Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibu
csendes tag
válasz
wollnerd #53333 üzenetére
Ha a rearmot választod akkor vissza szokta tölteni a tüzes és a villámos csalikat is!
A lényeg, hogy nem szabad landolni, hanem csak lebegni a leszállóhely felett és várni kell elég sokat amíg újratölt...addig nem szabad landolni! Valamint alapból 0-át mutat, de ha a H-val átváltasz majd vissza, akkor már rendesen mutatja a darabszámot!
Egyébként a freelancernek négy S3-as fegyvere van(Brutál Ballistic Canon), azzal simán le lehet szedni a Caterpillart, csak folyamatosan tűz alatt kell tartani és keringeni körülötte, hogy ne tudjon eltalálni! A mantis gyenge hozzá, mert nincs elég nagy alfa sebzése, így közben visszatöltődik a pajzsa!
Nálam egyébként 8 rakéta van, négy S3-as négy 4 S2-es! Nem lehet, hogy Neked a fegyver panelen ki van kapcsolva valamelyik 4? -
Bibu
csendes tag
Na sikerült végre nekem is a multi! Nagy szerencsém volt, mert bejöttek ketten az egyik egy Banu Defender volt! Lehet , hogy én vagyok vele béna, de a Banu-s srác úgy aprította a népet, hogy csak kapkodtam a fejem!
Még a merlineket is simán leszedte!
Igazából így sétagalopp volt, pár perc alatt végignyomtuk a 10 szintet! Kaptam is visszaigazoló e-mailt, íme:
[kép]Ja, és szintén Boldog Új Évet Mindenkinek! Akkor most 2950-be léptünk, vagy milyen év is van most?
-
Bibu
csendes tag
válasz
PhilBrick #53311 üzenetére
Én single-ben végignyomtam egy alap Cutlassal(Mondjuk kellettek a gépi társak, hogy ne egyszerre mindenki engem támadjon)! A végén a Hammerhead ellen a 4 lézer teljesen esélytelen volt, de szerencsére megvolt még a 4 életem, így simán belerepültem, aztán jó éjszakát!
(Érdekes volt, hogy volt még vagy 12 életben maradt gépi társam, de a Hammerhead-et senki sem támadta, csak repkedtek össze-vissza!
)
-
Bibu
csendes tag
válasz
PhilBrick #53288 üzenetére
Sajna nem, tervezni sem lehet rá, csak a körülötte lévő telepekre lehet spooningolni, onnan szabad repülés! Holdaknál nem túl nagy gond, mert nincs légköri ellenállás, így gyors a hajó! Viszont a bolygóknál elég sok idő lehet egy ilyen út! Azokat én mindig skippelem!
-
Bibu
csendes tag
válasz
WhiteHawk24 #53286 üzenetére
Igen, ez azért van mert ezek a telepek az úgymond szürke zónák(általában illegális tevékenységet folytatnak!). Ezért nem szerepelnek a térképen, és azért vannak ezek a küldetések a mobiglass personal menüjében! Persze általában többet is fizetnek, de a meló is több vele...
-
Bibu
csendes tag
válasz
Szőrös #53189 üzenetére
Köszi, akkor még próbálkozok, mert nekem több óra kellett hozzá, hogy bejöjjön az ára!
A legnagyobb probléma, hogy nem találok olyan helyeket, ahol egy kőben nagy% legyenek jelen az értékes nyersanyagok! Túl sok az innert materiál, így egy szállítmányom általában 10.000-nél nem ér többet! -
Bibu
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy ki free-flyoztam magam, szívesen csatlakoznék hozzátok, hátha tudom kicsit színesíteni én is a csillagpolgárok életét!
Minden vonalon szívesen mozgok, de igazából a bányászat ami a legjobban tetszik! Sajnos a bányász hajók elég drágák(Sajnos csak egy Aurora LN-em van jelenleg, erre telt!) és nem nagyon hozzák be az árukat!
Az áruszállítás is elég izgalmas, főleg mikor telepakolok egy Caterpillárt és izgulok, hogy mikor fog kidobni a szerver, vagy bebuggolni valahol a karakterem, ami miatt az egész megy a levesbe az összegyűjtött pénzecskémmel együtt!
Szóval jó móka na!Így jelenleg maradt futárkodás/nyomozósdi és néha egy kis NPC-k elleni csihi-puhi!
Általában este 9-től vagyok elérhető és Pajti néven vagyok csillagpolgár! Kereshettek nyugodtan bármivel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest