-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzDani
csendes tag
Megjött a steam deckem végre. Első benyomásom az hogy tényleg rohadt nagy a kezemben azután hogy gameboy óta minden kézi konzolom volt. Kipróbáltam eddig a No Mans Sky-t, Deep Rock Galactic-ot meg Elden Ringet. Leginkább a Factorio irányítását próbálom most majd elsajíttani, a trackpadekkel és a sok gombbal egészen megléphetőnek tűnik majd.
Minden elsőre ment gond nélkül, jó teljesítmény, oké aksi idő. Kicsit fura még a trackpad a kezemben.Emudecket majd a napokban felrakom és kíváncsi leszek ott hogy teljesít.
Ha esetleg valaki olyan izgága türelmetlen mint én, itt van egy teljes tracking kép.
-
CzDani
csendes tag
Haveron keresztül rendeltem, mert végül úgy döntött mégsem kell neki és ma jött üzenet hogy feladták, aztán rögtön egy másik hogy holnap itt lesz. Még előző hét csütörtökön fizettem ki estefele, de eddigi tapasztalatok alapján ez túl gyors és csak a becslést nézte el a GLS nem?
Plusz extra hülye kérdés, de ha nem vagyok itthon barátnőnek odadja a GLS futár?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Star Trek
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD IPS/Chrome OS
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest