- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
remélem ezeknek a csúzliknak jóval nagyobb a lőtávjuk mint a WT WWII gépeinek
Amúgy meg a kicsi gépek is tudnak veszélyesek lenni, ezért mindet le kell szedni
Van arról valahol összefoglalás, hogy kik azok akikre számíthatunk a játékban és nem csak "sims"-ezni akarnak? Valamint hogy milyen hajóra tették le a voksukat? Tudom sokan aurora fanok, de egyéb?
Tudom, nagyon felesleges az előretervezés egy játéknál, ami majd csak egy év múlva jelenik meg, de a béta előbb kijön....
-
Diopapa
addikt
Én nem akarok. De ha van egy 3-4 fős csapat, aki pl kalózkodni akar, akkor logikus a Connie. Az is valószínű, hogy dugig lesz a játéktér Aurorákkal... Másrészt pl megtámad egy kis hajó, nem zavaró, hogy ha fél perc múlva úgy dönt, hogy otthagy, akkor nem tudsz vele mit kezdeni? Harmadrészt pedig a nyertes stratégia általában a túlerőn alapul. Ha tetszik, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest