- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár dolog:
dokkoló csak beta verzióval megy nálam, a stable nem adott ki képet egyikre se ami itthon van (Dell WD15 meg egy baseus 8in1 rettenet). A beta is második kijelzőnek allítja be, cserébe a deck képernyőt kikapcsolja teljesen és az az elsődleges
De át lehet lőni így is.Flatpack részen fontosabb appok ott vannak, simán telepíti, netezős gépnek baromi gyors, yt, spoty, irodai szemetek sima ügy (ok tudom lassan egy közepes mobilnak is).
Támogatott játékok mind mennek szépen, grafikához nem nagyon nyúltam, de próbából nézegettem, ekkora kijelzőn a medium-high között nehéz látni bármi difit.
30 FPS sok esetben duplázza az akksi időt, Euro Truck Sim. 2 60 FPS limittel 2.5 órát írt, 30 FPS limittel 4.5-et. Alacsony gépigényes játékok 7 óra körül (Broforce pl.). Fényerő ehhez 3/4 alatt valamivel autómata módban.
Próbáltam a gyro aim-ot CS-ben, hát ehhez újra meg kell tanulni játszani

De nálam így az asztali gép megy a TV mögé, ez meg felváltva a cégessel dokkolózik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Renault, Dacia topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Marathon: érkezik a duó, egyelőre csak egy pályán és „kísérleti” jelleggel
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell WD19 USB-C dokkoló 130W adapterrel
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Dell Latitude 5430 üzleti laptop (14", i5, 16GB RAM, ÚJ 500GB SSD, 93% akku)
- ASUS Vivobook Pro 15 (Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, RTX 3050 Ti, 512GB SSD)
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De át lehet lőni így is.
Cucuska2