Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaroWerks

senior tag

Én megvettem a díszdobozt.
    Szerintem semmi baj nincs a filmekkel, az összes módosítás szerintem csak előnyére vált, egyedül az zavar, hogy a VI. rész végén lecserélték a Vadert játszó szinészt a Hayden Christensen-re. (az se érdekel, hogy majd megmagyarázzák a III. részben, hogy miért, miszerint csak Jedi-k jelenhetnek meg Sith-ek nem, és amikor az Anakin meghalt, azaz beleesett a kohóba akkor lett Sith, tehát az akkori arca jelenhet meg...)
    A szinkron megoldhatalan.
    Ugye a régi változatnak jó volt a szinkronja, viszont csak mono (ez még a kisebb baj) de azt sehogy se lehet az új változatra keverni mivel az módosítva van, vannak új jelenetek, más az egész.
    Mivel ugye a klasszikus trilógia soha nem fog megjelenni (Lucas nem létezőnek tekinti őket, szerinte a 97-es SE a film rendes változata) ezáltal a régi szinkron el van felejtve.
    Igen ám, készült új szinkron az új változatokhoz, viszont ennek a minősége szörnyű, a szinkronszinészek nagyon rosszul vannak megválasztva.
    Marad tehát az eredeti hang.
    Meg kell nyugtatnom mindenkit, hogy szinkron mániám ellenére nagyon tetszik az eredeti hangja.Yoda eredeti hangja 50-szer jobb, azt nem lehet leszinkronizálni.
    Sőt, újabban kezdek rászokni az eredeti hangra, sok esetben nagyon jó az is, jobb mint a szinkron, vannak olyan jellegzetes hangok amit nem lehet szinkronnal visszaadni (például Christopher Lee hangját nem lehet egy szinkronnal visszaadni).
    Visszateérve a filmekre, brutális lett a felújítás, a képminőség bámulatos, teljesen olyan mint az új részeké.
    Aki igazi rajongó az úgy is megveszi a most megjelent filmeket, hatalmas élmény mai minőségben látni őket.

Új hozzászólás Aktív témák