Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
-
Mobilarena
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Nemrég még azt sem tudtam, hogy ezt a típust forgalmazták Európában ezzel a motorral.
Nem sokkal ezelőtt néztem a fogyasztásokat a spritmonitoron, tíz 3.6r Outbackról találtam adatokat, azok mindegyike automatának van jelölve. Ez a konkrét példány is hivatalos partnertől lett vásárolva, így gondolom, ez a része rendben van.
(#2700) Parci: Nekem 2.2D volt 6 -os automatával. Nem volt sikersztori, bár nem a váltó miatt. Az előtt az S60 -ban ötös kézi volt, nos, ott sokszor hiányoltam a hatodikat. Pályán megesik, hogy óra szerinti 150 -re teszem a mutatót, kíváncsi vagyok, ott mennyit foroghat ez a motor, és mennyire zajos a beltér. A haladós, motorpörgetős tempó nyilván más, olyankor a motorhangot is lehet (kell) élvezni.
Az ár benne van a keretemben, magán eladóról lévén szó ez nagyjából fixnek is tűnik (bár egy kérdést mindig megér). A fogyasztás az nem kevés de azért ez ~260 lóerő. Ezzel együtt hazudnék, ha azt mondanám, nem érdekel, én sem a pajtában nyomtatom a pénzt, és éves 20k kilométernél ez már tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest