- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Egész olcsó lett az év első kagylótelefonja
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Kicsit elcseszett az ultra AI, másodjára ahelyett hogy támadtak volna, csak forgolódtak... vagy lehet hogy csak én nem tudom mikrózni őket... kétszer voltam 200 supply-n
Mapcontrol megvolt rendesen, 3 bázist bányásztam teljesen nullára Szoros meccs volt, jó meccs volt, köszi
Mass muta nem jó főnix ellen
Szerk: Bazz, tudom már mi kellett volna, azokat mindig elfelejtem hogy léteznek, pedig megnyerték volna nekünk a meccset
Szerk2: Holnap 6 után leszek jó sokáig, mehet majd valami banzáj
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Akvarisztika
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla