Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Valójában, egy ekkora játéktól nem is várható el, hogy mindenki számára tökéletes legyen. Mindig lesz valami, ami valakinek egy másik játékban jobban tetszik, vagy valami, ami hiányzik. Én is tudnék listát írni a hibákról, vagy olyan fícsörök hiányáról, amit egyébként más Bethesda játékokban már egészen jól megoldottak, itt meg valamiért kicsit visszafejlődött. Ugyanakkor ami szerintem ebben a játékban a leglényegesebb, és én ezt veszem alapul, hogy konkrétan nincs hasonló ebben a műfajban! Tehát aki rajong az űr felfedezős RPG játékokért, annak túl sok más alternatíva nem létezik, ilyen mennyiségű és minőségű tartalommal pedig egyetlen más cím sem rendelkezik. A No Man's Sky egy teljesen más játék, és bár bejárható planéták száma ott végtelen, a proc.gen rendszer miatt ott még durvábban ismétlődnek az assetek, mint a Starfield-ben. Ráadásul sokkal "gyerekesebb" az egész, már a grafika is inkább egy kedves Lego szerű valami, RPG elemek pedig egyáltalán nincsenek benne és az a kis story line is nagyon gyenge.
Elite Dabgerous egy űrszimulátor, és egy nagyon durva grind fest. RPG elemek nulla, történet nem túl erős és az interakciók a Starfield-hez képest minimális és gyenge. Nincs hajóépítés, nincs bázisépítés, és ha valahol aztán tényleg ismétlődően unalmas a környezet, akkor az az Elite.
X4 Foundations egy kiváló űrszimulátor, van bázisépítés, van valamennyi hajóépítés, a gazdasági és birodalomépítős része zseniális, viszont minimál story, nulla RPG, és nem lehet landolni bolygókon, csak űrállomásokon. Star Citizent hagyjuk, szóra sem érdemes sajnos. Az ilyen Everspace és hasonló arcade lövöldéket pedig nem is értem, miért hasonlítják ehhez, mert azon kívül, hogy űrhajót kell irányítani, semmi köze a Starfield-hez. BG3 egy kiváló RPG, ugyanakkor nem scifi, egy kvázi vallás alapú fantasy mindenféle csodákkal és varázslatokkal, misztikus lényekkel. Aki nem szereti a fantasy-t, annak nem fog bejönni és természetesen azon kívül, hogy RPG, semmi köze a Starfield-hez.Tehát a Starfield hiánypótló cím az űr scifi RPG-k ritka világán belül is és valójában nem csak Bethesda, de általános mércével is kifejezetten vállalható a bug mennyiség így day one. Ekkora címek ma már alig jönnek ki hibamentesen. Lesznek DLC-k, és idővel jönnek az igazán jó modok is. A potenciál ebben a címben óriási! Fallout 4-et is pár hónapja játszottam újra 300+ moddal, és egészen más élmény volt, mint anno a vanilla. A Bethesda erre már direkt épít, szerintem ezért nem cserélték le a Creation Engine 2-t sem. Bebukták volna a teljes modder közösséget, ami egyébként a legnagyobb a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest