Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bishoplogan #14846 üzenetére
Ne viccelj már, mivel olcsóbbak ezek a játékok most, így semmit nem érnek a kuponok.
-
Red Orchestra 2 - 12.48 GBP
Steam-es
-
Warhammer 40k Space Marine - 14.97 GBP
Saints Row The Third - 20.07 GBPSteam-es mindkettő
-
válasz
CsiguszMaxim #14096 üzenetére
Ez egy nagyon jó szerepjáték!
Nekem is szerencsém volt a 7 szénnel, egy Left 2 Dead 2-t kaptam.
-
válasz
BandiHUN #14005 üzenetére
Eye egy nagyon jó cyberpunk szerepjáték, eddig csak jót hallottam róla.
Saints Row 3 kb az év játéka, arról is csak ódákat zengenek, jobb mint a GTA4.
Frozen Synapse meg egy zseniális taktikai játék.Lehet hőzöngeni, de csak azért, mert neked nem szimpi, még egyáltalán nem rossz. Minden nap egy csomó zseniális játék volt eddig leárazva.
-
X-Superbox - 5.09 GBP!
Steam-en regisztrálható, és a legújabb X játék (Prelude) is rákerül az accountra!
-
Warhammer 40.000 Space Marine - itt 25 USD (25 EUR helyett ugye)
-
Nem tudom mit ettek a PoPCap-nél, de a Steam-en most 5 eurós PvZ az ő oldalukon 10-be kerül féláron.
-
válasz
FehérHolló #13834 üzenetére
Tudsz egy Verify integrity of game cache-t nyomni rá?
-
Saints Row The Third 17.49 euró kuponnal! A kupon le van írva az oldalon, és persze Steam-es.
-
Úgy működik az assist, hogy egy olyan enemy hero-t kell megölnie egy csapattársadnak (hero-nak), melyet te is sebzettél. Vagyis minimum 2vs2 módban működik csak, és a manók és egyebek nem számítanak. 3vs3 PvE is működik viszont, ott az AI hero-kat kell hasonló módon likvidálni.
-
Ingyen kuponok, ha valakinek kell:
Valve - 25% és 33%
GSC Games - 25%
Paradox - 33%
Left4Dead 2 - 50%
Lost Horizon - 50% -
Na, sikerült legyilkolni Santa-t a DefCon-ban, erre kapok érte egy szenet.
Hát ennyit ér a Mikulás élete????
-
Na, megvan a Rise of Immortals achie, kb másfél óra volt, és kaptam érte egy 50%-os L4D2 kupont.
-
Deus Ex Human Revolution - 7.13 GBP
-
Tudja valaki, hogy kicsoda a Xander nevű egyén Steam-en? Bejelölt, de amíg nem tudom, hogy kicsoda, nem jelölöm vissza.
-
De jó, hogy végignéztem a Steam-es játéklistámat, találtam nem egyet benne, amit meg akartam venni.
-
válasz
chatran #13467 üzenetére
Az idegen bolygó elején van egy rész, ahol nem lehet elég nagyot ugrani, amikor a levegőben lebegő szikladarabokon kell ugrálni, így mindig leesel a semmibe. Ez úgy tűnik, hogy a Source Engine hibája. Amúgy tovább lehet menni, mert a játék eleve olyan save-vel töltődik le, aminél bármilyen fejezetről kezdheted a játékot. Csak így olyan, mintha csalnál. Gondolom ez a save azért van gyárilag hozzá, hogy legalább át lehessen ugrani a bugos részt.
-
válasz
TazLeacher #13447 üzenetére
Nem mindig, az utolsó pár ilyen nagy leárazáshullámnál már nem volt. Persze lehet, hogy most lesz.
-
válasz
TazLeacher #13254 üzenetére
Mert hogy te meg azt kaptad?
-
Na, most kaptam egy Risen-t egy achiért.
-
válasz
TazLeacher #12789 üzenetére
Köszönöm, megkaptam!
-
válasz
HartgeH3-2.8 #12785 üzenetére
Csak úgy megy, ha mindkét account egyszerre be van jelentkezve, és olyankor a friends listában a trade funkcióval kell átadni.
-
válasz
TazLeacher #12777 üzenetére
Hát, jöhet.
-
válasz
FehérHolló #12727 üzenetére
Na de elvileg 7 szénért lehet csak kapni.
-
válasz
DeFranco #12668 üzenetére
Adok érte egy 25%--os Valve kupont.
Persze én a 2 leghaszontalanabb kupont kaptam, ami létezik. Az egyik az említett 25%-os Valve, ami egyrészt azért értelmetlen, mert most minden olcsóbb, másrészt meg azért, mert már megvan az összes Valve játék. A másik egy 25%-os GSC kupon. A szépséghibája (a 25% mellett), hogy nem találtam ilyen játékot a Steam-en.
-
Mindenki hogy rá van izgulva a Steam kuponokra és ajándékokra, pedig úgy tűnik, hogy csak bug miatt kerültek ezek ki, és természetesen nem lesznek tartósak.
-
Fear 2 Complete 3.39 EUR
-
Nuclear Dawn ingyen hétvége lesz a Steam-en, ezzel együtt hatalmas patchet kap a játék, új tartalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- RAM topik
- Napelem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest