- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
Nekem csak az nem tetszik hogy oké hogy egy fórum és nem csak számtechról kell beszélni...de ami mostanában van az szvsz kicsit túlzás.Néha leesik az állam hogy milyem topicok vannak.Főzési receptektől kezdve az arcvizen keresztül a hogy szedjünk fel csajt-ig minden. Nem akarok magamra haragitani senkit de sztem annak akinek ilyen kérdései merülnek fel (mint amiért nyilnak a topicok) akkor azok inkább mennyenek az indexre/origóra vagy tőlem a melleslegre is...
:)) Persze kell néha a kikapcsolódás de az sztem nam igazán jó hogy végig flamelnek ilyen topicokban, gyakoriak az 1 szavas hózzászólások...és ha elég hülyeség van a topicban akkor terjedelme elérheti a 300 üzenetet is.
Szóval én nem tudom hogy ez süllyedésnek nevezhető egyáltalán, nem az én dolgom eldönteni...de hogy rössz irányba halad az is biztos. Csak ennyit szerettem volna mondani...kössz hogy ''meghallgatottatok'' :) Peace...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 g5 i7/32 GB/ 1TB/ Nvidia Quadro P2000
- ELADÓ ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11Gb
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest