, aki segit neki, ha elakad.
ehrlyett szinte mindig csak fikázott mindenki, hjogy mekkora loser vagyok, mert nem tudom elsőre konfigolni a linuxot. ezek is elbizonytalanitottak.
és azért mert valaki wint használ, még nem jelenti, hogy idiota.
most különben abszolút nem fikáztam a linuxot, ha esetleg elolvasnáátok még egyszer a hsz-.em. kösz!
és ilyen alapon az is idiota, aki bemegy egy boltba és megveszi a tejet, kenyeret, mert nem ő csinálja otthon, hanem egyszerűen megveszi. nem értem miért baj , ha egy kész terméket használok? és nem én konfigolomparancssorból, heteken keresztül.
és ha valaki fikázik valéamit, nem a k.anyába kell küldeni, mint ahogy engem küldtek sokan, hanem meg kéne győzni az ellenkezőjéről. -
na vége a linux-nak most már tényleg.
WindowsXp és
bill gates forever!!!!!!!
akár mekkora ''zsidó'' is ez az ember, akkor is egy isten.
sajnos az a mesztelen igazság, hogy király a winfos, legalábbis az Xp.
engem is idegesit, hogy nem túl olcsó, meg állitolag james bondosat játszik, de eddig még nem volt vele/belőle bajom.
ami tény: sokkal gyorsabb a gépem xp-.vel, mint bármelyik linux-al.
a linux meg pár év múlva biztos, hogy király lesz, de akkor már annak is megfogják kérni az árát.
azt ne felejtsétek el, hogy zsidó/és ez nem diszkrimináció/ üzletemberek irányitják a világot. és ez még sokáig igy lesz.
a linux is csak azért ingyenes még, hogy könyen elterjedhessen.
idővel azért is szépen fogunk tejelni.
de hát ez van, ezt kell szeretni. -
könyörgöm , valaki!!
mindjárt sírva fakadok!! -
szoval lejött a suse.
letöltöttem hozzá a dcgui-t.
lejött valamilyen 5 fájl. ebből kettő indult el .
könyörgöm valaki mondja el, hogy ezek után ,h hogy francba inditom el a programot!!! -
men tudtam ,hogy ennyire kilog a sorból.
viszont egy suse honlapon azt olvastam, hogy valmailyen jogszabály miatt nem terjeszthető szabadon./[L]http://linux.enexis.hu/index.php[/L]
én nem is vagyom a ''gyári'' kézikönyvekre, mert azt ha nagyon kell kinyomtatom itthon. csak elvileg nem másolhatom le a gyári cd-ket.
tényleg, a telepitésnél nem fog serial num.-ot kérni?? -
kár, hogy nár nem látok esélyt arra, hogy legális op.renszerem legyen. ill. most van az uhu, de mint azt pár topic-al lejebb olvashatjátok, számomra használhatatlan.
/nem vagyok hajlandó 10ezreket kiadni valami olyanért, amiről később kiderül, hogy rossz. pl windows, aminek hála, én már a linuxban sem bizok, hisz' az is csak egy ''oprendszer''/ -
most jön a suse8.2 . már a kézikönyvek lejötek. ahogy belenéztem feltünt, hogy valszeg Xp-design-os lesz az egész. /remélem magyar/
azért kicsit gáz, hogy nem ingyenes.
mihelyst használható és esetleg kényelmes egy linux máris pénzt kérnek érte.
/ok, még ez nem is olyan nagy baj, mert mégse olyan drága mint a win/
de linux létére már nem szabadon terjeszthető. az az értzésem ,hjogy idővel minden sisztrib sorsa ez lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest