- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
biker
nagyúr
''A Linux nem ilyen? Megkerdi amit meg kell kerdezni, te valaszolsz, nem sajat kutfobol, hanem a felkinalt lehetosegek kozzul (olyan sokat nem kell gondolkodni, csak tudnod kell mi van a gepedben, rajta van a sz.gep szamlajan).''
néha annyit, és olyat kérdez, hogy egyeseknek a magyarul írt kérdés is kínai, főleg a debian kérdez sokat...
''de jóbarátom azt mondta, mikro azt rótták a fejére, miért 1 nap a debian telepítése, mikro az xp 30perc alatt fent van:''
Az XP fenn van, de azon nincs ''semmi'', + progik telepitase, beallitasa, ujratelepitese, bla-bla-bla, uti az 1 napot (+ a penztarcadat).
erről beszéltem, egy xp telepítése ugyanannyi mint egy alap linuxé, egyebek nélkül, stílusosan pl. 1cd pikkpakk.
de pl suse5cd minden felrakása kb2óra, vagy töb, és ekkor még a staroffice meg a gimp telepítésre készként van csak fent, első indításkor 5-10perc a konfigurálódása
''Ezt hol olvastad?''
én idéztem a tipikus linuxos szállóige ferdítését... ami minden ilyen fórumon hasonló témában felmerül... -
biker
nagyúr
na faszika, akkor szerinted el kellett volna menni hozzád, és megcsinálni??
''oks, voltak akik megprobáltak segiteni, de szinte mindent én csináltam meg''
bazz, erről van szó, mondtuk (nem 1-2szer) mit tegyél hol, de nem azt tetted vagy nem ott, és fikáztál folyamatosan.
tényleg mit kellett volna tennünk???
kimenni házhoz?
gondolkozz már! -
biker
nagyúr
pontosan erről van szó.
a video használata nem igényel szakembert, de gondolom a fejbeállítást már szerelő végzi, mikor rossz... pedig csak egy csavart kell eltekerni...
viccessel az a baj, hogy NEM AKAR olvasni, és értelmezni, az uhuban magyar manual van, plusz grafikus felület, de inkább kérdez, mint gondolkozna és olvasna. így nem lehet vmit tanulni, és megérteni.
állítom: uhu-t telepíten semmivel nem nehezebb mint windowst.
főleg suset-t, de ha nem megy, hát nem megy...
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest