- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Megjelent a OnePlus 13T
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Viktor77 #2918 üzenetére
SPOILER
Részlet a 16. részből:
"When one of the twelve FTL (Faster Than Light) drive modules on the Destiny explode due to an overload, the crew calls upon a brilliant scientist from Earth to help find a solution."
Remélem Mckay lesz az
Más.
A story szerint a Lucian Alliance (ha jól emlékszem akkor SG1-ből ezek egy tolvaj szövetség) feljut a Destiny-re és elfoglalja az egyik részben...mikor ezt meg láttam mondom wtf?!
Semmire kellő tolvajokból és bandákból összekovácsolt szövetség el jut a Föld technikai szintjére, hogy feljusson a Destiny-re (ráadásul az ő tudósaik is rájönnek a címre...)?! Na ne már...meg kezdenek már kicsit túl erősek és befolyásosak lenni, a földi hajók sokkal erősebbek mint az ő Ha'tak-jaik, nem értem a szabad Jaffákkal miért nem verik le őket ... az is lehet, hogy az 1. részben is pont ők "keménykedtek" ... apropó nem is értem Carter miért nem lőtt vissza, a sokkal erősebb Ori hajókat sorba szedték lefele már az Asgard fegyverrel de 3 Ha'tak-ot meg nem lőtt le?!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest