- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Egy számítógépes játékról van szó, illetve annál valamivel többről, ezért bátorkodtam ide nyitni, majd a modik eldöntik. Szóval biztos láttatok már ilyen ''táncgépeket'' plazakban, hasonló helyeken, ezzel a programmal, amiről szó van, gyakorlatilag a pc-t lehet ilyesmire is átalakítani, kell hozzá ez az ingyenes program:
[link]
És lehet nyomni billentyűzettel(na ennek nem sok köze van a tánchoz, de kiegek híján megteszi.
), vagy a géphez csatlakoztatható dance-padokkal. Namost, valaki tudja utóbbit idehaza hol lehet beszerezni? Amikor felrakod a programot, még kell hozzá zene is, de vannaka szintén fent ezen a honlapon letölthetők. Szerintem nagyon fain lehet, én csak billentyűzettel nyomtam, de mindig leestem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), vagy a géphez csatlakoztatható dance-padokkal. Namost, valaki tudja utóbbit idehaza hol lehet beszerezni? Amikor felrakod a programot, még kell hozzá zene is, de vannaka szintén fent ezen a honlapon letölthetők. Szerintem nagyon fain lehet, én csak billentyűzettel nyomtam, de mindig leestem.