- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Wolverine #5011 üzenetére
Season 7-nél tuti nem volt azért olyan, hogy 24 órával a peccs után jó két órát kellett várni, hogy bejuss (úgy, hogy a peccs után 10 órával már ráengedtek egy javítást). Sőt, a hatosnál sem volt asszem ilyen.
Szerintem nonszensz, hát még az mit szólnat hozzá, aki kiperkálta a 125 dollárt a romu pakkért és órákig csak a queue-t nézi (még egyzser, egy nagy patch utáni javítás után).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Wolverine #4955 üzenetére
na de olyan nincs hogy egy órán keresztül senki nem lép ki a játékból és senki nem lép ki előled a sorból, ez már csak statisztikailag is lehetetlen. az sem lehet hogy ilyenkor a lifetimereket teszi be a játék, mert ők is panaszkodnak hogy egy helyben állnak.
Jakuu: asszem a crypticesek ma annyit fognak aludni mint amennyit én az éjjel
-
Jakuu
őstag
válasz
Wolverine #4952 üzenetére
Dehogy nincs gaz, tuti nem normalis dolog. Mar csak azert sem, mert ugyebar nem egy jatekost kiszokott dobni a szerver a lag miatt es megsincs uresedes.
Raadasul" "Update! We are aware of the queues players are currently in and are working to get you all in as fast as possible. Update! We are aware that some players are seeing an error upon login and are working to resolve this."
-
Konfigos
őstag
válasz
Wolverine #4915 üzenetére
Még mindig nem értem miért nincs egy hajónak se hangárja,eddig úgy voltam vele hogy majd a lobi-s hajóknak lesz,erre ezeknek sincs.Egyszerűen nem értem hogy ott a dögnagy hajók és nem fér el benne a képzeletükbe egy hangár legalább?Mégis akkor ki használja a "világukba" a skorpió vadászokat?
Ez a fura destroyer meg 11-es turn rate-el hát,nem tudom..Pedig vettem 50db kulcsot,hogy majd nyitok dobozokat,hiába ezek szerint,max eladásra mennek majd lobi után.
-
-
Konfigos
őstag
válasz
Wolverine #4666 üzenetére
Nekem tetszik,lehet a hiba bennem van
Tegnap 2 után volt officer event,felmentem tenni a dolgom,aztán mentem egy gyors stf-et is,amikor pedig visszarakott az esd-re a padló alá transzportált be,ha forgattam a nézetet láttem mi van felette(ott volt a többi játékos stb stb),amikor lenéztem pedig az űr volt ott meg a bolygó.Gondoltam ugrok egyet,hát el is kezdtem zuhanni az űrbe
Mutatta elől a bolygót meg ahogy távolodom tőle,kb 20 sec mulva újratöltötte magát és betett a transporter helyre esd-n.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Wolverine #4495 üzenetére
Hát igen sőt a doff rendszer is a választott szövetségesé lesz vagyis akármit mondanak ez így csak egy szükség megoldás mert régóta rágják a fülüket a romulánokért meg a romulán hajókért. Szerintem ez csak annyi hogy játszhatóvá tették a romulán fajt meg hajókat mindkét frakció számára egyenlőre azzal a kikötéssel hogy a romi hajókat csak romulán fajú használhatja meg adtak egy sztorit mögé. Ha ez ebben a formában marad akkor nem látom okát hogy a következő nagyobb bővítés ne a kanálfejű banda hasonló hozzáadása legyen mert a rendszer adott.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Wolverine #4493 üzenetére
Ez szép és jó de hogy választani kell hogy fed vagy kdf oldalra állok hát nem tudom nekem ez így nem tűnik teljes értékű frakciónak. Értem én hogy saját bázis építése nulláról meg pvp meg mittomén de azért az szerintem előre látható hogy ha a meglevő flottabázisok erőforrásait tudja használni az új romulán akkor a többség a fed oldalt fogja választani lévén ott több játékos és jobban kiépített bázisok vannak. Szóval az eleve többségben levő fed oldal még több karaktert fog kapni. További problémám hogy ha és amikor úgy döntenek mégis kapnak saját bázist a romulánok akkor hogy lesznek összehozva az előzőleg ketté osztott játékosok. Na de majd meglátjuk hogy fog ez valójában megvalósulni és működni.
-
DonCapello
tag
válasz
Wolverine #4260 üzenetére
Vagy bejelentik a játszható romulán frakciót (nem hiszem, hacsak nem akarják fellendíteni a character slot eladásokat), vagy érkezik egy romulán hajócsomag, ha tippelnem kéne, akkor a D'deridex rombolók, engineereknek, ha jól számolgatok, most mintha ők lennének soron hajóügyileg.
De persze lehet hogy tök más lesz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wolverine #3764 üzenetére
A 4 tac 1 sci felállás elég durva, mert akkor a sci tiszt eléggé beszopja a f.....
Szal az csak jó healerrel megy és akkor gyakran magára már nem jut heal.
Az engi dolgával meg tisztában vagyok, csak az a gondom amit firekeeperrel beszélgettünk, hogy a dps számít igazán a jutalmazáskor... Nyilván egy fleetben ez meg lenne oldva normálisan a nyeremények elosztása terén, de amíg random emberkékkel játszom, addig ez probléma.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wolverine #3511 üzenetére
Jah, ez kb. így van, az Odessy viszont jóval erősebb nála, inkább az való a "cirkáló szerepébe". Igazából van egy Advanced heavy Cruiser retrofitem (Excelsior) 8-as turn rattel, a Sci boff-ot kivéve kb. azonos az Ambassadorral, de valahogy nem adta magát a játék élmény vele. Igaz régen használtam utoljára, de cirkálóként nem túl sok mindent tudtam összehozni vele, akkoriban pvp-re jártam.
-
Robokutya
senior tag
válasz
Wolverine #3492 üzenetére
Juppi ezek legalább dolgoznak kapják tőlünk a sok zen pont utalásokat új területek új hajók mindent kapunk.Nem úgy mint egyes EA játékok mint pl a World
Oda is dobálja befele az ember lassan már 2. éve a sok boost pontot, de semmit nem kap vissza a pénzéért szarabbnál szarabb felépítésű koppintású autókat dobálnak hozzád meg hetente lekapcsolják pihenni a szervert mert mást nem venni észre náluk. Ja és minden alkalommal egyre több rajta a csaó. Se új pálya rész se bug javítás csak csalják kifele az emberből a pénzét azt nem kap semmit.
Nem csoda hogy a STO MMO Elismerést kapott 2012 végére
Csak így tovább hajrá.
Remélem egy óra múlva rend lesz ittenJuj kérdés
Ha hajót veszek kapok mellé szlotot is vagy külön kell vennem azt is? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wolverine #3432 üzenetére
És az új Ambassador osztályú hajóval senki ne felejtsen el hősi halált halni a romulánok ellen, hogy újra érvénybe lépjen a Khitomeri szerződés.
Am. most végre megtudtuk, hogy 2 millió fölött van a játékos szám.
Robokutya: mekkora pajzos és regenerációt ad ott az aegis?
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Wolverine #3393 üzenetére
könnyen lehet hogy már az S8-on dolgoztak. elvégre is május környékén jön elvileg, szóval a tartalmakat már most nagyban kell gyártani hozzá. igazán el tudnám viselni ha végre beleraknák a játékba a játszható romulánokat. de valszeg úgyse el lesz, hanem csak beraknak két új reput meg egy új lockboxot aztán hadd örüljön a nép
-
syrax
csendes tag
-
-
Robokutya
senior tag
-
-
Robokutya
senior tag
válasz
Wolverine #3146 üzenetére
Tudom, de ha már elrontották az opciót akkor mát tök mindegy mikor robbannak a kis generátorok nem?
Am ha látom hogy mindenki jól csinálja inkább a főgenerátorra célzok és eldurrantom az összes nagy dps szórómat.Más Skacok nem tudjátok mikor akarják kijavítani az infekted mpon ezt a kamikáze újraszületési efektet?
Ha meghalok többször előfordult hogy mint aki letépte láncait rohanok a kocka fele ezerrel és nem tudok mit csinálni csak Esc vel kilépni akkor megbillen a hajó és mehetek ahova esetleg tudok még -
Robokutya
senior tag
válasz
Wolverine #2848 üzenetére
bizonyos esetekben még be is rajzolják a helyét a küldiknek ha jól emlékszem
a fene 945 darab q kártyám van starbase 24 en kaptam egy 3 millás alkatrészt ebből kellene még vagy 3 4 darab azt meglenne a hajóm ááá...
Starbasen mit kell lövöldöznit többet hogy lila vagy kék cucc essen? -
Robokutya
senior tag
válasz
Wolverine #2817 üzenetére
esetleg valaki lefordítaná?
Part 1 - Hogg Files
Star Trek Online's data is stored in files of a Cryptic proprietary archive format, .hogg located in:C:\Users\Public\Games\Cryptic Studios\Star Trek Online\Live\piggs
There are 12 Hogg files in this directory:
bins.hogg
bins2.hogg
bins3.hogg
character.hogg
data.hogg
dynamic.hogg
exes.hogg
object.hogg
sound.hogg
texture.hogg
texture2.hogg
texture3.hoggI found that I was unable to open these archives directly with 7-Zip and Cryptic was of absolutely no help. But, a quick Google search yielded an answer. Using this little program you can extract individual .hogg files to a specified target directory.
Download Rick's Hogg Extractor from here or there
Extract bin-rev5.zip to C:\Users\Public\Games\Cryptic Studios\Star Trek Online\Live\piggs
Open a command prompt and switch directory to C:\Users\Public\Games\Cryptic Studios\Star Trek Online\Live\piggs
Run the Hogg Extractor executable with the following syntax:>Gibbed.Champions.Bacon.exe filename.hogg foldername
I extracted all texture files to a "textures" directory, and so forth.
-
madgie
titán
válasz
Wolverine #2641 üzenetére
Úgy legyen. Kell az a Breen hajó
...bár tényleg sanszos, hogy a fed tactical karakteremnél nem sűrűn lesz használva a Defi meg az Armitage mellett. Lehet nem is a tacti karakterrel kéne csinálni? Az universal konzol + breen cuccokkal elég jó sci energiaelszívó lehet a cuccból, nem?
-
madgie
titán
-
Wolverine
félisten
-
Robokutya
senior tag
válasz
Wolverine #2473 üzenetére
valami ilyesmi lehet és sajna nem tudok zöld ágra vergődni a supporttal se és nem akarok emiatt bukni 3 értékes hajót amit kp ért belefeccoltam a gamesba.bár gondoltam rá hogy újra kezdek egy extra hajóval ami a 3 ból bevált és azzal játszom csak.
bár ha újrakezdem minimum 2 hajót tuti meg kéne vennem a defit meg valamit aminek jó hozzá valami konzolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest