- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az OLED megjelenéskor kevesebbe került, mint amennyi az LCD volt a megjelenése napján, nem sokkal, de olyan 10-15 ezer forintról beszélünk. Jelenlegi árfolyamon az 512 gigás olyan 225 ezer huf körül van, az LCD-ből a 256 gigásért olyan 240 valamennyit fizettem. Szóval már ezért IS megérte, többet kapsz kevesebbért.
Nekem volt LCD is, azt karácsonyra elajándékoztam és lett helyette az OLED. Nekem minden szempontból megérte váltani, már csak a fél generációs ugrás miatt is, gyakorlatilag mindent jobbá tettek a motorháztető alatt, nevezhetjük Deck 1,5-nek is.

A gép meg fullosan visszaadja a kézikonzol hangulatot, és mivel Steam rendszer van rajta, bekapcsolod, beállítod az alap funkciókat (nyelv, wifi csatlakozás, ilyesmi), utána bejön a Steam rendszere és tökugyanazt fogod látni, mint asztali gép előtt, ami azonnal használható és tökéletesen működik, nem akad, nem lagol, teszi a dolgát. Egyiken abbahagyod, folytatod a másikon, hiba nélkül megy (feltéve ha aktív a játékban a felhő mentés).
Ha az a vágyad hogy így játszhass gyakorlatilag majdnem az összes Steames játékoddal, akkor hajrá.
Aztán ha már mélyebben beleásod magad, akkor rájössz, hogy ennél sokkal többre is használható, monitorra köthető, emulátorokat futtathatsz róla (Nintendo vagy épp PlayStation), asztali módban böngészni is lehet rajta vagy csak simán netezni, stb. Egy hordozható PC a kezedben. Ha meg nem is használod túl gyakran, az sem probléma, bármikor bekapcsolhatod. Nekem is volt hogy hetekig nem használtam, aztán meg minden másnap. Nincs ezzel semmi baj, elvan a tokjában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Anime filmek és sorozatok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Bundle topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- lMSI Sword 16HX B13VGKG 16" FHD+ i7-13700HX / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 2X 512GB SSD Legolcsóbb!!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Lenovo Thinkpad X220 12.5 HD Intel Core i5 2.5 8GB 250GB SSD + dokkoló
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cucuska2