Hirdetés
- Magisk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Az első magyar szinkron jó volt, én még láthattam videón. Nem sok embernek lehet már meg, szerintem az hivatalosan meg sem jelent, szerintem csak másolás útján terjedt. De ha baromságot beszélek, bocs

Anakin szellemének lecserélése engem rohadtul idegesít. ezzel gyakorlatilag az eredetileg szereplő színész munkáját semmisítik meg. Nekem már a tököm tele van Lucas-szal. Azt még elfogadnám, ha kihagyott jeleneteket rakna a DVD kiadásba. Nekem ezek a digitálisan újragondolt részek, neadjisten teljesen új elemek nagyon nem tetszenek. Most meg ez is, hogy egyes szinészek helyére másokat raknak be. Miért nem lehetett úgy hagyni az egészet, ahogy volt, max digitálisan kicsit feljavítani a látványt
Melyik uralkodót cserélik le? Azt, aki a 97-es verzióban van, vagy az eredetit? Vagy a 97-esben is ő van még? Mert az eredetit lecserélni megintcsak az akkor játszó színész munkájának semmibevétele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest