Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Mobil flották
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe29
csendes tag
Sziasztok!
Csak most találtam meg a fórumot, gondoltam megosztom a tapasztalataimat: én a harmadik héten kaptam az emailt (április első hétvégéjén), rá másfél hétre kaptam meg a decket.
Sikerült 11 perccel a nyitás után foglalnom egy EU 512 GB verziót de kb 17-18 perccel később jött létre a foglalásom.A reddit fórumokon tapasztalt hibákból nekem “szerintem” a sípoló venti probléma van, eddig nem volt se drift, pixelhiba, rumble gond, ips bleed, fordítva legyártott tok, beragadó B gomb, brickelt sd kártya, elkopó joy az aggresszívabb használattól stb.
Amikor megjött leesett az állam, ilyen dream came true érzés fogott el vegyítve egy nagy kanál 90-es évekkel.
Minőségi tok (512-es verziónak fehér belül a vászon, ill. van hozzá egy kis töltőhordó táska, amibe mellékesen én nem tudom értelmesen beletuszkolni az eu töltőt
), a deck is iszonyúan minőségi érzésű, minden a helyén van, elég merev, (viszont a power gombnál enyhén recseg amikor benyomom, nem vészes) annak ellenére hogy műanyag.
Nem volt semmilyen konzolom ezelőtt (kis sárga kazis nintendóm volt piacos marioval legutoljára), illetve a linuxot látásból sem ismertem, így kicsit óvatosan kezelem a rendszert olyan plug and play módon, ami viszont meglepően nagyszerű.
Felraktam tutoriallal a Heroic Game Launchert, illetve belemókoltam tomb raidert, meg subnauticát game mode-ba is látszódjon, igazából nem volt vészes, kicsit olyan, mint ha most ismerkednék a windowssal, magyon kezelhető a desktop mode.
Rengeteg Epic Store-os játék plug and play szinten megy aminek van kontroller támogatása, vagy pillanatok alatt lehet csinálni és szerkeszteni, esetleg letölteni más profilját.
Most várom a ventilátor javító update-t, és állítható fps szintet és szalad a witcher 3 highon ~40 fps-el.Kapott egy Sandisk Extreme 512 GB-os memóriakártyát, azon van az összes steam játék és így is nagyon gyorsan tölt, nincs megakadás mert új helyet tölt be a játék meg ezek.
Egyelőre csak a két store-ban elérhető játékokkal játszottam és azok javarészt elég jól mennek, nyilván online shooterek anti-cheat miatt nem fognak menni, de nem is ezért vettem a decket.
Összefoglalva teljesen elégedett vagyok a géppel, teljesítményben bőven felülmúlta az elvárásaimat, a software oldal nagyon erős alapokon fekszik ahogy látom, és folyamatos fejlesztés alatt ami nagyon ritka. A Valve a reddit posztok alapján mindent megtesz hogy cserélje a hibás termékeket, és végső soron tetszik, hogy a Valve ezzel nyit az open source programok irányába, a linux mint alternatíva még hozzáférhetőbb lesz, és a right to repair elvét követik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500Gb M2 SSD/ Nvidia Quadro
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2