- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Az ilyen, azonnali kérdéseknek született ez a téma.
A kérdésed tedd fel ott, ezt zárom.
Köszönöm.Csak hogy válaszoljak is. Szerintem eltérő a két Excel-verzió, pl. 2003 és 2007, ezért nem képes felülírni az eredeti fájlt. Meg a 2007 más kiterjesztést is használ.
Állíts be azonos mentési módot mindkét programban.A hozzászólásaid módosíthatod öt percig új küldése helyett.
-
aurora
tag
Azt elfelejtettem megírni, hogy ezt egy olyan asztali gépen levő programhoz használom, ahol fontos lenne az adatok visszatöltése PDA-ról a gép megfelelő programjába.Szóval az nem megoldás, hogy engedek neki egy másolatot csinálni, és majd onnan visszaszinkronizálom.
Van amikor a gépen módosítok a programban, azt simán feltölti a PDA-ra.Ha a PDA-n módosítok, visszafelé már nem akarja.Persze tudom a pocket Excel picit butább, én pl. még a szorzat függvényt sem találtam meg.
Köszi minden segítőnek! -
aurora
tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem.
PDA és gép közötti szinkronizálási gondom van.Ha a PDA-n módosítok valamit egy Excel táblázatban, akkor a következőt írja ki:"A nem támogatott tartalom és formázás elveszhet a munkafüzet mentésekor.Mentés másként=másolat készítése vagy a fájl felülírása.Elvet=a munkafüzet bezárása módosítások nélkül."
Hiába választom a mentés gombot, az eredeti file-t nem írja felül, nem módosítja, hanem egy új excel munkafüzetet ment.Tudom, hogy a pocket excel nagyon hiányos, de hálás lennék ha valaki tudna erre segítséget, vagy azt hogy hol tudnám olyan verzióra frissíteni a PDA-n levő Excel-t, hogy képes legyen az eredeti file-t felülírni.
Köszi előre is bárkinek, aki segíteni tud.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen széket vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Apple Watch
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest