- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6446 üzenetére
Mármint nekünk halandóknak
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6442 üzenetére
Pontosan ezért se foglalkoztam eddig ezzel,de így.. Nagyon jó az új játékosoknak is.Na majd akkor nekiallok ha gép elé kerülök.
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6435 üzenetére
Ezt kifejtened?!
Ha pl a fő karimmal kiveszek 3 ilyet es átadom 3 karinak akkor utana T5ig nem is kell mar többet adnom nekik hanen dupla xpvel mennek végig?Én ugy tudtam hogy csak addig érvényes az a token ameddig el nem inditod a következőt, szóval 20 óránként egyet kell átadni.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6435 üzenetére
Akkor félreolvastam
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6429 üzenetére
Én nagyon igazsagtalannak érzem hogy romu marknal is 100kell,sokkal nehezebb kifamolni,csak epohval lehetséges.. Napokba nekiallok megint tagelni,mert jó lenne kimaxolni végre a reputokat.
Jah,és elment majd au összes dhcm végre, megérte várni, 139m..
de mondok ennél jobbat,flottaba egyik srac 9. Romu packra kinyitotta a bulwark hajót, aztán nyitott egy bastiont is..
asszem ez az atom mák.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6429 üzenetére
Az miért van, hogy pár napja átpasszoltam vagy egy tucat ilyen sponsorship izét a sci karimnak, párat felhasználhattam, azóta viszont nincs lehetőségem az omega repuban többet felhasználni? Napi/heti limit van?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #6425 üzenetére
Jah TBR. Valamiért 10km rangere emlékeztem, de így már akkor oké.
Amúgy vicces. Jó pillanatban egész kupac ellenséget (3) tudtam vele belelökni a GW-be a társaik mellé.
Viszont vicces, hogy akkora hajót mint Donatra Schimitarja, a kis Vesta úgy ellövi, hogy öröm nézni. Vagyis vigyázni kell vele mikor használom, de vicces ahogy a már álcázott Donatrara is hat, szépen követi és ellövi a fenébe.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #6411 üzenetére
Nem nem,kapsz egy Voth Boffot!ha meglesz a spire 5 megnézem mit tud...
-
jahol01
csendes tag
válasz
FireKeeper #6408 üzenetére
Rendben, értem.
-
jahol01
csendes tag
válasz
FireKeeper #6406 üzenetére
Tudom, vettem is 1 kéket, mondom hátha ugyan az a szitu, erre az meg fehér...
Persze, nem is foglalkozom vele tovább, az ilyeneken már nem kéne meglepődnöm. -
jahol01
csendes tag
válasz
FireKeeper #6403 üzenetére
Csak ha már mind lila, mondom abból is lila kell, erre tessék...
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6399 üzenetére
Ááá dehogyis,nem olyan sok,főleg kékből.Szerintem ha nagyon azt mondod hogy most gatyába rázod az összes karid akkor is fog maradni 100-150m még,ami elég a bizniszelésekhez,és akkor itt már nagyon komoly gear,boffok,stb-kről beszélünk,lényegébe kimaxolod a hajókat,karikat a lehető legjobbra.
Tact teames a lila asszem 1m körül van,a rapid csökkentő 3m volt amikor én vettem(lila) bo csökkentő se több 5m-nál szerintem,a pajzs mögé övős az drága a lila,13m volt asszem nekem,de a kék is simán elég,az asszem 1m sincs.
Lockboxról szokj le!!!Én is nehezen állom meg,de nem szabad nyitni tényleg..Csak ha kizárólag az a cél hogy valami lobis cuccot akarsz kivenni(és az exen nem található meg)
Inspir nem olcsó,30m..de én szóltam amikor még csak 16m volt hogy vegyélÉn vettem párat,kerestem is rajta 100m-t.Én boostal együtt használom a trait-et,amikor stackelődik 3x és még jön mellé a +10 boost,akkor bizony nem kicsit érezni a +40 all skill-t a hajón,de érdemes grundra is venni boost-ot,skill sose elég
Sokat dob a fire on my markon a sensor,azért mondtam mindig hogy 3 pötty legalább a tactnak is,scinek meg kimaxolva érdemes,engnek is elég 3-6 pötty.Az jó hogy ad legalább,viszont az még jobb lenne ha a 3 pöttyre adná még
Lanny: Még létezik a dilizés,csak erősen redukálva van,konkréten ugyanazért a mennyiségért 3x annyi munkád van.Menj fel és kérdezed meg cseten a többieket erről,majd elmondják neked,én itt publikusan nem írnám le mit hogy hol
Vagy holnap megmutatom majd én neked.Én már nem igazán csinálom,de ha nagyon nem megy az ec szerzés akkor ebből megalapozhatod az első 100m-t,persze lesz benne meló bőven.
-
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #6390 üzenetére
Nem is a dmg-je miatt használom, hanem lefogja az ellent (még ha fel is használja egyszer a polarize hullt, az akna hamarabb visszatöltődik), ráadásul a petek nem lövik le (Konfigos mondta)!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jól hangzik, akkor ezt is felírom a listára.
-
Konfigos
őstag
válasz
Amikor bejöttek ezek a romu fedes boffok én vettem hármat,és teljesen jól működött,hogy azóta változtattak-e valamit azt nem tudom,de holnap megnézem neked,de az biztos hogy akkor még jó volt.
Amikre gondoltam hogy kellenének neked azok mint energy weapons officerek és ezek kellenének neked nagyon
ezek az értékek a lilák,de persze vehetsz kéket is elsőre nyugodtan)
Beam Overload: 30% chance: All other attacks ignore 35% of target's shields for 4 sec
Beam overload: 50% chance: Reduce remaining recharge time by 10 sec
Rapid,scatter: 50% chance: Reduce remaining recharge time by 10 sec
Ehhez elférne még a pattern csökkentőből 1db,ami egyébként ajánlott is
És nálam nem tact team csökkentő van bent hanem egy ilyen(2vel is szinte mindig feltudod rakni a tact teamet csökkentés nélkül):
20% chance to boost perception by 100 for 10 sec when activating Tactical Team
20% chance to boost Accuracy by 5 for 10 sec when activating Tactical Team
ezekkel most meg is lenne az 5db,de ugye t3 spire ad majd+1-et,oda mehet majd valami védelmi dolog.Flottás konzolokbol meg érdemes úgy vásárolni hogy 100% körül legyen severityd,és 18-20% körül crited.Nálam pl 3db severity van,és lesz mellé még 2 crit növelős,így 120% severity és 21% critem lesz kb,zero modul nélkül.Az evasive csökkentő se hülység amit lanny mondd,de én ezt egy helmsman-el oldottam meg,asszem neked is van olyanod ennek a karinak.És persze az Inspirational leader,az nagyon kell minden karinak,ezt sokszor mondtam már,tudom drága,de nagyon is megéri..
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6385 üzenetére
Szerintem kezdd azzal hogy veszel embes romu tactokat,és inkább kukazd a zero modult,sokkal nagyobb crited lesz majd+severity,és persze a tact konzolokbol se ártana 4db flottas,mert ezekkel szerintem 1400dps vagy alatta van neked most egy dhc buff nélkül. Sokkal tobb értelme a borg növelő meg a pattern csokkentok helyett ha lenne rapid csokkentod,bo csokkentod,es amit irtal is a pajzs moge lovos,skill am szerintem rendbe van,pvpre se lenne rossz madár, bár a sensoron elfert volna 3 potty talan.Nálam egy BO overload kb 70-110k-t üt egy gombbe,és mindig critel persze,ilyen felállással mint amit írtam is,skill hasonlo nekem is,csak nekem ki van maxolva a crit növelés is.
Gerisz: nem próbáltam még, csak simán régebben, érdemes lehet megnézni, nem drága az a konzol,kb 300k.
-
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #6385 üzenetére
Nos, ha a buildbe is be lehet kötni egy kicsit, akkor csak néhány dolog lenne azzal kapcsolatban:
-az egyik turret helyébe nyugodtan rakhatsz tractor beam mine-t, marha hasznos tud ám lenni, ezt saját tapasztalatból mondom!
-az egyik vagy az össze tac konzolt már flottásra is ki lehet cserélni, de ha egyet is kicserélsz mondjuk critical chance-esre, akkor a zero point konzoltól akár meg is lehet szabadulni és az a hely felszabadulna.
-látom az energiaelszívásra akarsz rágyúrni, rendben van.
-az omega szettnek jobb lenne a bónusza (nem ismerem ezt a szettet), mint a borg deflektor, borg hajtómű és flottás resilient pajzs kombója (nem mintha ennek háromnak lenne bónosza) ?
A doffokkal kapcsolatban a borgos csak akkor hasznos ha borg ellen vagy, egyébként felesleges, patternesből se kell 2 (én például nem is használok mert k*rva drága), inkább legyen helyettük egy shield distribution officer (látom az van neked), és egy a kitérő manőverek idejét csökkentő doff.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #6384 üzenetére
Az igen, ez a reaktor mag nem gyenge!
Nekem melyik flottás magot ajánlod Vestán az Obelisk helyére? Az most a +aux miatt van ott, meg mert ingyen volt.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #6384 üzenetére
itt kicsit gondba vagyok, jöhetne pár tipp hogy milyeneket lenne érdemes beszerezni. a két pattern CD csökkentő mindenképp kell, illetve a borgos sebzés növelőt is benn tartanám, de a többi helyére szívesen beteszek mást, ha érdemes. lehet berakom az egyik lövéskor pajzs energia buffot adó romulánt...
amúgy most nézem csak a warp core-nál, hogy a hülye dyson repus DMG resist debuffot odaírja vagy 6x, lehet nyomok is egy respecet és inkább a másikat választom...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #6382 üzenetére
A képek nem.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6378 üzenetére
Jaja, van benne valami, amit mondasz
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6362 üzenetére
De azt ne felejtsd el hogy a sima danube micro photonnal operál,ami közel se olyan jó mint a rendes és gyengébb mint a chroniton,viszont kétségtelen tény hogy szerintem is az egyik legjobb pet,már nagyon rég óta vágyom a yellowstone petre,hamarosan meg is lesz,olyan eros tractorja van hogy simán lefog mindent (tractor III)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #6350 üzenetére
Ok, ez jól hangzik!
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6316 üzenetére
Ja, elite phaser kéne nekem is
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #6316 üzenetére
No kijavítottam a problémákat, meg a skill táblát. Hasonló a tiedhez, de a fegyver energiára nem mentem rá, mert vagy 3 aux lesz elől, vagy 2 + a gravi torpedó így nem nagyon kell fegyver energia. [link]
Hátul még lehet, hogy az egyik turret helyére felrakom az ap beamet a subsystem targeting miatt, úgy sincsenek túl jó turreteim.Még lehet hogy a Viral Matrix3-at és a GW1-et fel kellene cserélnem. Van egy csomó GW-t erősítő doffom, a VM-et csak durationban erősítő subspace decompliers meg túl sok pontba kerül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #6305 üzenetére
Közben rájöttem, hogy a gorundos két sort is egybe kezeli, mikor kinyitja a következő skill oszlopot. Tegnapi posztomat tekintsétek semmisnek.
Grav wellem egyébként van. Meg két neutrónium is, csak nem azt raktam oda véletlen.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6313 üzenetére
Nem mindegy? a gravity well sebezzen, a vonósugár erősen tartson, a tyken's rift jól szivjon oszt csók
Nekem most két Aux DHC van elől, plusz egy Quantum wide, hátulra beza odatettem az ap-t a cutting beam és a breen torp mellé. -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6311 üzenetére
Mé' lennél rákényszerítve? Sci ez, nem tac, elfér az az egy szem ap a fézerek között. Vagy a sebzéssel arányos a subsystem disable és emiatt felejtős?
Szerk: a gravi torp sci-nek kell, most azzal szórakozok én is.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6305 üzenetére
Ha hátra rakja az ap beamet, arra is "él" a subsystem targeting, nem? Akkor mehet előre a 3 dhc (vagy 2 dhc+torp). Ezt a dyson-os torpedót nekem is ki kéne szedni, mikortól lehet? (nem vagyok gép előtt)
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6260 üzenetére
Mondok jobbat.Cirka 100m fegyvert nyitottam nemrég, 90m haszonnal
Pirk: embes konzolokkal lehet elérni, plusz nem az adapted a legjobb rá ha a gw a cél hanem a romulan a best.Adapted egy jó köztes, mindenre tól kicsit, de nem számottevő, 16vs40 skill kb.
Madgie: találtam 3db accx3 dual bankot ha érdekel
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6260 üzenetére
Na mesélj mi a baj vele?
tudom retrofit -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6240 üzenetére
Úgy tudtam, hogy megjelensz
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #6215 üzenetére
jah és ugye ha minden nap tag-elsz, akkor rossz esetben is 5 naponta lehet indítani a nevelést, vagyis 5 naponta beváltani a 400 markos epohh-ot
(miután már beindult persze)
-
Iratus bug
tag
válasz
FireKeeper #6201 üzenetére
Már csak 5 nap és t5 szint. Ezen kívül már csak a Nukara van amit húzni kell, az majdnem t4-nél tart. A többi már megvan egy ideje. A leglassabban a rumulánnál a tárgyak kivételével lehet haladni alig adnak markot a pve-k.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #6209 üzenetére
A 2. karim még csak lvl22,igaz én csak kb2-3 hónapja játszom.az andorian bejön,vsz maradok annál,de amit lehet azért kiszedek mellé,sok aprósággal még nem vok tisztában sajnos
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6209 üzenetére
nekem még a nyárról maradt egy kalitkányi színes tollú károgó azt majd beosztom ha ki lehet ismét váltani őket majd elreptetem mind
-
gerisz23
őstag
válasz
Az 5.felénél.Én csak az elites dyson spherre szoktam menni naponta,hamar megvan
2 karimnak szedem a téli eventen a hajókat,remélem összejön simán,és nem kell lobby kristályt használnom -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6206 üzenetére
van még egy hónapunk
lesz belőle 30 ládám
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6204 üzenetére
az lesz de mostanában naon nem hagyom el a téli pályát
ha meglesz a breen talicska újra nekifekszek a dolgoknak
5 karakterből 4 el csak fagyoskodom az 5. meg talonban van.
így is ha jó napom van az epohh behoz 200 at -
madgie
titán
válasz
Háhá, dzsóóók
-
Robokutya
senior tag
válasz
szarul... Lassan de biztosan meglesz a 2. szint
most léptem át az elsőt
Naponta kijön egy egy markos pet plusz néha kinézek a frontra is. Vicces a legújabb karimnak az első 2 pete 200 pontos lett a főkarinak meg eddig egy jött össze mellette persze a 100 as készletből is volt pár. -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6198 üzenetére
ezt megtaláltam de innen nem derül ki hogy maga a fegyver hogy néz ki kívülről.
Vagy rosszul keresek benne? -
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #6190 üzenetére
Megcsináltam a buildet rendesen, a fegyvereknek beameket gondoltam. A repu majd elválik, a leírásban felsoroltam a doffokat és a boffokat.
A grounddal kapcsolatban majd én is robbantgatni szeretnék!
És nem mellesleg köszi a segítséget! -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6182 üzenetére
figy lefordítottam mindegyik beállítást az okés elvileg nálam minden jó ha mással kommunikálok akkor minden ki megy elvileg csak ha a sráccal játszok nála lesz buli valami.
hiába mondom mit tegyen hova nem történik meg a probléma megoldása.
Most egy 10 en évesnek próbálom elmagyarázni mit csináljon -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6179 üzenetére
Nem volt ebben semmi véresen komoly, én úgyis mindig pucoltam a tűz elől a corvette-tel, mások halomra lőtték békésen egymást, jó volt ez
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #6149 üzenetére
Engem az fogott meg, hogy ha egy hajó hátulját lövöd, akkor 33% sebzésbónuszt kapsz
szerk: amúgy itt a patch note is. Várhatóan ma 15 órától indul a karbantartás.
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6151 üzenetére
Hát,azért én tuti nem ülnék át bogárból ebbe
De vitathatatlanul jó gép lesz,csak pont ugyanaz a baja mint a korvettnek,hasonló overload mint amit én is tudok elpukkasztja egy lövésből,míg a bogárból marad 10-30%,és ez elég nagy hátrány sajnos(tudom csak annak aki pvpzik stb,bla bla
).Kiszedem én is Lanarnak,nagy baj abból nem lehet.
-
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #6149 üzenetére
Azta, tényleg marha jó lett!
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6145 üzenetére
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6128 üzenetére
Ma reggel 27m-ért vettem boxot
60 felett volt benne,most már van 11db accx3-as dhc-m is
Én mondtam am hogy jó biznisz
de nem érdemes nekiállni csak minimum 50m+ pénzzel,mert bizony lehet ráfizetés is könnyen,ezért kell a "bukáshoz" is tőke.
Lanny: taktika az hogy minimum 20%-al alárárazod a dolgokat,mert kell arra is kalkulálni hogy aki utánad rak fel az is olcsóbban fogja,így elmennek a cuccok.Beam stb-nél meg ha nem 3 modosítós vagy accx2+ akkor a legolcsóbbat kell nézni,és aszerint felrakni,mert hiába a tied a legolcsóbb pont olyan,ha az majd 2x annyi mint a legolcsóbb beam,és tapasztalat hogy sokan inkább a legolcsóbbat veszik meg,nem azt a módosítósat ami éppen jobb egyébként.
-
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #6128 üzenetére
Az lehet hogy jókat szereztél, de csak akkor örülhetsz, ha el is adtad őket.
Nekem is esett már egy pár jó, csak a kutyának se kellett! -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6123 üzenetére
Sztrákrúzer retrofézerekkel nem jó?
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #6123 üzenetére
Köszi
Tier 4nel járunk,majd fleetes hajót is akarok később,de most Inkább nyitogatok amig tudok creditet farmolni,olcsobb meg igy is lobby cristalyert venni,ha meg közbe esik boxbol az meg mégjobb
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #6118 üzenetére
Ki mondta, hogy ismerem az STF-eket?
Nem az én műfajom a raidelés, egy MMO-ban sem.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6111 üzenetére
pont ezért egy ütőképes hajó kellene ebből a skillezésből
max normál stfen páváskodnék veleaz antiproton színe meg a retrofit színe egész jó összhang.
csak sebezzen ez lenne a lényeg
mé nem szeretik -
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6108 üzenetére
Siccccc
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6102 üzenetére
közbe nekem is eset egy kód úgy hogy visszaszívtam minden posztot erről a megállapításomról
bejött a klingon izé meg a bajor szett is
megsoproltam 1000 zent
be is öltöztek a segédeim az új ruciba -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6096 üzenetére
"remélem az 500 zen először respecre megy el, mert ha tényleg az a build-ed van még, amit privátba küldtél, akkor most mondom, az account bank várhat..."
Gondolkodok rajta de olyan nehezen jön össze ez az 1000 zen hogy eszméletlen.
Nem tudom a sebzésemen mennyit tolna ha újra skilleznék.
Ma megpróbálok felvenni egy stfet sebzéseket megmutatni.
A felhalmozást meg úgy értem hogy egy emberke simán ki tudja bulizni hogy több kód birtokosa legyen nem a felhasználásról volt szó. -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6094 üzenetére
sejtettem...
rühellem hogy lecsúszok az ilyesmiről vagy kifejezetten nekünk európaiaknak ne jusson kód az hihetetlen.
minek adtam nekik mailcímet reggelésnél ha nem tudnak adni mindenkinek akkor ne is reklámozzák
a köcsög ninják akik felhalmoznak meg fulladjanak meg. Nem elég hogy nyáron is lekéstem most is
500 zen meg jelenleg másra kellvégre összeszedtem a felét a accunt banknak.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6088 üzenetére
pedig jobb megoldás mit egy memoria zabáló videó felvevő
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6078 üzenetére
Te is Mac-re váltottál?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #6068 üzenetére
Azt mondod, megéri hagyni a BC-n nálam is az Aegist? Engem a nagyon kevés regenerációja idegesít egy kicsit.
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6066 üzenetére
Szerintem legyen az auxon 70-en kb,meg a shilden is,többi mehet fegyóra,turn-öd igyis meglesz a dampers miatt.
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6064 üzenetére
Nem,nekem egy kevés turn-el bíró orb weaver pont jó lesz tőle pl,neked kb egy defi szintet fog hozni,vagyis inkább alatta,vesta és defi közti szintet.És igen,mehetne transfer shield a helyére!
http://www.ifes.us/STOKeyBind/
Legegyszerűbb leszedni egy alapot és azt átállítani,olyanra ami neked kell,elég könnyen kezelhető.Ha elakadtok szóljatok,de szerintem menni fog.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #6062 üzenetére
jah még valami: az állandó aux to dampeners miatt nem lesz "kezelhetetlenül" gyors a hajó?
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6057 üzenetére
Avanger jó hajó,igazából mindenhova,nem kimondottan tank,de meglehet csinálni annak.Az elképzelésed teljesen jó egyébként,csak több páncél kellene kellene,zero modul neked felesleges,és a skill táblán is inkább az auxon legyen 6 ne a pajzson,vagy ha megoldható mind a kettőn inkáb,kár hogy nem fér fel egy agros segítő embes konzol még,sokat dob nagyon az is,plusz ha van attract fire az is!
Viszont boffoknál szerintem ez nem jó,aceton beam nem nagyon hatásos a borg ellen,sokkal inkább pvpre való,boffokat én a helyedbe igy csinálnám ha tank a céleng lt: em to shields,aux to dampers
eng comm : em to shields,rsp,aux to damps,aux to structÉs nagyon fontos a spéci doff aki ad resistet az aux dampershez!!
Ezeknek a fő előnye hogy 0-24 fent lesz az em to shields és az aux to dampers,bindelve kellene megoldanod hogy ne is kell foglalkozni vele,én egész egyszerűen a mozgáshoz adtam hozzá őket a pajzs kiegyenlités mellé(w,a,s,d),meglátod olyan lesz tőle a hajód mint a beton,már egy 90 körüli auxxal is.Bindhez amúgy van egy nagyon jó szoftver,ha akarod belinkelem,pillanatok alatt meglehet vele csinálni a bindet,flottába is sokan már megcsinálták vele.
Jakuu: Segítenél beállítani ezt a mérőt?Mert azért nyivákol nekem hogy nem jó a comabatlog.log neki,de itt kb elakadtam,progit felraktam,de ezek szerint valami más log file kell neki,és akkor kellene valami parancs is annak a létrehozására.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6055 üzenetére
Mennyi idő kifarmolni azt a szettet? Lehet Sukival meg kéne próbálni, végül is csak 3 percenként fagy le a Mac kliens
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6055 üzenetére
Nem csak szerintem
Jem set van nekem is defin,vagyis volt,5db polaron 30-as lila konzollal,plusz jem XII-es set,asszem 1500dps,szembe 5db 28.as ap konzollal és az ap settel 1650dps.Szóval kb 1740 vs 1500,nem kevés! Én is kihúzom még 2 karinak,ki tudja..nem sok idő a küldi(kb 15-20 perc),és szerintem élvezhető is,maga az egész Dyson dolog nagyon jól sikerült,bár még nem próbáltam ki szinte a felét se a dolgoknak.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6053 üzenetére
Wow, van ilyen AP szett? Azannya, de szerettem régen az AP fegyvereket (a bogár-polaron szett előtt)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #6051 üzenetére
amit kihagytam:
antiproton build-re kötelező kifarmolni az obeliskes setet (antiprot beam+warp core), mert nagyon megdobja a sebzést.én a breen-es konzolt is kukáznám, meg ami azt illeti a hajóba nem ülnék bele, de mivel erre a hajóra csináltuk a build-et, maradjon.
a 2 field gen erősen overkill, egy is bőven sok.
omega set helyett a MACO is meggondolandó lehet, vagy elite fleet cuccok.
egy életképesebb/sokoldalúbb megoldás
amúgy bocsi ha már unjátok a build-jeimet, hogy szinte mindig ugyanazzal a leosztással/boff skillekkel jövök, de PvE-re érdemes ilyen redundánsan skilleződni, hogy az ember a lehető legtöbb pályán bevethető legyen, és ezek bevált build-ek (bogáron)
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6051 üzenetére
Ez csak egy kilesett felállítás volt
nem az én ötletem volt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #6038 üzenetére
Érdekes az a set, de az adott bónuszok valahogy nem tetszenek annyira. Ez a koncepció érdekes hogy gyenge pajzs de regenerálódik. Kissé hasonlítanak a bónuszai a borg setre.
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #6007 üzenetére
Én 120m-t vertem el rá,de egy se esett
Aztán hagytam,mert már nagyon kevés ec-m maradt.Aztán egy hét alatt csináltam újabb 100m ec-t,és vettem egy adv obelisket,amiből olyan tankot csináltam hogy eddig 9pvp alatt se tudták kilőni se
Pedig egyiknél egy 5vs3 volt,és abból az 5ből is 3 egy flottából volt,9.7millió healt csináltam a végére 50 perc alatt,természeten a gratuláció se maradt el a másik csapat részéről se,persze ők nyertek,de nem kapták könnyen
#6028: Bizony,maco és plasmo nem jó együtt.3setbonusszal egyébk
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #6022 üzenetére
Ha az AP beam többet sebez mint a turret, akkor mi szól mégis a turret mellett?
szerk:
adapted maco két okból van:
-jó sci buffjai vannak és nagy pajzs.
-segít életben tartani a legénységet, ami nagyon kell a vestán-a torp buff mellékes volt itt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #6015 üzenetére
Ne izgulj, majd ha dolgozni kezdesz, esténként úgy sem marad erőd játszani.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6013 üzenetére
Eladtam már a PC-t, lett egy mindenes Mac Mini... csak épp játszani nem lehet vele
Egy APU-s kis masinát én is elfogadnék, de akkor meg épp a Mini válna feleslegessé
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #6011 üzenetére
Nem tudok felmenni, két percen belül sz@rrá fagy a játék Mac-en
Most volt két nap szabim, de addig sem jutottam el, hogy beírjam a flotta chat-be, hogy "vajon mikor fog most lefagyni".Ha teljes képernyőre teszem, akkor viszi magával a komplett OS-t is.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6009 üzenetére
apám mennyit farmoltok ti naponta lóvét hogy ennyi kulcsotok van
ezt a pénzszerzési trükköt kéne még elsajátítanom
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #6007 üzenetére
hányadik dobozból?
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #6001 üzenetére
Szuper leírás!
Akkor ha egy hónap befizetaz ember akkor unlockolja a bank slotokat? -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5999 üzenetére
ez már megint elkerülte a figyelmem? merre van?
és ha egyszer előfizetek akkor arra a hónapra milyen bónuszokat kapok?
Illetve kérdés ha előfizetek egy hónapra és ha bőven megvan a 700 napnyi free játékidőm azt beszámolja és esetleg megkapom a 700 napos bónusz skillt? -
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #5968 üzenetére
Hát én pve-re se tenném az elite phasert tactnak,még pvp-n se hoz sokat scivel a nagy pajzsba,hát még egy escortnál..,és pve-re is jobb a magasabb dps ugyanolyan befektetéssel
Semmi baj nincs a phaserrel,csak kellene már annak is ilyen set bonuszos dmg növelő valami,mert így eléggé le van maradva a többihez(és ez a lemardás nem kevés) képest,főleg az aphoz meg a plasmához képest(de inkább vegyük csak az ap-t).De mondhatom alapnak a polaront is,szegényt,XII-es jem bonusszal sincs sehol se az aphoz képest,kb 7db 30%-os konzol kellene a hajóra hogy beérje,vagy 8,szóval marha sok az a 10% hidd el,mert a végére teszi nem az alap dpsre.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5959 üzenetére
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5950 üzenetére
akkor kukázhatom mert acount bankom sincs sejtettem hogy gáz lesz
Ezt a bankot hogy lehet megszerezni?
vetem már egy rakás zent ha ez számít. -
John_Doe
senior tag
válasz
FireKeeper #5950 üzenetére
Sőt ha megvan a t5 fel se tudod használni nekem legalábbis nem engedi próbáltam
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5938 üzenetére
Peccsel a Mac is, de lehet ma nem lesz időm kipróbálni
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
FireKeeper #5926 üzenetére
Jajj azt hittem mar, hogy a Hussar Guardian Force.Epp olvastam az o torveny konyvuket vagy mi fene, eleg komolyan veszik a jatekot.....nem blamalni akarom oket csak furcsa
-
MichaelSD
őstag
válasz
FireKeeper #5918 üzenetére
Nagyon hasonló az Armitagom.
Ami nálam más:
- Quad lerántja az Engine powert minden lővésnél, engem zavar
- 4 DHC / Quad sebzése picivel gyengébb, mint 3 DHC + torp, bár a különbség a hivatalos fórum okosai szerint minimális
- MACO helyett Omega van fent a +crit miatt
- Az Engine nálam Borg, az Assimilated Modulal megkapom a regenrationt
- BOFFjaim másképp vannak, de ízlések és pofonok -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5916 üzenetére
Megköszönöm
este meglesem miből élek azt készítek róla egy fotóthogy álok vele
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #5902 üzenetére
Akkor segítek kicsit
Fleet Caitian Atrox Carrier
+1 to Eng Console
Base Hull: 44550 (Orginal is 40500)
Shield Modifier: 1.32 (Original 1.2)Fleet Chimera Heavy Destroyer
+1 to Eng Console
Base Hull: 37950 (Original is 34500)
Shield Modifier: 0.99 (Original 0.9)Fleet Kar'Fi Battle Carrier
+1 to Tac Console
Base Hull: 37950 (Original is 34,500)
Shield Modifier: 1.32 (Original 1.2)Fleet Peghqu' Heavy Destroyer
+1 to Eng Console
Base Hull: 37950 (Original is 34,500)
Shield Modifier: 0.92 (Original 0.83)Fleet Ar'kif Tactical Carrier Warbird Retrofit
+1 Tac Console
Base Hull: 34650 (Original is 31,500)
Shield Modifier: 0.99 (Original 0.9)Spire Tier 2
Fleet Peghqu' Heavy Destroyer - KDF Only*
Fleet Chimera Heavy Destroyer - Starfleet Only*
Fleet Daeinos Heavy Destroyer - Romulan Republic Only*
*NOTE: The above Fleet Ships require that the player owns the existing non-fleet version of the Veteran Ships (1000 day veteran) to be able to purchase them.Spire Tier 3
Fleet Kar'fi Battle Carrier - KDF Only
Fleet Caitian Atrox Carrier - Starfleet Only
Fleet Ar'Kif Tactical Warbird Retrofit - Romulan Republic OnlyGondolom hasonló gyorsasággal kilehet pörgetni majd ezt a holdingot is mint a diliset.
#5903: Én még mindig ájemdével nyomom,egy 6670-es karival,nekem teljesen elég,persze nem csilivili felbontásba kimaxolva
Nem olyan lassú mint egy intel,de nagy ritkán belassul még ez is!
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #5891 üzenetére
Bop jó,rizsa is egyébként.De nálam mindent visz az arkif,szinte minden pvp után külön írnak nekem hogy írjam le a buildet nekik,mert marha erős ahhoz képest hogy csak 9 konzolos,simán felveszem a versenyt a legelitebb pvp-sekkel akik bogárba ülnek általában.Egészen pontosan 1600dps felett van egy dhc mindenféle buff nélkül systembe,álcából jövet 4000 felett..95% severity,17% crit chance,nem nehéz kitalálni mennyire harapós,csak az a fránya 16-os turn zavar,ha 20 lenne és arra jönne még a konzolok stb nagyon jó lenne,így sajnos ez van,most 21 körül van a turn rate-em így fullos gearrel.
-
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #5891 üzenetére
Körübelül.
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #5878 üzenetére
Bizony,39.5m.Most valamivel olcsóbb hogy vannak újra a dobozok.Igen régebben 16 körül volt,mint most az inspirational leader(ez mellesleg sokkal jobban megéri,összes karimnak megvan,20m körül van, de ez is 40 lesz ha kimegy az elachi doboz),de hát a maxos kariknak ára van.
Mod: plasmo konzol is már 10m felett van,pedig amikor ment a doboz 1.4m körül volt,persze ez köszönhető részben a manipuláloknak is.Robokutya: Az az igazi gond őszintén szólva hogy sokkal később kezdtem a játékot mint te mégis sokkal jobban értem,és ez csak azért van mert rendesen értelmeztem az itt elhangzottakat.Nagyon sokszor már le volt írva,de mintha téged nem érdekelne,csak vársz valamire,azt te tudod mire.1-2ezres lövés az még mindig lepke fing,szó volt itt már róla hogy komolyabb critel 14ezer felett is lehet sebezni egy dhc-vel.Én romu tactal 120ezres overloadot is kinyomok beam bank-al néha egy gömbre,ez előtte kb csak a kumari konzoljával volt megoldható,de én ezt megcsinálom 20-30 secenként,és ez nagy különbség.De továbbra is mondom,nálad a fő ok hogy hiába volt leírva már milyen hajó/skill/képesség/doff/boff/gear kell egy tactnak,mintha nem érdekelne téged,vegyíted a különböző frakciókat össze vissza(ami nem feltétlen gond egy ésszerű határig),és aztán csodálkozol hogy ott tartasz ahol egy egy hónapja játszó játékos tart kb.Marha sok ec/dili/fc/flotta szint nélkül ne várd el hogy minden patent legyen,de ennél ahol most tartasz biztosan jobbat tudsz csinálni komolyabb beruházás nélkül.Próbáld meg szép lassan felépíteni a dolgokat az itt elhangzottak szerint és meglátod meglesz az eredménye,vagy**rd le továbbra is de akkor ne is csodálkozz.
CPT.Pirk:Én rendszertelenül lépek fel mostanában,de talán hajnalba nincs fent senki,egyébként meg marha sokan aktívan játszanak/csetelnek,szinte kizárt hogy ne találj legalább egy embert aki menne veled valamire akkor amikor felmész épp,plusz ha megismered őket ráfogsz jönni,hogy jó kis társaság ám,még akkor is ha csak heti fél órát tudsz pl játszani.Főleg azért mondom ezt mert nem akarom hogy kikerülj onnan,ugyanis ha jól emlékszem van ilyen következménye is annak ha valaki úgy ámblokk nem vesz részt semmibe,csak úgy "lézeng",szinte semmi megkötés nincs te is tudod,ez az egyetlen ami szerintem tartható és elvárható is,hogy ha már valaki tagja egy "csapatnak" akkor néha legalább részt vegyen pár dolgokba amikor épp ideje van rá,téged meg még érdekel is a játék,plusz tudod is mi hol merre,szóval pár soron ne múljék az hogy beilleszkedj szvsz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5871 üzenetére
Arra gondolt, hogy J ügynök gyakran neutralizálja és bedumál neki sok baromságot.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5869 üzenetére
Tudom nem is neki gondoltam összezavartam magam enginek lesz ez így jó
Taktiknak csak összedobtam kíváncsi voltam mit csinál vele.)
Egymás után 2sze kaptam ezzel a konfiggal 6db neutrált -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5865 üzenetére
Érdekes, de ez a játék túl arcade ehhez. A Bridge Commandert lehetett jól játszani hangvezérléssel, annak megvolt a hangulata.
Amúgy gyereknek már én sem mondanám magam, sokkal könnyebb volt a fősuli alatt, tanulás helyett játszani, mint hazaérve a melóból.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5850 üzenetére
Bocs, reputation system rewamp lesz, azt írják a töltő képernyőkön.
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5840 üzenetére
Köszönöm a részletes elemzést
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5842 üzenetére
Nekem tetszik jobban mint a risai taliga
A régi beállítással amit javasoltatok egész tűrhető masina. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5827 üzenetére
Igen, S6-ban sokkal élvezetesebb volt. Mondjuk az új Romulus érdekes hely lett, tök jól kidolgozták, de attól még a repetatív küldetések a markokért kissé unalmasak.
Csak az Omega reput vittem eddig végig, mert ott voltak a jó szettek de a vége felé már elég költséges volt...
Mondjuk az is jó lenne ha ezek az itemek nem lennének boundosok és lehetne őket adni-venni, sok haszna nincs a megkötésnek. Vagy valami kis összegért unboundolni ha lehetne itemeket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged