- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoeDameron
aktív tag
Köszi a dalt, bár a hatása nálam máshogyan jelentkezett. Épp most vágott le faterom a ház előtti lámpavasról, miután önakasztást végeztem. Jól vagyok, köszi mindenkinek az érdeklődést!
Más: jaj nagyon hiányzik nekem egy vázlatos fejlesztési terv, hogy lássam pontosan mi következik a következő hónapokban.
-
Jaja... Az a tűzoltósisak is telitalálat, sci-fi, mégis ránézel és tudod hogy az
Remek munka (ez az a része a grafikai munkának amire sosem lennék képes, nincs ekkora fantáziám
)
Amúgy ahogy nézem elég "hézköznapi" dolgokat használnak, Maya, Zbrush, Keyshot... Persze ezek mind több ezer és tízezer dolláros szoftverek, bár ez nem meglepő amikor már egy Visual Studio 2015 is kb 70-80 dolcsi per felhasználó per fő (tehát ha mondjuk 100 ember használja, az akár 8000 dolcsi is lehet havonta). Nem tudom mondjuk hogy hány ezer dollár ha fixen meg akarod venni és nem licenszelni, de biztos jópár ezer per user. -
Malachi
veterán
vasat ne is vegyél hozzá, amíg meg nem jelent. egyrészt anyagilag is jobban jársz, sokkal (gyorsan avul a cucc ha most megveszed, de hát ez nem kell mondanom) másrészt megjelenés után a lehető legoptimláisabb konfigot tudod összeállítani a játékhoz. túl se lősz, de gyenge se lesz ha már tudod, mi kell hozzá. most még senki nem tudja.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Eddig három olyan momentum volt, amikor szinte katarzist átélve előre megszerettem a játékot. Az első az a bizonyos: "Megtámadják a hajótokat, felugrasz a székedből és rohansz a lézerágyúkhoz" vagy valami ilyesmi, amikor Roberts mutogatta, mit tud a Constellation hajó. A második az volt, amikor arról volt szó, hogy a mentőkabinod megtalálja valaki az űrben és váltságdíjért elenged vagy kitesz valahol, esetleg elad
A harmadik az alább említett a skill a kezedben van dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest