- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Az ilyen, azonnali kérdéseknek született ez a téma.
A kérdésed tedd fel ott, ezt zárom.
Köszönöm.Csak hogy válaszoljak is. Szerintem eltérő a két Excel-verzió, pl. 2003 és 2007, ezért nem képes felülírni az eredeti fájlt. Meg a 2007 más kiterjesztést is használ.
Állíts be azonos mentési módot mindkét programban.A hozzászólásaid módosíthatod öt percig új küldése helyett.
-
aurora
tag
Azt elfelejtettem megírni, hogy ezt egy olyan asztali gépen levő programhoz használom, ahol fontos lenne az adatok visszatöltése PDA-ról a gép megfelelő programjába.Szóval az nem megoldás, hogy engedek neki egy másolatot csinálni, és majd onnan visszaszinkronizálom.
Van amikor a gépen módosítok a programban, azt simán feltölti a PDA-ra.Ha a PDA-n módosítok, visszafelé már nem akarja.Persze tudom a pocket Excel picit butább, én pl. még a szorzat függvényt sem találtam meg.
Köszi minden segítőnek! -
aurora
tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem.
PDA és gép közötti szinkronizálási gondom van.Ha a PDA-n módosítok valamit egy Excel táblázatban, akkor a következőt írja ki:"A nem támogatott tartalom és formázás elveszhet a munkafüzet mentésekor.Mentés másként=másolat készítése vagy a fájl felülírása.Elvet=a munkafüzet bezárása módosítások nélkül."
Hiába választom a mentés gombot, az eredeti file-t nem írja felül, nem módosítja, hanem egy új excel munkafüzetet ment.Tudom, hogy a pocket excel nagyon hiányos, de hálás lennék ha valaki tudna erre segítséget, vagy azt hogy hol tudnám olyan verzióra frissíteni a PDA-n levő Excel-t, hogy képes legyen az eredeti file-t felülírni.
Köszi előre is bárkinek, aki segíteni tud.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple MacBook Air M2 256GB
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- PlayStation 4 Slim 500GB + 1 kontroller + 2 játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest