Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prolad

addikt

Eddig 17 óra után (20-as szinten jelenleg) nem tudom hova tenni. Látszik a fejlődés a korábbi címekhez, helyenként nagyon szép, sikerült pár jó párbeszédet, érdekes karaktert írni és voltak élvezetes questek, akár teljesen a semmiből egy noteot elolvasva.
    De minden jó questre jut legalább 10 unalmas vagy bántóan egyszerű, minden érdekes helyszínre 10 sivár és érdektelen, a GUI nekem befejezetlennek érződik (már a főmenü dizájn pl), Fallout 3-ban is hasznosabb menükezelés volt (pl miért kell felvennem egy fegyvert, hogy lássam a statjait), New Vegasban ügyesebb volt a companion kezelés (pl olyan alap dolgok, mint hogy ne kövessen, hanem várjon egy ponton).
    És emellé lett egy skill tree amiben van pár hasznos skill, de kívágtak korábban alapvető funkciókat, csak hogy skill legyen. Detection meter, alap pickpocket képesség, boost pack használat, hiába egy generic item.

Ha összehasonlítom mondjuk az Outer Worlds-el 4 évvel ezelőttről (space RPG, hasonló stílusban Obsidiantól), sokkal készebbnek, befogadhatóbbnak érződött, nem volt benne ennyi üresjárat, félkész/bonyolult rendszer, filler. Lehet, hogy rövid volt (az alapjátékot pont sikerült 17 óra alatt kimaxolni, mint ahol most tartok Starfieldben), de az a 17 óra tényleg a játékkal telt. Itt egy óra már simán elment a menükben turkálással.

Egy hónap Gamepasst bőven megért, ha majd pár év múlva lesz GOTY 15-20 dollárért, megveszem.

Új hozzászólás Aktív témák