Új hozzászólás Aktív témák
-
MCfosat
csendes tag
válasz
cskamacska #52783 üzenetére
Igazatok van, akkor többet nem költekezek
-
MCfosat
csendes tag
Citizenek!
Szeretnék egy újabb segítséget, tippet, véleményezést kérni tőletek.
2 hajó között vacilálok (upgrade Mustang Alpha-ról)
Az egyik az Avenger Titan, a másik pedig a Reliant Kore.
A lényeg, hogy van egy haverom akivel szoktam játszogatni esténként, de mivel mind a kettőnknek a kezdő hajója van ezért annyira nem élvezetes.
Azzal is tisztában vagyok, hogy a Reliant Kore az ami ténylegesen 2 személyes(A hivatalos oldalán olvastam.) Viszont a Titánnal is utazhatunk többen, maximum lefekszik aludni az ágyra amíg utazunk
A kérdés, hogy melyik lenne az ésszerűbb választás a játék jelenlegi állapotát tekintve?
(Titkon amúgy egy Cutlass black-el szemezek, de irreálisnak tartom az árát...)
Nos ki mit mond?
Köszi előre is!
-
MCfosat
csendes tag
Viszont láttam youtube-on olyan küldetéseket, ahol egy állomásra megérkezve, FPS harc ment AI-k ellen.
Melyik fajta küldetést láthattam? Mert én sosem látok ilyesmit a felvehetőek között.
-
MCfosat
csendes tag
Köszi a tippet!
Elnézve a Roadmap-et, nincs még kilátásban nagyobb tartalom beépítése, ami pl. több küldetést, vagy csapatban végezendő feladatokat pakolna bele. Gondolom ehhez még idő kell.
-
MCfosat
csendes tag
Igazából nem COOP-ra gondolok, hanem csapatban elvégezendő küldetésre. Terveznek a jövőben ilyesmit?
Most ha meg van hármunknak a játék, egy baráti társaság de pl. mindenkinek csak az alap Mustang Alpha hajója van, akkor túl sok lehetőségünk nincs? Egy idő után kifullad a játék?!
-
MCfosat
csendes tag
válasz
m0h0senator #52756 üzenetére
Értem.
Tehát akkor jelenleg semmi értelme nincs haverokkal együtt játszani? Illetve, nincs semmi hasznos amit együtt el tudtok végezni?
-
MCfosat
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat mindenkitől!
A játékban van jelenleg olyan küldetés, amit együtt haverral is meg lehet csinálni? Milyen lehetőségek vannak a közös játékra?
MÁS:
Mit tudunk eddig erről a hajóbérlésről? Ahogy látom remélhetőleg a 3.6-os frissítésbe be fog már kerülni.
Itt akár az összes hajót kibérelhetjük? Vagy le lesz korlátozva? Ha nincs erről még official infó akkor nem kérdeztem semmitKöszi a válaszokat mindenkitől!
Üdv!
-
MCfosat
csendes tag
Igen, de csak ha megjelenik a játék nem? Vagy már azelőtt is lehet hajót vásárolni?
Mert ha még várok 1-2 évet mire olyan stádiumba ér a játék akkor nekem megér most 24 usd-t. Viszont ha a következő update-ben már lesz lehetőség akkor átgondolom
Erről van esetleg valami információtok?
-
MCfosat
csendes tag
Srácok!
Én egy Mustang Alpha kezdőpakkal ugrottam neki a kalandnak, de annyira megtetszett a dolog, hogy gondolkodom egy ship upgrade-en.
Avenger Titanra gondoltam, kb 24 USD-be kerülne. Mit szóltok, ha úgy vagyok vele, hogy játszok akkor megéri ennyi pénzt még beleinvesztálni a játékba?
Ahogy néztem hasznos hajó lenne, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is, aki esetleg használ, vagy használt ilyen hajót mik a tapasztalatai stb.
Szóval előre is köszi mindenkitől a válaszokat, tippeket, tanácsokat!
Üdv!
-
MCfosat
csendes tag
Srácok! Nem tudom volt e már téma, ha igen akkor bocsi.
Mitől van az, hogy USA szerveren minden van, minden működik, viszont az EU-n rendszerint semmi.
Ilyenekre gondolok: Boltban való vásárlás, termékek a polcokon,hajó tankolás/szerelés stb...Erről a hibáról vajon tudnak hivatalosan is? Mert nem nagyon találtam posztokat róla.
-
MCfosat
csendes tag
-
MCfosat
csendes tag
Sziasztok!
Ti hogy látjátok, mikorra kerül a játék egy olyan fázisba, hogy bár nem hibamentesen, de folyamatosan lehessen játszani és legyen értelme a pénz gyűjtögetésének, illetve valamire való elköltésére?
Megmondom őszintén kb. 2 hete vásároltam meg a játékot, mikor vége lett a FreeFly-nak olyan űrt éreztem, hogy muszáj volt beleugranom egy kezdő csomagba. És bár vannak érdekességek (hibák) a játékban sokkal jobban élvezem mint bármely más AAA címet. Lehet, hogy ebben a Dayz is segített, a maga több éves fejlesztésével és hibáival így már felkészültebb vagyok ilyen téren...
Mindössze az érdekelne, hogy mennyire halad jelen pillanatban a fejlesztés? Ahogy olvastam, vannak itt azért már régi motorosok is akik több éve követik a játékot. Van esély arra, hogy pl. év végére egy egész játszható verzió összejöjjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest