Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
Hú úgy látom itt nekem nagyon nagyon alacsonyan van az igény szintem

-
yodee_
őstag
A legutolsó frissítés óta egybe van az FSP és Hz fixálási lehetőségem. Korábban ezt szét tudtam szedni de valahogy most az istenért sem találom. Megszűnt a lehetőség vagy én vagyok béna ?
-
yodee_
őstag
Eddig siker
kétszer full lemerítettem a gépet a játékkal. 0 fagyással -
yodee_
őstag
Úgy döntöttem megpróbálom a cryoutility-zt. Látom, hogy jelszót kell beállítanom a steamdeck usernek. Jelent ez bármi hátrányt később? Vagy le lehet szedni majd?
-
yodee_
őstag
Külső akkumulátorból jelenleg mi az ajánlott? Korábban találtam egy anker típust, de ha jól látom már vannak újabbak is.
-
-
yodee_
őstag
Egy gyors kérdés! Nem emlékszem már pontosan hogy mi volt a megoldás vagy volt e egyeltalán. Ma délelőtt elindítottam a God of War-t és nagyjából 20 perc játék után befagyott az egész masina. Csak a kikapcs segített. Utána ugyan úgy, majd állítottam TDP limitet és úgy nem volt gond. Ez hardver vagy szoftver hiba? Az tuti hogy nem a játék a ludas, mert Dead Space-nél is csinálta.
-
yodee_
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Először a telepítő exe-t adod hozzá mint nem steames játék. Elindítod, telepíted. Utána megkeresed az indító exe-t, és azt adod hozzá és mehet. Proton experimental-al megy.
-
yodee_
őstag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Valaki kérlek magyarázzal el már nekem hogy a wareznek és torrentnek miköze bármilyen virágbolthoz?
-
yodee_
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Épp akartam reagálni Én is... Az én agyamban a "falusi net" fogalma a Telekom 5-10 mbps DSL
-
yodee_
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha csak a kezelőfelület érdekel akkor egy sima Ubuntu alatt teljes mértékben működik. Használom napi szinten. Plasma a felület neve
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Ott szerintem semmi teendő nem lesz, max proton. Nekem epic-en van meg.
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Igen. Nem windows-ozok decken. Felesleges. Melyik áruházban akarod megvenni?
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nekem szépen megy. A 6 is.
-
yodee_
őstag
Kedves Mindenki!
Egyszer már jeleztem, most megpróbálom mégegyszer hátha jön válasz. Legyen kedves küldjön egy adattáblát a töltőről akinek OLED modell van és hosszabb a kábel mint az LCD verzió esetében. Az enyém LCD és ilyen:
-
yodee_
őstag
Akinek már megvan az új OLED verzió! Igaz az hogy a töltőnek hosszabb a kábele? Amennyiben igen, legyen kedves egy képet dobni a töltő adat-táblájáról.
Köszönöm
-
yodee_
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés! Viszont ha belegondolsz hogy a legjobb memóriakártya sebessége is csak töredéke az SSD-nek, akkor azért sejtet valamit nem? Memóriakártya adattárolásra alkalmas, de nem folyamatos írás-olvasásra. Szerintem.
-
yodee_
őstag
Félreértés ne legyen, steam deck párti és tulaj vagyok! Imádom
ssemmiért sem a cserélném le max deck2re -
yodee_
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Értem én hogy kézi konzol, de szerintem teljesen felesleges a kettőt egymáshoz hasonlítani. 2 év eltelt a deck után mire az ally megjelent. Az informatika világában 2 év mind tudjuk mennyit jelent. Illetve nem nehéz egy meglevő dolgot felülmúlni.... Szerintem. Vitathatatlan az előnye de hasonlítani.
-
yodee_
őstag
Üdv!
Játszik valaki a steam áruházos Far Cry 1-el? Valamiért a hang nem az igazi. Mintha nem az szólna aminek kéne és késik is.
Köszönöm
-
yodee_
őstag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Pont tegnap... Ocsmány meg még akad is
-
yodee_
őstag
válasz
Lord Gabor
üzenetére
Heroic nekem olyan zavaros... Lutris jobban tetszik, de ha ezek nélkül meg lehet oldani akkor inkább azt preferálnám.
-
yodee_
őstag
válasz
Lord Gabor
üzenetére
Ó szuper! Na ezzel el leszek. Ha jól sejtem akkor alkalmazható ubi-hoz, és epichez is egyaránt. Nagyon szépen köszömöm!
-
yodee_
őstag
Na kérem a Far Cry 6 sikerült, minden szuper. Kérdés. Jelenleg csak az megy ubisoft alól. Ugye az ubisoftlauncher.exe hozzá van adva mint nem-steam-es játék, és indítsi opcióként be van lőve hogy egyből induljon a játék. Na de! Amennyiben nekem több játék is telepítve van, lehet valahogy ezt több példányban is létrehozni? Mert ha mégegyszer hozzá adom akkor annak új proton fájlokat készít és mindenből új lesz. Kísérletezett már valaki ilyennel? Vagy engedjem el.
Jut eszembe olyan jól sikerült, hogy amikor játszok a játékkal még azt is kiírja ismerősöknek hogy a FC6-al játszom
Pedig nem is steam-es hanem epic-es. -
yodee_
őstag
FarCry 6-ot tolja valaki? Nem akarja indítani a rohadék :D EPIC-es vásárlás, lutris-sal próbálom.
-
yodee_
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Pedig ez lenne a rendeltetésszerű nem? Hordozható dologról beszélünk. Nem PC. Ezért tartom hülyeségnek amikor laptopot vesznek az emberek mert kisebb hely kell neki.... Aztán kibontás pillanatától a haláláig töltőn lesz. Majd 5 év után kéne akkus üzem és az akku meg kuka....
-
yodee_
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem úgy hogy feltölt, kihúz, lemerít, feltölt, kihúz, lemerít... Én így használom minden akkumulátoros cuccomat. Eddig sosem volt akku hibám.
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Miért nem a PC változatot játszod?
-
yodee_
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Szerintem megvan a megoldás! Tanulj az Én hibámból
Próbálkoztam mindennel de az istenért sem akart menni. Mondom egye fene megveszem steam-en. Vásárlás, letöltés, minden happy. Lejött és ugyanúgy nem indult. Na ott lett 2000 a vérnyomásom 1 perc alatt. Valószínű az volt a gond hogy a torrentesnek a maradéka a gépen volt. Letöröltem a shader-cache-t és gyönyörűen indult a steam-es. Közben kértem visszatérítést az epic-től szóval nem tudom megpróbálni már. -
yodee_
őstag
Megvan valakinek a God of War epic storeban? Eddig torrentes verzióm volt, tökéletesen ment. Most viszont az istenért sem akar elindulni
Ha az epic launcher-t indítom és abból a játékot akkor szépen megy. De külön, nem steam-es játékként nem indul. Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP Omen
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5: i5-1335U/8GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Thinkpad P14s GEN 5 14.5" 2.5K Touch Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB SSD Len Gar 2028.08
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! Magyarországi! 8GB/256GB SSD, Akkumlátor 88% Fulldoboz!
- Gigabyte Aero 17 XE5 - RTX 3070 ti, 32 gb DDR5 ram, I7 12700h, 4K UHD kijelző, 1024+512 Gb M2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kétszer full lemerítettem a gépet a játékkal. 0 fagyással