- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
megtaláltam fórumban mi a megoldás: "I had to go through a few steps. Log in as a character who has completed tier five. Then click to begin a reputation project, which you can then cancel. As soon as you've done this, it trips the system into recognizing the reputation tier and you will see an announcement declaring that you've unlocked the Remans."
viszont engem nem nagyon akar beengedni, lehet ez a sors kezeJakuu: én dobozokkal nem nagyon szoktam üzletelni. kár hogy nem lehet stackelni 100-at egy rublikába, akkor esetleg gyűjtögetném rendesen, de ha lemegy a hype-ja, általában csak discardolni szoktam a francba. a fene tudja mennyi marad a nyakamon ha veszek n*20 darabot... a népek általában a friss boxra vannak rácuppanva, nem tudom mennyire van piaca a régieknek.
azt valaki meg tudja nézni mennyi most az új lobis hajó?
-
FireKeeper
nagyúr
tiszta sor. egyedül a lobi store-os hajót akarom gyorsan kivenni, hogy még jó áron el tudjam adni. aztán majd kell venni/farmolni jóféle warp core-okat a mostani karaktereknek, egy-két extrát phoenix-nek (lockboxos turn rate növelő trait KELL
), utána meg végigtolni a romulán sztorit.
délelőtt/koradélután nem akarok lefeküdni mert akkor totál felborul a bioritmusom
legalább este 6-7ig ki kéne bírnom
-
Konfigos
őstag
Nekem is,nem ez volt a kérdés
Hanem, hogy mit csináljon az akinek behal közbe,én elég sokszor nekifutottam már.Eredetileg maximum 2 óra alatt le kellene tudnia szedni,de hiába hagytam 8-10 órát is menni,útközbe valahol mindig megáll.Szóval nincs valami direkt link a tartalomhoz?A sima játék elején lévő patchek mint a villám úgy jöttek le mindig.Ez a nagyobb tartalom is átkerül oda az elejére majd?
-
PeL
addikt
Közben megoldottam
A talentelést is meg a boff skill kiosztást. Spread III meg Scatter Volley III nálam nem nyert, Infected Space Eliten rekord megmurdálást produkáltam miattuk mert nem tudom szabályozni hogy csak adott célpontokat lőjek, így aki előttem állt mindenki kapta és magamra is aggróztam mindig 3-4-5 gömböt, azok meg szétkaptak mint floki a lábtörlőt, emiatt le is idiótáztak a PUGgerek az aktuális grpban, plusz a sok halál miatt kifutottunk az időből és nem lett meg az optional sem.
Konklúzió: A Spread III helyett High Yield III, a Scatter III helyet Rapid Fire III lett. Inkább single target dps-re megyek
Azért a helpet köszi mindenkinek
-
Konfigos
őstag
Tegnap 415m volt "csak"
#4879: Hát nem tudom,nekem ezer dolog nincs meg még,de valahogy mégse ragaszt már oda a székhez,stf körök is unalmasak,sajnos a borg is gyenge ellenfél..
Pvp még jó,de arra meg nincs meg a csapat,bár vállalom az enget akár,de sci akkor sincs még,majd le kellene szervezni. Bár hive-on elgondolkodtam a királynő egyik eresztésén,ugyanis levitt 50k hull-t meg a pajzsot is,úgy hogy kb 80% volt a resistem akkor a sok védelmi cucc miatt tehát kb meg se sebez semmi,kb 10k hull maradt a drenyából.
Am nekem nagyon bejön ez a borg szett drenyára,akárki akármit mondd,defin nem volt nagy haszna,de itt van rendesen.Am jó volt tegnap az stf nélkülünk?
Teve
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Konfigos
őstag
Utállak.Én meg szenvedek a JH fighterekkel..Most kiveszem legalább advanced-be,ezek tényleg papir petek,2777 a hulljuk,igaz 12db-ot ki lehet belőlük küldeni egyszerre.Egyébként most skillezem majd át a drenyát,remélhetőleg így nem csak akkor keltem fel a kocka figyelmét ha szájába állok
#4827: nekem azért kellene most
Majd este gyere pvp-re velünk,tegnap is élveztük a komával
-
FireKeeper
nagyúr
igen, ez egy bug amiről a devek is nyilatkoztak. a játék a trait-et száma/minősége alapján írja ki a HUD-ra hogy milyen színű a boff. jó példa pl a saurian, mivel ugye efficient-ből nincsen basic vagy superior, minden effis saurian boff egyel "alacsonyabb" minőségűnek látszik. mivel a romulánoknál superior trait-ek vannak a kék is lilának látszik. de ez az egész kb tök lényegtelen, a boff színe SEMMIT nem befolyásol, csak a trait-ek számítanak.
-
Konfigos
őstag
Ha abból indulunk ki, hogy a leadership hatása egyenes arányosan nő,akkor elméletileg itt is ez a helyzet..Viszont az nem értem nálad miért lila a boff amikor én kéket láttam csak a listába,honnét van néked lila komám?
Meg egy engi kérdés mindenkitől: Mekkora threat-et érdemes pakolni egy tankra hogy rendesen kapjam az áldást?Mostani skill terve 6-os-ra van téve,elég?
Mod:
Kaptad?Mégis honnan?
Itt vannak amiről beszéltem egyébként múltkor,bogarászd át,szerintem egész jók. -
Konfigos
őstag
Azt nézted hogy összeadódik-e ha több van?Majd holnap nekem is lesz,remélem..
Mod főleg azért érdekelne mert ezzel akár fel tudnék szabadítani egy konzol helyet is(simán rááldoznék 2 human boffot),kivenném a zero point-ot,lenne 2 romulan boff,+2% lenne a critem a mostanihoz képest ami már így is elég magas,plusz ott egy hely konzol,ami aranyat ér
-
Konfigos
őstag
Akciósan?Remélem nem feledkeztek meg az üzletkötői jutalékról se
Bejön ez az overload,tegnap is kaput védtem,eng ölte a kockát khitomeren,néha odalopoztam és megküldtem a kockát egy overloaddal aztán mentem vissza,utána már sok dolga nem volt vele
#4790: Ráérek,nem létfontosságú.Maga az attack ship annyira nem is érdekel,nem hiszem hogy annyival jobb lenne a definél,sőt..Viszont a lila attack petek azért szépen adnak,azok már inkább érdekelnének.Mire jön a romulan frakció addigra szeretnék befejezni a drenya meg a recluse összerakását hogy már csak a reputok kelljenek hozzájuk,mert akkor biztos hogy nem azok lesznek az elsődlegesek nekem legalábbis.
-
Konfigos
őstag
Nem tetszel figyelni
Már van overload csökkentőm,nem muszáj csak ezt az embert keresni,van sok másik,de lilába elég húzósak,15m körül vannak,kékbe viszont csak 2-3m kb ha jól rémlik,bár nekem eleve volt egy boundos,valamikor kaphattam a játék folyamán.Tact hajón is így van most hogy egy I-es overload és egy III-as,szinte mindig tudok tüzelni vele,ami miatt gondba is vagyok eps ügyileg sajnos.Sebzésebe meg az overload III mindig(szinte) 40-45k felett crittel(még donatranak is),ugyanakkor az I-es overload egy játék folyamán talán 1x,inkább 20-25k körül tolja.Próbáltam tactnál is kivenni vagy a volley-t vagy a rapidot hogy legyen helyette plusz egy omega,de kevesebbet használt mint ártott(dps).
Enginél pedig szintén kellene mind a kettő mert nem feltétlen kapu védelemhez akarom nyilván mindigSzóval ott inkább az a kérdés, hogy jobb ötlet-e ha esetleg csak cannon build lenne dual beam nélkül,esetleg majd a későbbiekbe gondolkodoba esnék egy omega torp-on.
Mert ha csak cannon van akkor mehetne így: tact team I,volley I,rapid II,omega III,másik meg tact team I,és valamilyen pattern,a későbbiekbe meg ha lesz torpom akkor egy spread II a pattern helyére.
Cutting nincs,tier I-es az omega
,holnap lesz tier II,jövöhőten valamikor tier III.Szóval ha meglesz addigra akkor nyílván az megy majd hátulra.Privibe küldök valamit amiről beszéltünk nemrég.
#4788: Igen ez igaz..Azért próbálok utána olvasni,hátha van még remény
Bár csak jön még idén valami ahol lehet ilyen hajót szerezni.Minden esetre már a lila attack ship is komoly,hát ez az elite..Nekem bejönne az biztos.
-
Konfigos
őstag
Na meg ott az akksim is,az feltolja 125-re ha elnyomom
Azt hiszem csináltam már úgy,igazából így is elég fordulékony,de megnézem majd mennyivel jobb fordítva.Az a baj hogy így is alig látom szegény kis defit néha hogy melyik az elje,várom az overloadot aztán háttal vagyok,olyan gyorsan megfordultam előtte véletlen
-
Konfigos
őstag
Nekem meg 79ezer
betennék 79 ezer dilit,de túl későn érkezek mindig..
Kérdés hogy ha többet veszel annyiszor jön ez+-ba?mert az combos
Csak kár lenne a repair rate-et feláldozni érte,bár.. lehet megérné
Úk skillem hatására 125 fegyver,74 shield,55 engine,55 aux asszem a hajó,de ha kell resist meg forgás jobban akkor van arra is egy profil,ez pve-re jó bőven,és 125-68-44-44 volt előtte.Tholian hajók 1 beam overloadtól elolvadtakVoltak kerraton is,megküldtem a Bopot egy rapiddal hátulról majd kapot egy overloadot,füstté vált
Szerintem nem is volt ap resistje mert a rapid majdnem ledarálta pajzzsal együtt.
-
Konfigos
őstag
Mi vagy te kutya?
Bizony vannak más nagyon jó cuccok is,pl lehet olyan konzolokat venni amik növelik a plasma égést,stb stb.Én olyan plasmás mogait akarok majd összerakni hogy reggelire egye meg a defimet.
Romulan reput azért szar mert nincs neki csinálva rendes stf pályák,epohzni kell hogy legyen értelmes markod,ugyanakkor meg annyi romulan mark egy jobb cucc mint omega,de omágból simán szerzel eliten eventkor 100-at,míg romulanból nem ,és a pályák is szarok.Kár mert meglehetne oldani..
-
Konfigos
őstag
Maradok a maco szettnél egyelőre,bár még nincs meg az engine.csak pár nap mulva lesz,addig meg borg+maco pajzs combo.Pvpre meg omega,bár ott is rég jártam
Viszont végre jönnek szépen crittek.
Nem mi k*rtuk el,hanam az aki ott állt és nem is lötte utána se,én nem is láttam másik oldalról,de pár ilyen néha belefér.Egy engi karival is simán le lehet kapni egy generatort egyedül annyi idő alatt,ilyen a pugi élet..
Azt én is néztem már,majdnem biztos hogy a majdani romulan karimmal az lesz egy jó kis mogai-on
Téged nem érdekel a romulan boff?critet is növel meg severity-t is,valahol közép tájt van a legjobb belőle ha jól láttam tegnap a listába.Asszem 80k fc és valamennyi dili.
+2% Critical Chance
+5% Critical Severity -
Konfigos
őstag
Pontosan ez a full cannon amit ki akarok próbálni először csak 2xacc 2xdmg ap változatba,mert elég combos 305%-os az transferem,szóval amikor rapiddal tüzelek szinte nem is látszik hogy leszívja mert olyan gyorsan visszaugrik 125-re,lehet jobb lenne a +1db ap konzol és torpot cserélni(bár mértem ilyen buildet is hogy eggyel több konzol mégis mennyit hoz a konyhára,de többet vesztettem a torpon mint amennyit hozott a 3db dhc-n.Annyira mondjuk ez nem foglalkoztat most,1x gémeltem eddig az engivel de annyira tetszik a stilus hogy lehet arra a karira fekszem rá most majd,nem titok hogy jem hadar drenyája lesz nagyjából 3 hét múlva,de addig is vagy egy Dreadnought Cruiser,vagy egy Assault Cruiser Refit-el fogom tolni.Mind a kettő egy lomha dög,de viszont combosak.Előbbi mellett erősen szól ami a nagy hiányom,hogy nem tudok dhc-t pakolni a tank hajók nagyrészére,ezért értelmes sebzést se tudok összehozni,kb olyan velük harcolni(tudom nem ez a feladatuk) mintha egy 25-ös weapons poweres defivel menne az ember(star cruiser).Plusz ott ez a Phaser Spinal Lance is,ami egy herélt beam overload kb,és persze a 4+4 fegyver hely is szól mellette.Másik mellett csak a wide angel szól ami jó lenne a tactnak ha marad a torpos felállás.Egyébként meg nem nyerte el semmibe se a tetszésem az a hajó..Egyértelmű favorit a jem drenya,ahol minden van,2 hangár,8 fegyó,nagy hull,dhc,jó boff kiosztás,sorolhatnám..Csak hát elvertem 400lobi-t a napokba és már csak 210 maradt,szóval kb 600-at még ki kell csengetnem érte ami idő mire beesik a dobozokból.
-
Robokutya
senior tag
na én pont ezt a gawiti ötletet próbáltam megvalósítani nékik amikor eszméltem hogy mi a szöszt csinálnak körülöttem egy kis időt nyertem is nekik mert transpantikot is ott hagytam a csomag közepén de esélytelennek tűnt.
Ha normál stfre megyek az meg még borzalmasabb dolgokat kreálnak és nekem a normál nem ad hasznot.
Tényleg be szokott jönni néhány értelmes buli is.
Nekem az a bajom hogy magánzó vagyok nincs csapat mögöttem, akikkel kezdtem azok elkoptak.
Angolom nincs hogy angol csapatba kerülhesse. -
FireKeeper
nagyúr
a nem páros változatoknak asszem kicsit más a boff kiosztása mint az alap verziónál. pl mirror voquv, mirror qin raptor, stb.
OMG, tactical team nélkül mész? bátor ember, mondhatom
én ezt jobban favorizálom
comm tac: tactical team 1, attack pattern beta 1, cannon rapid 2, attack pattern omega 3 (ezt te tudod tanítani boffnak, 2-es helyett)
lt comm tac: tactical team 1, beam overload 2 (vagy pattern delta 1, ha mégse beamezel), cannon rapid 2
lt engi: emergency power to shields 1, reverse shield polarity 1
lt sci: hazard emitters 1, transfer shield strength 2
ensign sci: polarize hull 1 vagy transfer shield 1 -
PeL
addikt
Jelenleg ezek a skilljeim:
TAC1: Beam Overload I, Cannon: Rapid Fire I, Cannon: Rapid Fire II, Attack Pattern Omega II
TAC2: Beam Fire at Will I, Cannon: Scatter Volley I, Attack Pattern Delta II
ENG: Emergency Power to Weapons I, Engineering Team II
SCI1: Polarize Hull I, Science Team II
SCI2: Hazar Emitters I.Nem tudom ezek így mennyire jók együtt
Minden skill ki van maxolva az offikon
-
FireKeeper
nagyúr
ha nagy sebzést kell hirtelen eszközölni, benyomok egy rapid fire-t, plusz AP alpha/beta/omega esetleg go down fighting vagy tactical fleet tetszőleges kombinációja, aztán tessék ott a hirtelen sebzés
ezért nem szeretem a 3 ensign tac-os hajókat
azok szerintem csak PvE-re jók torp-al.
-
PeL
addikt
PvP nem érdekel. Egyszer néztem be egy PvP arénába, el is ment a kedvem tőle örökre, fél percnyi lövés után meg sem karcoltam az egyik hajót de szó szerint, még a pajzsából sem ment le semmi, pedig rare MK XI-es Phaser fegyverekkel vagyok tele + 4xPhaser dmg növelő konzol
Szoktam figyelni, most is vettem 8000 EC-ért egy Polaron dmg növelő TAC konzolt, amúgy 150K körül vannak bent. Amúgy csatlakoznék fleethez, találtam egy magyar fleetet de még nincs fent olyan ember aki fel tudna venni így csak contact van
-
Robokutya
senior tag
Tényleg Hive pályán mi a lényeg mit kell tenni?
Ha jól sejtem akkor:
- Első lépésként a kockákat meg a gömböket kell a megadott időn belül kilőni. Többször össze terelem őket meg adok nekik tranpantikot. Itt max az a borzalom ha a gömbök valamelyike bújócskát játszik
- Másodszor a két szivar alakú hajót kell eltenni láb alól figyelve a javító dronok megjelenését?
- Harmadszor eljátszani a főhajóval mindaddig míg meg nem pukkan?
Ha igen akkor tényleg nem vágom mi ebbe az annyira nagyon teljesíthetetlen?Ezen a pályán én annyit szoktam tenni hogy leparkírozok az egyik szivar előtt 45 fokban hogy rálássak a végére, ha jönnek a dronok megsorozom őket amikor meg üresbe vagyok lövöm a szivart.
Viszont a kísérő hajó funkcióját nem vágom. Mikor a szivarokhoz érünk mindig megmurdel, de azt látom hogy mindig másféle fegyverzettel lő.Én mostanság transpantik torpedód használok valahogy nem szereti a borg ezeket, nekem meg a nagy szórófelülete miatt tetszik nem kel annyira közel mennem 3 méterről is betalál legalább az egyik sarka.
2-3 ezreket tol be darabja ezeknek a torpedóknak és félúton járok mire újratöltenek. -
FireKeeper
nagyúr
a flottás AE-vel az a bajom, hogy 3 ensign tac hely van rajta, ami szerintem felesleges. persze BO-t lehet oda rakni, de én nem vagyok annak nagy rajongója. ami jó rajta az az Lt.Comm sci hely, amivel akár még supportolni is lehet, vagy grav well, vagy magadat sokáig életben tartani, de cserébe csak Lt. tac van neki a Comm mellett. a patrol kiegyensúlyozottabb szerintem. persze ízlések és pofonok. miután már nem használok torpot, így a patrolnak, a bogárnak ill az engis kumarinak tetszik még a boff kiosztása.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én mint friss munkavállaló fiatal, még itthon lakom, ahol a munka után a család hatékonyan keresztül húzza a szabad idő kérdését. 17:15 - 17:30 körül érek haza, akkor próbálom összeszedni magam, rendezni a levelezést, megnézni a napi híreket (belső hálós védett gép, net nincs), kaja, hiradó, aztán egy kis szabad idő, majd este barátokközt, fürdés és utána megint egy kis szabadidő.
A két szabadidős blokkra meg oszd be a családot is, mivel egyke vagyok, mindennel nekem kell foglalkozni.
A melóban meg C programozó / HW fejlesztő vagyok, szóval mire hazaérek, agyilag kissé kifáradok. -
FireKeeper
nagyúr
crytic-nél azt se tudják milyen rendezvény van
szó se róla, elég hosszú a patch notes, meg elvileg más játékokat is érint a karbantartás, de az a 7 óra azért elég nevetséges. ráadásul basszak meg az amcsik, hogy nem az ő időzónájukban esik pont ebbe a kellemes koraesti sávba a tetves karbantartás.
amúgy állítólag átírták donatra AI-át, úgyhogy már nem fog működni az a trükk, hogy ha 5km-nél messzebb van a célpontja, akkor nem cloack-ol... tök jó, miért is legyen gyors az a pálya...
azóta már 8 óra, a mi időzónánkban 9PM a kitűzött cél
-
madgie
titán
No, ezzel a szettel is megvan a 8000 dps ISE-n, cserében feleannyit sem kell zsonglőrködni wing cannon cuccokkal, sokkal többet bír a hajó és még fordulékony is
Érdekes módon a Dual Beam kell oda, gyakran újratölt az overload és jókor elsütve 30 ezreket sebez az is. Az RCS helyett egy Tachyokinetic Converter kellene, de csak 88 lobim van most ,az meg 200 (mit érdemes nyitogatni most? JH box?)
-
John_Doe
senior tag
Igazán nem bántásból írom de ezt azóta lehetett tudni mióta kijött a Dominion Lock Box. Azzal egyet értek hogy a játékon belüli infók hiányosak és néha még egymásnak is ellentmondóak. Viszont a hírekben benne volt még mielőtt bekerült a játékba.
-
Robokutya
senior tag
-
Robokutya
senior tag
Semmi lassító eszköz nem volt pl betéve. Egy breen hajó szerintem ne azzal foglalkozzon hogy szivarokat fogdosson ha már tele erős fegyverzettel.
Rácuppantam én is a generátorrongálásra és későn vettem észre hogy egyedül vagyok, a segítséghívásra se mozdult senki esélyem nem lett volna elkapnom a szivart, amúgy meg ha látom hogy jön ki a kapun és nem féltávon kell elintéznem simán szétszedem őket.
Meg hozzá voltam szokva többszörösen láttam hogy 3 v 2 felállásban támadunk ilyenkor.
Igaz vállalom hogy valamilyen formán én voltam a láma. -
FireKeeper
nagyúr
nekem vagy még nagyon tanulnom kell a PvP-t... vagy csak vissza kéne ülni a defibe, akkor nem lenne ilyen kibaszott céltábla a hátamon mint a bogárban
majd a nagygépen leszek kíváncsi a PvP-re amikor nem szaggatok mint a vaddisznó
meg amúgy is eddigi tapasztalatok alapján jobban ment az 1v1, mint a kaotikus sok-v-sok, amikor kb a fél csapat rámszáll a csótány miatt (és ráadásul a geci szaggatós laptopom miatt mindig egy halálos fél másodperc késéssel tudom csak benyomni a tac team-et vagy a reverse-t). 1v1-ben viszont egész jó vagyok, bár krúzerek ellen nem szeretek menni mert gec.sok healjük van
amúgy ne szomorkodj én sem kaptam bogarat, meg már nem is fogok. elvertem rá egy tonna EC-t meg zent, de megvan a 800 lobi, már nem akarom még tovább erőltetni.
lehet én is veszek majd egy b'rel retrofitet, a battle cloack nagyon durván jó PvP-re... plusz ott a plasmotic is... csak akkor kéne vennem kurva drágán polaron/polarized dis fegyverzetet, ehh...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gyakorlatilag az AthlonXP korszak kezdete óta csak AMD cuccaim voltak (mert az Intel cuccokat aranyárban mérték, Celeronból meg köszönöm, többet nem kérek), néhány nV vidkarival együtt, igazából csak a scaling opció problémái zavartak az Amd, akkoriban még Ati drivereiben, de az is csak engem, mert TV-t használok monitornak és oda kellett.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Inkább maradj az űrhajóknál.
Linux alatt sincs probléma velük, Win alatt meg pláne.
Az erősebb A8, A10-es cuccok VGA-ja HD5670 / 6670 környékén van. Ebből tudsz számolni, hogy mit bír. Ne abból indulj ki, hogy az Intel kényszerből gyártott APU-i mennyire kicsi VGA teljesítményt tudnak csak...
-
FireKeeper
nagyúr
boldog szülinapot! én már csak 4 pakkot fogok nyitni, szóval túl sok reményt nem táplálok hogy esik még egy.
robokutya: legközelebb mielőtt tanácsot adsz, nézz utána h egyáltalán tudod-e miről van szó...
lobi store-ban nincs JHAS, és 300-ért csak small craftok vannak, a nagy hajók 800 lobiba kerülnek. szép is lenne ha bogarat lehetne rongyos lobiért venni, nem is lenne ennyire rágörcsölve mindenki.
-
madgie
titán
No, kapott egy kis polaront a masina, megvan az a 7400 DPS így is
Hogy miért Dual Beam? Ott van a MAX értéknél a válasz: 20-30 ezreket csapkod az overload-dal. A Wing Overload nagyjából a dupláját, no de annak 2-3 perc a cooldown-ja, a sima overload-nak meg fél perc
ÉS ez még csak az overload I, hármassal mit ütne? (sajnos csak így van értelme, a harmadik tac boff poszton felesleges volna a harmadik tactical team)
Ilyen a hajó most, megint elvertem az összes karakterem EC-jét
Adapted MACO XII pajzs, Jem'Hadar deflector és engine.
-
FireKeeper
nagyúr
ha a polaron sebzés bónusz alatt a jem setet érted, akkor szerintem azt felejtsd el. mármint a polaront nem muszáj, de azt a setet igen
nagyon gyenge, PvP-n is, de főleg PvE-n (a borghoz képest).
amúgy mi a picsámért még BO is, amikor van a wing cannonnak a baszott overloadja? há' neked semmi se elég?
-
FireKeeper
nagyúr
hát egy reskillt még farmolj ki magadnak... projectile ugye nem kell, pattern, maneuver, targeting max legyen, driver coil felesleges, warp core potential-ra nem kell max, aux-ra legyen minimum 3 hogy erősebbek legyenek a heal-ek, flow cap nem kell, power insulator viszont igen, graviton nem kell, a ground meg nagyon sovány. szerintem a 3 wing cannonos konzolból a cannon platformosat igazán leszedheted, nem nagy érvágás (a 10% acc bónuszt így is megkapod), és mehetne a helyére egy EPS mert a 4DHC+Wing nagyon leszopja az energiád. és én a field gen helyére beraknám a romulán konzolt.
capello: nekem is napok óta lagzik. ez van.
az atroxot én is kivettem, sci-nek, és nagyot csalódtam benne. túl lomha, sokszor nem tud odaérni ahol szükség lenne rá. sci-nek vesta a must-have hajó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest