- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe29
csendes tag
Sziasztok!
Csak most találtam meg a fórumot, gondoltam megosztom a tapasztalataimat: én a harmadik héten kaptam az emailt (április első hétvégéjén), rá másfél hétre kaptam meg a decket.
Sikerült 11 perccel a nyitás után foglalnom egy EU 512 GB verziót de kb 17-18 perccel később jött létre a foglalásom.A reddit fórumokon tapasztalt hibákból nekem “szerintem” a sípoló venti probléma van, eddig nem volt se drift, pixelhiba, rumble gond, ips bleed, fordítva legyártott tok, beragadó B gomb, brickelt sd kártya, elkopó joy az aggresszívabb használattól stb.
Amikor megjött leesett az állam, ilyen dream came true érzés fogott el vegyítve egy nagy kanál 90-es évekkel.
Minőségi tok (512-es verziónak fehér belül a vászon, ill. van hozzá egy kis töltőhordó táska, amibe mellékesen én nem tudom értelmesen beletuszkolni az eu töltőt
), a deck is iszonyúan minőségi érzésű, minden a helyén van, elég merev, (viszont a power gombnál enyhén recseg amikor benyomom, nem vészes) annak ellenére hogy műanyag.
Nem volt semmilyen konzolom ezelőtt (kis sárga kazis nintendóm volt piacos marioval legutoljára), illetve a linuxot látásból sem ismertem, így kicsit óvatosan kezelem a rendszert olyan plug and play módon, ami viszont meglepően nagyszerű.
Felraktam tutoriallal a Heroic Game Launchert, illetve belemókoltam tomb raidert, meg subnauticát game mode-ba is látszódjon, igazából nem volt vészes, kicsit olyan, mint ha most ismerkednék a windowssal, magyon kezelhető a desktop mode.
Rengeteg Epic Store-os játék plug and play szinten megy aminek van kontroller támogatása, vagy pillanatok alatt lehet csinálni és szerkeszteni, esetleg letölteni más profilját.
Most várom a ventilátor javító update-t, és állítható fps szintet és szalad a witcher 3 highon ~40 fps-el.Kapott egy Sandisk Extreme 512 GB-os memóriakártyát, azon van az összes steam játék és így is nagyon gyorsan tölt, nincs megakadás mert új helyet tölt be a játék meg ezek.
Egyelőre csak a két store-ban elérhető játékokkal játszottam és azok javarészt elég jól mennek, nyilván online shooterek anti-cheat miatt nem fognak menni, de nem is ezért vettem a decket.
Összefoglalva teljesen elégedett vagyok a géppel, teljesítményben bőven felülmúlta az elvárásaimat, a software oldal nagyon erős alapokon fekszik ahogy látom, és folyamatos fejlesztés alatt ami nagyon ritka. A Valve a reddit posztok alapján mindent megtesz hogy cserélje a hibás termékeket, és végső soron tetszik, hogy a Valve ezzel nyit az open source programok irányába, a linux mint alternatíva még hozzáférhetőbb lesz, és a right to repair elvét követik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Tőzsde és gazdaság
- Autóhifi
- Projektor topic
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2