- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #5874 üzenetére
jah, kristályra én is szoktam menni, de akkor is, STF gyorsabb.
romulán mark meg piszok egyszerű, bár kicsit lassan indul be, de ha már igen, akkor nem lesz gondod a markkal. a jelszó: epohh. minden nap 4 tag, abból minden nap 1 epohh research (3, ha bekrittel), 5 research-ből egy epohh puppet, amit 4 nap alatt fel tudsz nevelni elderré, ami 400 markot ér. ha folyamatosan csinálod, akkor napi kb 5 perc ráfordítással 400 mark 4-5 naponta (attól függően hogy krittel-e a research. hátránya, hogy ugye ott kell lenned new romuluson, de most már lehet TW-zni, szóval ez nem gáz. a fő karimat leszámítva soha nem is csináltam más küldit romulán mark-ért. azzal is csak azért, hogy gyorsabban haladjak.
CPT.Pirk: hát pedig nem ártana, jött asszem levél is, hogy legyünk aktívabbak a cseten. ha nincs semmi interakciód a flottával, felesleges benne lenni (persze leszámítva a flottás felszereléseket).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #5676 üzenetére
nos, de én meg PvP-re nem járok, meg úgy egyáltalán alig
mogai-ban a refit konzolja tetszik nagyon, ami adhat pajzs heal-t lövéskor. kár hogy nerfelték azt is, mikor kijött, nagyon op volt szinte 5-10 másodpercenként kaptál eszetlen nagy heal-eket. most már azért kell neki egy kis idő hogy proc-oljon. -
madgie
titán
válasz
Konfigos #5638 üzenetére
Ugyanmá'... nem is játékos, aki nem próbált ki legalább négy fajta fullos fegyverzetet
Sukinak nekem anno megvolt a teljes XII Borg Phaser, Tetryon, Disruptor, Antiproton, Plasma sor Cannonból, ezek mellé meg a Phaser, Polaron, AP, Disruptor Beamek is
tudom, nem normális dolog ez
szerk: minimum 26-os konzolokkal persze.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #5635 üzenetére
mert a játékosok nagy része PEW-PEW, agyatlan lövöldözős-repülős játékot játszik, ami mellesleg nem csoda egy ilyen DPS-orientált játéknál, szóval még hibáztatni se lehet őket (minket
). egyébként én is hiányolom a sci-felhozatalt, elvégre is a romulánok a tudományban is élen járnak.
amúgy örülök hogy nem OP-k, így nem kell full plasma fegyverzetet vennem a romulánnak
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #5617 üzenetére
Nem magára a T4-es bónuszra gondoltam (az egyértelmű, hogy nem a tac bónuszokra mennék rá), hanem sima fegyverek terén az aux dhc-k kontra normál fegyverek témára.
Megnézve a dolgokat, az engi karakteremet is átirányítom az aux irányába. Azt még nem tudom, hogy fegyverekkel mi legyen, 3 aux dhc mellett kicsit a kinetic hiányzik, arra meg a búgó csiga lenne jó, de az meg sima energiát kér (mondjuk így is jobb, mint egy sima turret hátul és mégis van egy beam fegyverem). Hasonló a helyzet a quad cannonal is. Ha meg torpedó lenne a 3. fegyver, akkor azzal meg sebzésben maradnék alul, vagy fontos skillt kellene beáldozni a torpedóra a kevés tac skill közül.
Maga a cirkáló szerep amúgy nem tetszik a játékban. Valahogy nem igazán működik a dolog. Pl. STF-eken egy cirkáló inkább ballasztot jelentett, mint támogatást. Az ellenség pusztításához nem tudnak sokat hozzátenni, lassúak, a magára húzza a támadókat dolog se igen szokott bejönni, igaz a többségük nem is próbálja megcsinálni, egyszerűen csak lövik az ellent és gyakran kell őket tápolni mert nem igazán bírják... Az szokott beválni, mikor 3 jó tac összejön, ketten meg sci hajóval tápoljuk őket, meg összeszedjük az ellent egy helyre. Akkor gyorsan hullanak és lehet haladni.
FireKeeper: hmm, akkor eléggé nem jól van megírva a legénység és a hull repair közötti összefüggés, mert a Vesta eléggé megérzi, ha elkezd fogyni a legénység. Egyébként 37751 a teljes hullHP-m a sci tisztem Vestáján, 17824 pajzs mellett. Fog kapni majd fleetes konzolokat a két engi slotra, az sokat fog dobni még a dolgokon, de ez így sem papír kutya
.
Amúgy hosszú idő után most megint ír ki valami shield regent a játék a hajó képernyőjén, de hogy honnan szedi az értékeket, azt nem tudom, meg nem is frissül. Nem igaz, hogy ennyi idő után sem tudják kiírni a játék során használt számértéket. OMG
-
-
madgie
titán
válasz
Konfigos #4829 üzenetére
No, csak mértem egyet a bogárkával is, igaz, most unortodox Borg szett és AP fegyverzet volt rajta, mert nem volt kedvem átlomolni a drenyáról
Szóval: 8355 DPS ISE-n, úgy is, hogy pukkantam, mert a kedves játék nem észlelte, hogy háromszor nyomom megfele a Brace for Impact-ot
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #4812 üzenetére
az efficiency azért jó, mert egyrészt azokat az energiaszinteket növeli, amik alapból 75 alatt lennének (bár a warp core-ok játékba kerülésével valszeg csökkenni fog a skill szerepe, mert mindenki dugig lesz energiával). ami nagyon jó az efficiency-ben, hogy minél alacsonyabb egy adott energiaszint, az eff. annál nagyobb bónuszt ad rá, ergo "nem hagyja" hogy nagyon megzuhanjon egy energiaszint.
-
madgie
titán
válasz
Konfigos #4805 üzenetére
Kéket vettem, lilát kaptam. Sauriannal pont fordítva működött, ha lilát vettem exchange-en, kék lett, ha kéket, ződ.
Szeret engem ez a játék
Ja, ha már Saurian: az efficient sem adódik össze, így sajnos nem törvényszerű, hogy több romulan több critet ad. Ha mégis, akkor a komplett Tal Shiar ott lesz a hajómon
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #4794 üzenetére
de amúgy már lehet tudni a retrofit hajók spéci képességeiről is, meg a singularity core extráiról, olvasni kell a dev blogot
jók lesznek, csak annyit mondok.alap hajók leírása
retrofit hajók leírása
singularity core leírása -
madgie
titán
válasz
Konfigos #4784 üzenetére
Szerintem felesleges a dupla overload, szépen figyeled, mikor bukkan fel az exchange-en Cathleen mittoménhogyhíjják, aki a special beam attack-ek újratöltési idejét rövidítheti meg. Tehát az egyik overload helyett kell egy pattern, sőt igazából kéne még egy, de akkor meg be kéne áldozni a rapid fire-t... hm, nehéz ügy
(miért pont a rapid fire-t? mert tartani akarod a gate-et, oda meg inkább a volley kell).
Az egyik turretet szintén dobnám, cutting beam-et oda, kell a hull sebzés.
-
Konfigos
őstag
válasz
Konfigos #4784 üzenetére
Még kiegészités,csak lejárt a szerkesztési idő
Beam Array: Overload II, Cannon: Rapid Fire III, Kamikaze, Antiproton Sweep
igen kellemesnek tűnik
Ultra Rare fighters can be purchased from your Fleet Starbase after upgrading the Communication Array to tier V. : Hohoho
Kb 100k fc és 45k dili lesz darabja,ha ebből indulunk ki: [link].Ez se kutya,jó lesz majd a recluse-ra
-
madgie
titán
válasz
Konfigos #4756 üzenetére
Omegát gondolom főleg a Tetryon glider miatt tett (bár ahhoz meg a flow capacitor nem árt).
Tegnap jól elk*rtuk a generátort a végére, de a dps-ek azért szépek lettek
(8700 felett még nem mentem asszem a defivel)
szerk: egyszer egy Romulan Prorotype Engine-t néznék meg... csak hát a JH szettből max a pajzsot érdemes elvenni. Miért ezt a Romulant? +26.2 Starship Attack Patterns, +18 Flight Turn Rate, kicsit jó ilyen csupadépées takinak
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #4754 üzenetére
pár változtatás részemről
-
madgie
titán
válasz
Konfigos #4733 üzenetére
Én beza' kivágnám onnan azt az EPS-t, nekem nincs egy darab se
Bind-elsz, meg az overload után kicsit visszaveszel a "space-ütési sebességből"
És máris lesz öt taki AP konzolod, kicsit nagyobb sebzésed.
szerk: defiről gagyogok, bár gondolom egyértelmű
A mutáns galaxy-d amúgy impozáns, nagy dög
(anno a régebbi star trek játékokban el lehetett érni a textúrákat, a galaxy/nebula tányérokra mindig másnak a fényképét raktam rá... jó volt lőni a főnököt, ilyesmi
)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #4722 üzenetére
mondom, szerintem nem jobb a quad, a [DMG]x4 ellenére sem. azok az eredmények, amiket Pirk mért (teszem hozzá, velem együtt), csalókák lehetnek, mert a célpont egy helyben állt. ha tegyük fel mozog, ezáltal van defense-e, sanszos hogy a quad rosszabbul teljesített volna egy [acc]-os, [acc]x2-es DHC-vel szemben (és ugye majdnem dupla annyit zabál).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #4719 üzenetére
Igen, 3 AUX felmehet a Vestára, csak ki kell venni 3x a hajót. Nekem az a bajom vele, hogy hull sebzés egy kicsit kevés lesz úgy, meg akkor nem jut elég kakaó pl. a cutting beamnek, ami azért elég jó cucc.
A quad maga meg több DPS-t csinál, mint szet bónusszal egy quantum torpedó: [link]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #4719 üzenetére
nem tudom miről beszélsz
nem feltétlenül mindenre. az enyém űrben crowd control-ra és supportra van csinálva, meg egy kis subsystem drain-re. gravity wellezni, repulsorozni, tachyon beam-ezni, syphonozni, meg gyúgyítgatni nagyon jó, de sensor jam-ezni, viral matrixozni nem jó, ahhoz más sci skillek kellenek. bár szerintem a support/control STF-eken többet ér mint a matrix (egyedül scramble sensors érhet valami wellezett gömbök közé belőve.. de túl kevés ideig tart az is).
groundnál is, ez a skillezés medic kit-hez van csinálva. ha tacyhon harmonic-ot akarsz használni, akkor tök más kell. de én ezt a karaktert ground-on kifejezetten heal-ernek csináltam, ahhoz meg medic kit kellett. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #4715 üzenetére
attól még nem baj ha úgy van skillezve, hogy nem hal meg minden saroknál
mondom, annyira nem nagy érvágás amit elvesz a space-től, amúgy is sokkal több pontot lehet oda rakni.
#4716: más alrendszerről szívnak le, de attól még adott, hogy mennyit szívnak le. fix EPS mellett fix energia fog visszatöltődni, még ha ezt annyira nem is veszed észre mert a megosztott energiahasználat miatt nem látszik meg ez annyira az alrendszereken. de én pl már kiszerettem a quad-ból, mert szar módosítók vannak rajta és nagyon sokat zabál. DHC a legjobb. vestára meg aux DHC, egyértelmű, még ha így bukja is az ember a subsystem disable-t (vagy egy dual beam előre, ha már annyira kell a subsystem disable). mégy úgy is érezhetően jobb vezetni így a hajót, hogy egyébként a sci-m nincs átskillezve a torpedós build-ről egyelőre
(bár ezt lehet meg is csinálom gyors).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #4713 üzenetére
kidobsz 500 zent az ablakon? érdemes elsőre jól csinálni a skillezést és akkor ezt el lehet kerülni
szerintem csakis akkor érdemes hanyagolni a ground skillezést, ha az ember kifejezetten utálja, vagy pvp-re skillez. PvE-re teljesen jól lehet egyensúlyozni space és ground között, mivel a hive-okat leszámítva nem igazán van olyan tartalom a játékban, amihez nagyon kiélezett skillezés kell (illetve, azokra meg még az sem elég önmagában
)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #4704 üzenetére
én inkább valami ilyesmit javaslok. nem olyan tankos, mint Pirké, de szvsz nem is az a dolga, ellenben sokoldalúbb, és harapósabb. jah, és az övével ellentétben groundon nem olyan mint egy nyeretlen kétéves
medic kittel elite-en is megállja a helyét, tapasztalat, nekem is hasonló van vestás sci-vel (Ninat).
madgie: ez csak azért van mert ez (ahogy sűrűn szoktam mondani) egy fundamentálisan elkúrt játék. egy normális RPG-ben a "tank" kasztnak nem a sebzéssel kéne foglalkozni.
jah amúgy a klingnek vettem egy flottás scourge destroyert, fasza kis hajó.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #4701 üzenetére
Egy korábbi buildem a vestával: [link], olyan felállásban, amit te is mondasz. 17.8K pajzsa van, ha odafigyelsz, akkor nagyon sokat ki lehet vele húzni.
A skillezésnél érdemes eldönteni, hogy mész-e ground stf-re, mert ha nem, akkor elég jól rá lehet menni a space skillekre, ha igen, akkor viszont értékes space skilleket buksz el.
Engineer karival is próbáltam kicsit, végül átültem Excelsior retrofibe, de nem éreztem erősebbnek a Vestánál, hiába cirkáló, elég könnyen bontottak le benne. Egyenlőre az maradt annál a karinál, mert aktívan igazából csak egy karival tudok játszani, az utóbbi időben meg azzal se, most meg elkezdődik a lakásfelújítás a meló mellett, szóval...
-
Robokutya
senior tag
válasz
Konfigos #4668 üzenetére
nekem is volt hasonló bug a játékba le is videóztam a miniküldit be se fejeztem.
http://www.youtube.com/watch?v=OweUH5AT3zg&feature=share&list=PL5EAA372C3D261EAE -
madgie
titán
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
Konfigos #4249 üzenetére
Nem rémlik fejből az arány, de valami 24% illetve 50% körüli... na, én minimum 20-at indítottam már, egyetlen (!) kéket kaptam és csupa zöldet. Lilát soha. Ez valami negatív valószínűségi rekord lehet, nemhiába nem veszek soha lottót sem
szerk: lockboxot és fleet doff packot is hasonló "szerencsével" nyitok
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #4245 üzenetére
ilyen bátor kijelentések nem igazán tennék hogy "2-3 naponta egy 30 millát érő lila" mert azért ez még velem sem szokott előfordulni, pedig már kezd köztudott lenni hogy mekkora mázlista dög vagyok
amúgy a DS9 abból a szempontból egyszerű megoldás, hogy azt elég egyszer megvenni, és utána lehet kiszedni a doffokat.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Konfigos #3988 üzenetére
Egyetértek. Aki pl. stf-re sérült hajóval jön és/vagy nincs nála javítókészlet az menyen a búsba. Régebben még lehetett javítani a másik játékos hajóját néha kisegítettem őket (lehet hogy most is lehet csak béna vagyok hozzá de úgy s6 környékén mintha már nem engedte volna). Nem is drágák ezek már ahhoz képest amiket dob egy kör alatt még ha csak árusnál zúzod is be őkét. Az az igazság hogy nekem még csak pénzbe se kerül hogy az inventoriban is ott a 20-20 javító készlet és a bankban is ott a 20-20. Ugyanis a Qwark ec farm küldik nekem annyit dobnak hogy az bőven elég a kis papírsárkány ragasztgatására. Persze napi 5-6 stf-nél nem megyek többet soha ahhoz túl unalmasak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #3970 üzenetére
Sci Vesta, ilyen nem fer bele. Egyebkent ha az kellene, akkor ott a scatter valey kepesseg a cannonokhoz, de itt nalam egy rapid fire fert csak be.
Az egesz quad kerdes abbol indult ki, hogy 2 aux dhc melle quad vagy quantum menjen. Az en vestamon egyertelmuen a quad gyozott.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #3898 üzenetére
de azt ugye tudod, hogy az első hely nem 1darab hanem 2 lilát ad? az hogy te a második helyekért jobb cuccokat kaptál mint az elsőért, puszta véletlen. sokkal jobb ha az első helyért mész, mert akkor "rossz esetben" pl ha kikapsz egy bogarat vagy egy kumarit, akkor is második leszel. így ahogy te csinálod, könnyen kicsúszhatsz az első két helyről ha nem figyelsz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #3879 üzenetére
Hehe, ennél csak az a rosszabb, ha 3-4 cirkálóval kerülsz össze. Na ott aztán megesik, hogy 30-40 percre nyúlik egy Infected elit. Szerencsére ez utóbbi 2-3 hétben nem akadtam össze ilyen csapattal.
Amúgy jó tapasztalataim vannak arról, ha normális sci hajókkal kerülsz össze. Ugye mindegyik tudja magát healelni, meg közbe az ellenséget zaklatni a sci képességekkel. Ha Vesta is van köztük, akkor meg gyorsabban megy a dolog. Igaz a boss hajók kinyírása időbe telik, de legalább senki nem pukkan el közben.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #3877 üzenetére
Csak rázd fel, ne keverd.
Nálam figyelembe kell venni, hogy ez nem tac hajó és nem tac hajónak vagyok skillezve, szóval ez a crittelés nálam kimarad.
Alapból 1194DPS-t tol a két aux DHC, erre jön rá a tac team 1, az EPtW1 és a Rapid fire1 hatása. Szóval meg kell néznem, hogy mit teszek a 3. helyre elől, mert ugye a pajzsot is le kell bontani a hajókról valamivel. Ha lenne elől egy 4. hely, akkor oda torpedót tennék, de így kérdéses.
Most úgy csinálom, hogyha lejött a pajzs, akkor váltok energia kiosztást, így a quad cannon dps-e ~790-ről 1200 körül lesz, a módosítókat nem számolva. Érzésre így gyorsabban hullik az ellenség vagy a pajzs nélküli cuccok, mint mikor 2 aux és a quantum van betéve. Nincs hatalmas különbség, de azért van.
-
Wolverine
félisten
válasz
Konfigos #3732 üzenetére
Ha felteszel magadhoz egy itemet, akkor két dolog történhet vele:
1. Bound to Character lesz: csak a karaktered használhatja a jövőben, senki más.
2. Bound to Account lesz: az accountodhoz kötődik, azaz az account bankon keresztül lepasszolhatod másik karakternek is (akár az ellenséges frakcióba is).
Viszont egyik esetben sem adhatod tovább más játékosnak, és nem tolhatod be az Exchange-be sem. -
madgie
titán
válasz
Konfigos #3732 üzenetére
Klingonok: ne szemből lődd őket, ha lehet. Ideális esetben a seggük felől közelíts, és próbálj is ott maradni. Onnan hamarabb lejön a pajzs és nem is regenerálják olyan gyorsan.
Az már csak hab a tortán, mikor ilyenkor magamra húzom direkt őket, de úgy, hogy előtte kioldom a tricobalt aknákat, így mivel felém fordul, hátulról bekapja a négy aknát (és onnan már lelőttem a pajzsot előtte)
Nem muszáj így művészkedni, én akna-fan vagyok, egyszerűen imádom, mikor tökéletes időzítéssel robban szét az ellenség
( sajnos ebben hátráltat elég gyakran a mikrohullámú internetem
)
-
Robokutya
senior tag
válasz
Konfigos #3703 üzenetére
A dobozból nagy ritka hogy esne az éppen aktuális hajó ne higgy a feliratoknak amik megjelenek hogy ez meg ez kapott hajót.Nekem is mázlim volt szerintem a semmit nem érő Mirror hajókkal amit dobozból kaptam
De még egy Ferengi hajónak is boldog tulaja lennék ha dobozból esne
A gyémánt ami jön a dobozból az kell neked abból is max 800 darab hogy vehess hajót. Jelenleg 65 darabom van. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #3703 üzenetére
érdemesebb lenne belépned egy flottába és flottás fegyókat venni. 22k dili egy fegyverért szerintem nagyon sok, főleg úgy, hogy a 4 módosítós, MK XII flottás fegyó csak 10k (+20k fleet credit). (pl ha a a fennmaradó +10k dilit esetleg egy flotta projektbe pumpálnád, gyorsan összegyűlne az FC is
).
fegyvereket én általában az exen vásárolok, mert nagyobb a választék. dilit nem nagyon adok érte (ilyen sokat főleg nem), és a flottás fegyók sem tökéletesek azért (4 módosítóból 3 fix [DMG]). igaz, egy pöpecebb fegyver nem épp olcsó.
borg neural prociból 30 darab kell egy full MK XII sethez, annak függvényében, hogy hány szetet akarsz majd kivenni, a többit nyugodtan bedarálhatod.
ha pl hozzánk csatlakozni szeretnél, írj egy levelet ez ügyben játékon belül @species8472hu-nak
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest