- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
[Spoiler] (Hova lett a spoiler gomb?)
Nekem kurvára tetszett, bár volt amit már kicsit unalmasnak találtam. Pl. gyakorlatilag egy 3. halálcsillag, ami uyúgye még nagyobb, amit ugye megint fel kell robbantani és mivel mással, mint x-wingekkel. Valamint kicsit fura volt, hogy Rey csak úgy a semmiből használni kezdi az erőt és kapásból "elmefenyíti" Kylo-t, szintén ez fénykarddal, először fogja a kezében, de legyőzni párbajban.
De ezek eltörpülnek amellett, hogy 32év után végre normálsnak nevezhető sw filmet kaptunk. Szerintem. Mikor újra megláttam az karaktereket újra, libabőr lettem. Ugyanez az első mp-től fogva, jó volt újra látni, hallani az introt.
-
muad_dib
tag
Igen, a Star Wars 3 topicban ''kifejtettem'' erkezes utan, mar amennyire meg tudtam szolalni...
Egyszeruen teljes lett a Saga.... Nagyon jo lett, kicsit megboritott lelkileg ahogy kell, anuluval bamultunk bele egymas buta konnyes arcaba, es nem tudtunk kinyogni egy ertelmes szot sem... persze lehet h ez a fanatikussag mellekhatasa...
Ja, aki jol ert angolul, vagy tud feliratot olvasni es nem zavarja film nezes kozben, az hagyja ki a szinkronos vetitest. A hangok egyszeruen nevetsegesek... persze hozza lehet szokni viszonylag hamar, de az elso nehany perc maga a pokol....
A tobbirol nem beszelek, mert nem tudok, es nem is akarok spoilerkedni. Egy biztos, vasarnap ujra megnezem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest