- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Azt én is végig szeretném játszani Deck-en, de nagy a backlog.
Egyébként ha már szóba jött a DeckEmu, így akartam végigtolni s Breath of the Wild-ot, de egy idő után annyira nem volt meg a feeling hogy elképesztő. Természet ellenesnek éreztem, hogy nem Nintendo-n játszom egy Nintendo játékot. Tudom, az én fejemben van gond, de Nekem ez kb olyan volt, mintha az iOS-t nem iPhone-on használnád...
De a lényeg hogy végül megvettem a játékot Switch-re és megnyugodott a kis lelkem annak ellenére, hogy Deck-en stabil 45fps-sel futott.Ami az Xbox-ot illeti, ahogy kijön a Forza Motorsport, ott eldobok mindent és az Xbox lesz csapágyasra hajtva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 16/512GB, touchbar, szürke - garancia (93)
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként ha már szóba jött a DeckEmu, így akartam végigtolni s Breath of the Wild-ot, de egy idő után annyira nem volt meg a feeling hogy elképesztő. Természet ellenesnek éreztem, hogy nem Nintendo-n játszom egy Nintendo játékot. Tudom, az én fejemben van gond, de Nekem ez kb olyan volt, mintha az iOS-t nem iPhone-on használnád...
Cucuska2