- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
Ezekben a videókban én a humor faktort szeretem, bár egy keveset még lehet is tanulni belőlük. Ahogy a mondás tartja: "az okos a más kárán tanul", például a zerges videóban a tanulság az, hogy jobb lett volna az elején, ha a drone-ok a pylon leverését fejezik be, illetve ami végül meg is történt: el kell pusztítani a saját hatch-et, hogy kiszabaduljanak a lingek. Szerk.: meg persze ott az örök tanulság, hogy ha már előnyt kovácsolt az ember a cheese taktikával, akkor váltani kell és gazdaságot fejleszteni meg egységeket kihozni.
Meglepő egyébként, de nem bronz ligások játszottak, a videók jobb felső sarkában ott a jel, hogy mifélék meccse megy éppen. Ha jól emlékszem akkor ez épp arany ligás volt, a másik, amit linkeltem pedig ezüst. Nem vitatom persze, hogy ettől még egyáltalán nem jó játékosok. Ahogy már korábban talán épp Te is írtad, cannon rush aranyig akár jó is lehet, szóval könnyen megeshet, hogy a bronznál magasabb ligákba ezek a cheese-elők mind ugyanannak a stratégiának az ismétlésével jutottak fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest