Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ettyke
csendes tag
HEEEEELP!
A probléma:
lelkesen (= kevés rendelkezésre álló idővel) töltöttem az mp4re a számítógépről filmet, zenét, egyszer csak lefagyott az mp4, a win kiírt hülyeségeket hogy késleltetett másolás meghiúsult vagy vmi hasonló volt, ezzel a buborkos szöveggel eddig még nem is találkoztam.
Ezek után minden ablak bezár, lejátszó mappájába rákattint, win kiírja h ez a lemez még nincs formázva, formázom-e. Nemnem. Gépről lecsatlakoztat, azt engedi, amikor bekapcsoltam üdvözlő üzenet megjelenik, minden ok, de kiírja h no file, ami fura mert a mappák tele vannak.
És ami miatt meg vagyok szeppenve: formáztam a lejátszón belül ... itt megint lefagyott. Most hiába indítom el az mp4-emet, a Stormblue feliratnál lefagy, a menübe se tudok belépni. A win sem ismeri most fel meghajtóként. Meg sehogy sem.Remélem csak én tudok ekkora káoszt okozni ezen a lejátszón, de bízom benne h még vki olvassa ezt a fórumot és lesz megoldás, mert ez a lejátszó (az aktuális galibán kívül) tényleg mindent kibír!
Kérlek segítsetek! Tippeket kérek! Valami halványreménysugár?
-
-
Ettyke
csendes tag
-
Ettyke
csendes tag
Szia!
Mikor vetted? Mert az enyémen már v1.03-as fw van, de a gyártó honlapjáról még csak az 1.02-eset lehet leszedni.
A kézikönyvben (user manual) benne van a frissítési leírás a 35.oldalon, persze ha tudsz angolul. Ha nem akkor itt a fordítás: (ha vmit félreétrettem akkor bocsi,és pls javítsatok ki!)
1. (és 2. pont) töltsd le és tömörítsd ki a frissítést
3. kapcsold be a készüléket majd csatlakoztasd a géphez. Másold a firmware-t a Config mappába.
4. biztonságosan távolítsd el a lejátszót. Ha lecsatlakozott akkor automatikusan kikapcsol.
5. Kapcsold be a készüléket, és lépj be a menübe. (''M'' gomb hosszan)
6.lépj be a control menürészbe,azon belül a F/W UpGrade-be. Kattints a ''yes'' szóra és frissíti automatikusan saját magát
a caution rész - vagyis erre figyelj:
- nézd meg hogy milyen firmware van a lejátszón, és csak annál nagyobb számút használj!
- ha frissíted akkor nézd meg h az akksi bírja-e. (Legalább a harmadáig legyen feltöltve)
A fordításom sztem érthető, de persze csak saját felelősségedre használd. -
Ettyke
csendes tag
válasz
Alexa1990
üzenetére
Szia!
Épp most próbáltam ki én is a kovertálást. Jól működik, egy dvd-t sikerült átalakítani és csak 227MB lett
Arra kell figyelni hogy amit konvertálni szeretnél és ahova szeretnéd,az elérési útvonalában sehol se legyen ékezetes betű,csak az angol abc betűi. Erre gondolok pl:
ilyen ne: C:\Álmos Ádám\Stormblue a9\konvertálni
helyette: C:\Almos Adam\Stormblue a9\konvertalni
Ha ez megvan akkor biztos rendesen elindul a program,és nem ugrik azonnal 100%ra.
Arra viszont nem jöttem rá h a szinkront hogy tudnám a film alá varázsolni. Ha vkinek van ötlete légyszi írja le!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest