- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy látszik, ma is nyári fóka nélkül leszünk.
-
51 XP kell a 20. szinthez. Craftoljak egy badge-t, vagy vegyek 51 játékot?
Holnap küldöm a kulcsokat azoknak, akik kérték.
-
Ingyen elvihetőek a következő Steam kulcsok (privátban kérd):
King's Bounty: The Legend
Men of War: Vietnam
Fantasy Wars
Death to Spies: Moment of Truth
Reign: Conflict of Nations(#45497) cskamacska:
-
válasz
lostprophet #45470 üzenetére
Jó játék lett? A screenshotok szépek.
-
válasz
TazLeacher #45292 üzenetére
Én már megvettem elővételben.
Amúgy ma megjelent az Androidos verziója, és tök ugyanolyan, mint a PC-s, nagyon jó lett!
-
válasz
Kareszovics #44830 üzenetére
Én személy szerint nem ajánlom, mert lehet, hogy VAC (vagy egyéb) bant kapsz. Nem biztos, de van rá esély.
-
válasz
lostprophet #44733 üzenetére
De csak addig, amíg nem dob ez is kártyákat.
-
The Maw Steam kódok ninjáknak:
I7VXW-Y60Y5-ZNQNM
V8C8T-6RETG-RNNAI
D0WE2-B2Z43-VNIH8
4452V-TR960-ZNHJ4Ebből eleve használt volt egy, de nem tudom melyik.
-
válasz
TazLeacher #44459 üzenetére
Jó ötleteid vannak, írd meg Gabe-nek.
-
válasz
cashback #44452 üzenetére
Játékokon belül azért szeretem az achiekat, mert több játékélményt adnak olyan módon, hogy általában némi erőfeszítésbe kerül az elérésük, így sikerélményt adnak. Persze a Steam szint is lehet egyfajta sikerélmény.
(#44454) Doki16: hogy akarod kipróbálni letöltés nélkül?
-
Nincsenek bennük a kiegek, de akkor még nem DLC-knek hívták ezeket, hanem kiegészítőknek, és általában elég terjedelmesek is voltak.
(#44123) Ilsyde: sajnos ez az egész HP rendszer úgy rossz, ahogy van. Ha a valóságban nyakon vágnak egy baltával, akkor tök mindegy, hogy mennyi HP-d volt... Csak hát ugye nem igazán tudtak kitalálni ennél jobbat.
-
Dungeon Siege 1 - 1.74 EUR
Dungeon Siege 2 - 1.74 EUR -
válasz
morvaigaben #43941 üzenetére
Még szép.
-
Köszi az infót.
A gond az, hogy olyan sok játékom van, hogy nem jelenítette meg mindent, csak kb a negyedét, ötödét, gondolom a maradék nem fért a text bufferbe, így X-COM nem volt, csak XCOM.
Csak ezt találtam:
License XCOM: Enemy Unknown WorldWide (16377):
- State : Active - Created : Tue Oct 23 17:20:40 2012 in HU
- Apps : 200510, 200519, (2 in total)
- Depots : 200511, 200512, 200513, 200514, 200515, 200516, 200517, 200518, 200520, 200521, 200522, (11 in total)mod: le is ellenőriztem, a játékaim nagy része nincs a listában.
-
Megjelent a listámban egy X-COM: Enemy Unknown Pre-purchase sor. Ez mi lehet? Nem vásároltam előre semmi XCOM játékot. Az új XCOM megvan (külön sor), de azt sem pre purchase-ként vettem.
(#43877) BomiBoogie: pedig teljesen jó casual játék az Angry Birds, ha csak pár perc van kikapcsolódásra. Mobilon meg végképp.
-
Új, weeklong sales
Greed Black Border
Waking Mars
PaPo & Yo
They Build Pixels
The Guild 2
Angry Birds Space
The Adventures of Shuggy
Flatout Complete Pack
Worms Ultimate Mayhem
Tower Wars+13 sor
Daily deal: Iron Front Liberation (szép nagy metascore-ral...)
-
Ez a card dropping csak a játékban eltöltött időtől függ? Vagyis elég, ha a menüben vagyok?
-
Hmm, a Van Helsing az első a top seller listán.
-
Van 3 meghívóm erre a Steam trading card izére, akinek kell az epenis, bátran írjon.
-
Valaki be akar szállni Anomaly Warzone Earth 2 preorderbe? 5,6 euróra jön ki.
-
A devek kisorsolnak 2000 Fortix kulcsot annak örömére, hogy a 2. résznek csökkent az ára.
-
Szerintetek le lehet tiltani a meghívásokat csoportokba? Már unom, hogy minden nap be akarnak szervezni 1-2 orosz steam csoportba.
-
Van egy felesleges Cargo Commander Steam kulcsom, akinek kell, jelezze privátban (ingyen).Ja, és új Indie Royale van:
Pid
Cargo Commander
Back to the Future
Dungeon HeartsMindegyik Steam-es.
-
válasz
Carrotthief #41896 üzenetére
Nem volt olyan közben, hogy kikapcsoltad, akár csak 1 percre is?
-
válasz
BomiBoogie #41863 üzenetére
A tavaszi szél vizet áraszt, ami lehet, hogy elárasztotta a Steam szervereit.
-
válasz
BomiBoogie #41780 üzenetére
Ez igaz.
(#41784) Arkennys: lehet, hogy harmadik típusú találkozásokra érti, hogy nincs kapcsolat.
-
válasz
lordjancso #41366 üzenetére
Ha elindítod a Steamet telepítés nélkül, működni fog. A mentések megmentéséhez meg használj egy savegame managert, az a legegyszerűbb. Pl: [link]
-
válasz
lordjancso #41363 üzenetére
Mindig a játéktól függ, a Steamnek semmi köze hozzá, mivel az csak egy kliens.
Amúgy legyél egy kicsit kreatív. Semmibe nem kerül rákeresni a gépen a játék nevére...
-
Van Der Schmash DLC ingyen a Darksiders II-höz:
http://community.darksiders.com/register/
(#41361) lordjancso: nem, a Steam nem tárol fájlokat a telepítési könyvtárán kívül, de rengeteg játék viszont igen
-
Ezt is megéltük, Steam achikkal.
-
válasz
ViharVadász #41332 üzenetére
Megint megfejik az aranytojást tojó tyúkot. Tuti, hogy hetekig eladási listavezető lesz.
-
A Skyrim ára csökkent 30 euróra a Steamen. Ez a teljes ára, szóval már egy 50%-os akciónál is egész baráti lesz.
-
Lehet akkor azt kellene tennem amit Agyzuzo javasol. Mondjuk van egy alap angol tudásom. De elég fárasztó angolul olvasnom és sokszor meg kell állnom szótárazni. Így meg nem lehet játszani mert nem élvezetes.
Pedig így tanulsz meg angolul. Szerintem erőltesd a saját érdekedben.
-
válasz
BomiBoogie #41097 üzenetére
Egyes hírek szerint mégsem lesz Steambox. De persze a Valve nem mond erre semmit.
-
válasz
BomiBoogie #40891 üzenetére
Nem, a nindzsázás az, amikor egy ilyen kulcsra lecsap valaki. Tehát nem az a nindzsa, aki kirakja a kulcsot, hanem az, aki felhasználja.
-
válasz
lostprophet #40819 üzenetére
És ha már ötödannyiba kerül, mint amennyiért vetted?
-
válasz
lostprophet #40761 üzenetére
Azért vannak olyan játékok, melyeket csak X alkalommal lehet aktiválni. Azokat célszerű uninstallálni az OS legyalulása előtt, hogy visszakapja az aktivációt (már amelyiknél van értelme).
-
Lol most, hogy szóba került a market, gondoltam felteszek valamit próbaképpen 2,5 euróért, és rögtön megvették.
-
válasz
SenorGrande #40397 üzenetére
Számold újra, a Killing Floor is volt már bundliban.
-
válasz
JoolsNOS #40373 üzenetére
Semmi probléma nem lesz belőle, nyugodtan aktiváld steam-en, ha tudod. Van rá esély, hogy aktiválni sem engedni, amíg nem jelenik meg itthon hivatalosan a játék. De ha tudod aktiválni, még talán a preload is működni fog (minden a kiadótól függ, az is, hogy előre aktiválhatod-e, és az is, hogy preloadolhatod-e).
-
válasz
csaba951 #40366 üzenetére
Az alacsony user score a miatt is lehet, mert a harmadik része elvesztette a horror feelinget (egyébként direkt), ez meg a sorozat rajongóinak nagy csalódás. De én is azt olvastam sok helyen, hogy nagyon jó játék, csak más, mint az első kettő. A mikrotranzakciók meg feleslegesek, mert azok nélkül is túl könnyű lett a játék normál fokozaton.
-
válasz
cskamacska #40359 üzenetére
Az Assault Squad 8.5 user score-t kapott metacriticen, ami már kiemelkedően jó, még ott is. És pont erről volt szó, hogy inkább a user score-t nézzük.
Ja, és a user score szerint jobb az Assault Squad, mint az elődje.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJABB GYÖNGYSZEM!Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i7-1165G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt 2027.05.06.jótállás.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest