- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Macrodroid
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
Mai újabb Steam+Rockstar összecsengés avagy összeakadás:
MegvettemSteamre is a GTA IV-et, ahogyan már megvan Rockstar Launcherben és van egy elég jó kis progresszem (össz 30%, küldik 50%).
Felraktam a Deckre a Steamből, GTA V és Rockstar Launcher már fent volt.
Első indításkor azt írta, telepíti a Rockstar Launchert, utána már belépni sem kellett a R*-ba, hiszen a GTA V miatt már be volt jelentkezve, és el is indult a régi mentésem.
Ezzel nincs bajom mert ezt akartam, de lehet más nem ezt akarta volna.Játszottam kicsit offline, nem osztottam ki neki mobilnetet. Mikor bezártam a GTA-t kiírta persze, hogy Cloud Syncing Error. Namost a Deckre ilyenkor lementi, és ha újra online leszek felfrissíti?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cucuska2