- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiak
tag
válasz
Plasticbomb #50734 üzenetére
a torrent file sikeresen felkerült a gépedre?
-
csiak
tag
válasz
Malibutomi #50703 üzenetére
12.Es monochrome
-
csiak
tag
válasz
oettinger01 #50697 üzenetére
Szerintem ne kapkodd el a M.2-t.
Voltak itt gyakorlati tapasztalatok, hogy annyival nem gyorsabb mint amennyivel drágább...
Én is volt idő mikor nagyon akartam, aztán letettem róla még egy ideig...A gép fel(be)újítást pedig számunkra illik az SC megjelenésre időzíteni
addig fut minden a 286-oson szépen -
csiak
tag
válasz
Raulblanco07 #50666 üzenetére
Szerintem is az adná meg a játék sava-borsát... Ha a nagy csillagrombolók körül kialakulnának óriás harcok, és nagy skalp lenne ilyen romboló osztályú hajó levadászása mondjuk egy független kalózszervezet összehangolt támadásával.
üdv,
CMDR Korrbak, admirális/generális
(Ha érted mire gondolok)
-
csiak
tag
válasz
MasterDeeJay #50662 üzenetére
Nekem bejön...
-
csiak
tag
válasz
Menthirist #49793 üzenetére
szerinted a roadmap-ban lévő újdonskágok már belső tesztelés alatt vannak, vagy még cask fejlesztés alatt?
Mennyivel járhatnak előrébb a készítők, mint amit mi megkapunk? -
csiak
tag
válasz
Volfram42 #47296 üzenetére
Az a baj, hogy lassan nyugdíjasok leszünk, rosszabbul fogunk látni, és lassabbak lesznek a reflexeink, mire ez megjelenik
Most még tudnék AdmirálisGenerálisként sikereket elérni, de mire megjelenik az SC, tuti valami kopott kalózvárosban fogom a fiatal titánoknak árulni a halat minimál UeC-ért
-
csiak
tag
Azért ha az Idris ilyen hamar kifekszik, drága mulatság lesz vele a játék... Én pont azt vártam volna a demótól, hogy azt mutassa meg mennyire durva egy capital hajót egyáltalán megsebezni, nem hogy szétlőni... Rulez Aurora
-
csiak
tag
Szőrös Te élsz még?
Mikor legutoljára láttunk, épp a robotpilóta fogta a kezedet!
-
csiak
tag
Mire megjelenik a játék, ezen már régen túl lesztek
-
csiak
tag
Használ valaki thrustmaster t16000 m joy-t SC-re?
Kíváncsi lennék a beállításokra, mert sajnos eddig nekem nem sikerült maradéktalanul beállítani...
-
-
csiak
tag
Kipróbáltam a 2.3.1-et. Hát sajnos nekem minden alkalommal lefagyott eddig, amikor próbáltam játszani, és grafika is teljesen szétesik, élvezhetetlen minőségű lesz a korábbi patchhez képest.
Nem tudom mit rontok el, de lehet újrainstall lesz belőle.
Az Aurora MR-t pedig szeretném örökre lecserélni egy másik hajóra, mert továbbra sem vagyok képes irányítani. (többet meg oldalirányban, mint egyenesen).
Akinek több hajója van, egy közösen alkalmas időpontban szívesen kipróbálnék másik hajókat is!-világbéke-
-
csiak
tag
válasz
Menthirist #39783 üzenetére
mentve volt a játékon belül az export lehetőséggel. De a játék mappában nem találtam olyan nevű xls file-t.
Amúgy is bajom volt vele, mert a meglévő beállításaim folyamatosan eltűntek játék közben, szinte minden vanduul vagy race esetén kurva kellemetlen volt a megváltozott beállítások miatt kilépni az options-be visszatölteni a mentett beállításaimat.Azért köszi!
-
csiak
tag
Az upgrade óta eltűnt az előre beállított joystick keybindingsem. Nem töröltem user mappát, simán csak frissítettem. Szerintetek van esély arra, hogy valahogy visszakerüljön a játékba a beállításom, vagy kezdhetem előről a configolást?
-
csiak
tag
Mi van olyankor amikor a vanduul swarmban elfogy a respawn, de a társ már korábban kilépett és nem fejezi be a rendszer magától a "futamot"? bukó a REC?
-
csiak
tag
válasz
Drenadar #39315 üzenetére
Nincs valami részletes leírás a különböző hajótípusokról?
Az RSI oldalán a hajóknál lehet választani a típusok között, de hogy egy csoportnak mi az erőssége, mire való és hogyan gondolják a fejlesztők a hajó használatát a végleges játékban, az sehol nincs leírva. Így meg szerintem óriási lutri hajót választani, egy gondolatban kitalált felhasználási módra...
-
csiak
tag
Ismertek olyan appot, ami tud pcn hangvezérlést magyarul, es az SChez is használható?
Egy csomó ingame videóban használják a voiceattackot, de az nem használható magyar windows-al sajnos. -
csiak
tag
Azt tudja valaki, hogy ha ketten szeretnénk Port Olisarba menni, ahogy milyen módon lehet, hogy közös szerveren legyünk?
Akár hányszor próbáljuk, 16/16 teltház van minden szerveren. A keypadon beírt szerver számok pedig nem igazak...Köszi!
-
csiak
tag
Köszi Nathan a cikket! 😄
-
csiak
tag
valaki ma egy közös játék?
-
csiak
tag
Úhh anyám...
-
csiak
tag
Sziasztok. Szeretném kipróbálni a játékot, és a magyar leírások ebbe a topicba vezettek.
Elolvastam az off bevezetőt, és nézelődtem a neten kezdőknek szánt faq-k és leírások után, amiket többnyire el is olvastam.Még is az lenne a kérdésem, hogy regisztráció és vásárlás előtt melyik lehetőséget ajánlanátok a csomagok közül, illetve, hogy van e jelenleg a hivatalos oldalon lévő ajánlatoknál olcsóbb, vagy jobb ajánlat, esetleg spec referral code, a jobb indulást tesz lehetővé?
TS-en vagy IRC-n megtalálhatóak a magyar játékosok esetleg?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest