- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár dolog:
dokkoló csak beta verzióval megy nálam, a stable nem adott ki képet egyikre se ami itthon van (Dell WD15 meg egy baseus 8in1 rettenet). A beta is második kijelzőnek allítja be, cserébe a deck képernyőt kikapcsolja teljesen és az az elsődleges
De át lehet lőni így is.Flatpack részen fontosabb appok ott vannak, simán telepíti, netezős gépnek baromi gyors, yt, spoty, irodai szemetek sima ügy (ok tudom lassan egy közepes mobilnak is).
Támogatott játékok mind mennek szépen, grafikához nem nagyon nyúltam, de próbából nézegettem, ekkora kijelzőn a medium-high között nehéz látni bármi difit.
30 FPS sok esetben duplázza az akksi időt, Euro Truck Sim. 2 60 FPS limittel 2.5 órát írt, 30 FPS limittel 4.5-et. Alacsony gépigényes játékok 7 óra körül (Broforce pl.). Fényerő ehhez 3/4 alatt valamivel autómata módban.
Próbáltam a gyro aim-ot CS-ben, hát ehhez újra meg kell tanulni játszani

De nálam így az asztali gép megy a TV mögé, ez meg felváltva a cégessel dokkolózik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De át lehet lőni így is.
Cucuska2