- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
janeszgol #41 üzenetére
Biztos?
Ha lesz két telefon, egy Samsung (amit megszoktál) meg egy mittudomén, Xiaomi, egy árban lesznek, ugyanolyan felszereltséggel, meg fogod gondolni a Xiaomit mert a Samsung késett egy frissítéssel? (Magamtól ezt nem kérdezem meg, mert nem szoktam újonnan megjelenő telefonokat venni). -
Viktor77
titán
válasz
janeszgol #37 üzenetére
Ó, nem is kell, nem vagyok én olyan félelmetes. Elnézést ha félreérthető voltam (soha nem votam híve a testi erőszaknak).
Csak remélném, hogy személyesen el tudod magyarázni, hogy miért jó ha azonnal frissítek, mintha mondjuk 3 hónap múlva (vagy ha a gyártóm miatt ennyivel vagyok lemaradva). -
Viktor77
titán
válasz
Medocsabi #31 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem kell. Én is frissítek biztonsági javítást, banki appokat (sokat használom őket), de nyavajogni nem fogok, hogy még nincs új oprendszer (amiről amúgy is mindig megoszlanak a vélemények, hogy kell-e, lassít-e, stb.).
Windowst sem szeretnék évente újat.Janeszgol meg aki jobban tudja, hááát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest