Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Kondor_

    tag

    Sikerült 1:34:81-et kicsikarnom a 300i-ből az első pályán. Lehet ennél jobbat menni?

    Kipróbáltam, hogy lepakoltam az összes fegyvert, illetve minden energiát a hajtóművekre irányitottam, de sajnos semmi változást nem tapasztaltam. Talán a 3. pályán, ahol sok az éles forduló előjönne valami különbség. Tapasztalat ezzel kapcsolatban van valakinek?

    Van egy elképzelésem, harcban hogyan lehetne jobban teljesiteni. Részben CSiPet2 kolléga adta az ötletet. Ki is próbáltam, de egyenlőre csak félig:
    -300i szárnyára fel lehet tenni a fegyver csuklókat. Egyiket az orrban lévő ismétlőről, másikat a gyakorló fegyver állványról lehet leszedni. Igy mindkét Omnisky VI csuklós lesz. Kipróbáltam ez a rész működik.
    -A másik része a dolognak(ezt szerintem csak holnap próbálom már csak ki), hogy félreteszem a HOTAS gázkar részét, megpróbálok minden létfontosságú funkciót az egérre és a joy-ra programozni(xml buherálás). Bal kéz a joy-on nagyjából az ellenség felé forditani a hajó orrát, jobb kézzel pedig apró mozdulatokkal tudom irányitani a csuklós fegyvereket. Holnap próba, addig is jó éjt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák