- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
x_o_n
veterán
hát gratula én is kb 3-hónap keresgélés után tudtam megvenni ezt is meg ami az episod 1 hez készült
-
germanh
senior tag
válasz
3DMarx2000 #3 üzenetére
THX az infot
Utánanéztem a sabre ace-nek de sajna nem láttam. -
3DMarx2000
csendes tag
A Wesselényi utcza és az Akátzfa utcza sarkán van egy bolt ahol használt kámjúcsöröket árulnak. A boltba be3lépsz és jobbra felnézel, eredetiben megpillanthatod az óhajtott programot EREDETIBEN
Megközelítés: A Rákóczi útról befordulsz az Akácfa utczába, haladsz előre és a Wesselényi utczai kereszteződés előtt kb. 5-10 méterre a jobb oldalon van a bót!
Sok szerencsét! Mert valszeg megvan még a progi, ui. nem nagyon van szem előtt. Sajnos a Bolt nevét nem tudom de az eladója egy aszott képű, ritkás hosszú hajú fazon, elég rendes.
Csapj le rá gyorsan mint a Sas!
Esetleg Te is segíthetsz nekem. A Sabre Ace nevű repülőgépes progit keresem.
Minden megoldás érdekel, de legfőképp az eredeti mert aztat szeressem -
germanh
senior tag
Továbbá rátaláltam a régi SW trilógiát feldolgozó matricás albumomra, és hát hiányzik belőle jó pár darab...
Érdekelnének ezek a matricák:
7,22,25,27,36,40,46,69,74,75,83,96,97,98,99,108,110,111,120,124,126,127,136,140,142,145,146,152,156
Továbbá az ELFOGNI ÉLVE VAGY HALVA! részlegből:
Greedo, Ponda Baba
A Jaba-s poszterről:
C,D,F,G,I,K,S,T -
germanh
senior tag
A témában adott szoftver érdekelne.
Bombázzatok ajánlatokkal
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Path of Exile 2
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest