Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzDani
csendes tag
Megjött a steam deckem végre. Első benyomásom az hogy tényleg rohadt nagy a kezemben azután hogy gameboy óta minden kézi konzolom volt. Kipróbáltam eddig a No Mans Sky-t, Deep Rock Galactic-ot meg Elden Ringet. Leginkább a Factorio irányítását próbálom most majd elsajíttani, a trackpadekkel és a sok gombbal egészen megléphetőnek tűnik majd.
Minden elsőre ment gond nélkül, jó teljesítmény, oké aksi idő. Kicsit fura még a trackpad a kezemben.Emudecket majd a napokban felrakom és kíváncsi leszek ott hogy teljesít.
Ha esetleg valaki olyan izgága türelmetlen mint én, itt van egy teljes tracking kép.
-
CzDani
csendes tag
Haveron keresztül rendeltem, mert végül úgy döntött mégsem kell neki és ma jött üzenet hogy feladták, aztán rögtön egy másik hogy holnap itt lesz. Még előző hét csütörtökön fizettem ki estefele, de eddigi tapasztalatok alapján ez túl gyors és csak a becslést nézte el a GLS nem?
Plusz extra hülye kérdés, de ha nem vagyok itthon barátnőnek odadja a GLS futár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest