Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• heihachi

addikt

válasz Sipi #193 üzenetére

Ezek szerint nem járok eleget a Mekibe, mert Én még nem láttam olyan reklámukat, hogy milyen egészséges a hamburgerük. Olyat igen, hogy milyen jó alapanyagokból készül, de ez nem ugyanaz. Az is igaz, hogy mindíg fitt és üde és vékony emberek reklámozzák, de biztosan SPORTolnak a hambi mellet, nem csak zabálnak.
    Egyébként még olyan reklámot sem láttam, amiben azt mondanák, hogy gyere kajálj nálunk reggel-délben-este.
    Mondom nem vagyok ott _túl_ sűrűn vendég.

Meg aztán még egy igen fontos dolgot mindenki elfelejt:
    Attól, hogy vannak olyan emberek, akiknek nem ízlik a mekis kaja, attól az még nem szar, és lehetnek olyan emberek, akiknek viszont igenis ízlik, és csak az ízéért megesznek néha egy hamburgert.

Én pl. rühellem a gombákat, mert gusztustalan szaguk, állaguk és ízük van, de ettől még nem fikázom a gombát.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy óvatosabban kéne bánni az ilyen szar meg olyan szar a mekis kaja mondatokkal.

Észre kéne venni, hogy egy átlagos magyar honpolgár, mint pl amilyen Én vagyok átlagos egynapi mekit nélkülöző étrendjében semmivel sem jobb a tápanyagösszetétel (fehérje / szénhidrát / zsírra gondolok), mint a mekis kajákban (azonos kalóriatartalom mellett).
    (Ja, mondjuk Én 75%-os fehérjeport szedek, szal ez nem teljesen igaz :) )

• Agyzuzo

addikt

válasz Sipi #25 üzenetére

Pontosan. Pont ez volt a lényege a filmnek: ha valaki csak mekis kaját eszik, valóban egészséges marad-e? De persze egyértleműen kiderült, hogy nem véletlenül nevezik a mekis kajákat ''junk food''-nak (szemét kajáknak).

A nevetséges, hogy tényleg ha az ember megnézi milyen papírokat raknak a tálcákra, milyen agymosó szövegeket tesznek ki a falakra végén még képes és beveszi hogy ez neki tényleg a lehető legjobb. És cserébe még k*rva drága is. Sokszor mikor mennek be haverok zabálni (persze én is bemegyek, mert csak nem fogok az ajtón kívül várakozni) és nézelődöm néha komolyan bepöccenek, főleg az ilyenek miatt. Totális agymosás az egész, ez neked jó, csak friss zöldség, jó minőségű krumpli, a legzöldebb legelőkön felnevelt boldogan szökellő marhából készült húspogácsa, friss 1000%-os tehéntejből készült shake, áááááááhhh... :(

Aktív témák