Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár dolog:
dokkoló csak beta verzióval megy nálam, a stable nem adott ki képet egyikre se ami itthon van (Dell WD15 meg egy baseus 8in1 rettenet). A beta is második kijelzőnek allítja be, cserébe a deck képernyőt kikapcsolja teljesen és az az elsődleges
De át lehet lőni így is.Flatpack részen fontosabb appok ott vannak, simán telepíti, netezős gépnek baromi gyors, yt, spoty, irodai szemetek sima ügy (ok tudom lassan egy közepes mobilnak is).
Támogatott játékok mind mennek szépen, grafikához nem nagyon nyúltam, de próbából nézegettem, ekkora kijelzőn a medium-high között nehéz látni bármi difit.
30 FPS sok esetben duplázza az akksi időt, Euro Truck Sim. 2 60 FPS limittel 2.5 órát írt, 30 FPS limittel 4.5-et. Alacsony gépigényes játékok 7 óra körül (Broforce pl.). Fényerő ehhez 3/4 alatt valamivel autómata módban.
Próbáltam a gyro aim-ot CS-ben, hát ehhez újra meg kell tanulni játszani

De nálam így az asztali gép megy a TV mögé, ez meg felváltva a cégessel dokkolózik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Synology NAS
- Esik a hóóó!!
- DUNE médialejátszók topicja
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eladó, Lenovo G 50-70 laptop
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De át lehet lőni így is.
Cucuska2