- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
miqlas #55088 üzenetére
Holnapig még van időd próbálgatni. A Cutlass tényleg nagyon jó mindenes ladik és tökéletes a Roc-ok hordozására. Ebben a kategóriában kicsit feljebb ajánlanék még egy Freelancer Max-ot és egy Mercury Star Runnert kipróbálásra. Ezekkel is szállíthatod a Roc-ot, de emellett nagyobb rakteret és erősebb pajzsokat is kapsz melléjük.
-
mrzed
senior tag
válasz
miqlas #55064 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Mit gondoltok, érdemes Mustang Alpha és Aurora MR helyett most akciósan megvenni a Cutter IAE Starter Pack-et? -
-
anulu
félisten
válasz
miqlas #54877 üzenetére
köszi! igazából nem tudom, hogy kell-e
mercenary questekre mentem rá, de ahogy néztem YT-t, van pár, ahol anti-air turretek lehetnek, és ott jól jöhet ha távolabb kell leszállni. akkor az elgondolásom jó, hogy lekérni, hajót is, és beparkolni? mmint elviszem valahova, visszamegyek a bázisra, lekérem a hajót, odamegyek, ahol a felszíni cucc van, és beállok? vagy túlbonyolítom és van egyszerűbb procedúra?
őszintén, plusz valódi pénzt nem akarok beletolni a játékba
-
Szőrös
veterán
válasz
miqlas #54839 üzenetére
Hja, nekem is volt hogy a dragalatos npc befutott 2 doboz moge es leguggolt, aztan amikor megindultam fele akkor fedezekbol kitartotta a fegyvert es egy kover sorozattal leszedett. Mondom koszi, ezt most miert
Szoval igen, ha olyan a csillagallas akkor az npc teszi a dolgat eleg szepen. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
miqlas #54837 üzenetére
sajnos az is előfordul
utóbbi időben ahol vannak rendőrök is sokszor az volt hogy mire odaértünk a rendőrök már majdnem mindegyikkel végeztek
de velem volt olyan hogy olyan szerverre kerültem ahol még nem voltak fáradtak és nagyon gyorsan szétkaptak, én meg arra készültem hogy nulla armorral egy pisztollyal végzek velük. Hát ők nem úgy gondolták(Volt hogy egy szál késsel sikerült )
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
miqlas #54754 üzenetére
Keblemre, testvér!
Terrapin-em van (csomag második hajója), imádom, de egyszerűen teljességgel hasznavehetetlen. Pont azokból az okokból, amit írsz. Értem én, hogy 30 tonna páncél, de egy rendszert nem tud keresztbe átszelni oda-vissza.
Ami még mókás (mint full minimum kezdő) az a Pisces. Ha jól tudom, gyakorlatilag a legkisebb Jump-képes hajó, egyben az egyetlen jump-képes Snub. Szegénynek az ára a baja, mert abból a lóvéból simán kapod az Avenger Titan-t, az meg mégis sokkal használhatóbb... Persze jelenleg nem tudni mi a körítés. Milyen szenzorok lesznek a Pisces-en vagy mi igazolja az árát. Elképzeléseim persze vannak, de azzal tele a padlás.
-
válasz
miqlas #54739 üzenetére
Jaja... csak amikor fél naprendszerrel odébb vagy, akkor inkább improvizálsz, mintsem egy óra út legyen oda-vissza
Az egyedüli ami meg tudott többször is szivatni még, hogy kétszer is eltaláltam társat, amitől kaptam is crime rate-et, és nem jöttem rá egy ideig hogy hogy lehet megszabadulni tőle (végül szerencsére az otthonomban, microtech-en el tudtam menni egy kiosk-hoz, ahol 16k kreditért levették az 1 darab crime rate-emetSzerencse hogy az őrök csak futkostak le-fel sőt talán lőttek is, de nem találtak el közelről sem (meg nem is nagyon akartak
)
Lassan majd nézek más küldiket is, egyelőre a bounty hunterek a legkifizetőbbek számomra. 12,5k uec pár percenként, viszonylag kockázatmentesen (a connie-mat ezek még nem nagyon tudják kikezdeni, bár egyszer már lelőtték rólam egy pilonomat)
-
anulu
félisten
válasz
miqlas #54730 üzenetére
akkor miket érdemes tolni? egyelőre a hajó irányítást is tanulom, illetve simán elveszek az űrben
volt egy szép fegyverem (valami 4k-ba került), hozzá vagon lőszer (150-es tárak, asszem 1k lövés/perc sebessége volt), az is elveszettúgyhogy nagyjából egy fél kiflivel a kezemben tudok indulni a bármerre.
-
m0h0senator
őstag
válasz
miqlas #54622 üzenetére
Nem arra a dx11 képességei a válasz. Az is lehet, hogy egy player lekért egy nagyobb hajót amit betöltött a szerver és ezáltal a te kliensed is. Ha egy holdon vagy mondjuk dobozokat szállítasz ott meg 60-70-80 fps is lehet mert ott közel sincs annyi megjelenítendő objektum.
-
Szőrös
veterán
válasz
miqlas #54607 üzenetére
Az SQ42 az nem játszható, ha megveszed akkor majd a megjelenéskor tudsz vele játszani addig nem. Az SC az ami "játszható", de az nem sztoriorientált. Az egy sandbox mmo, bekerülsz egy világba, ami jelenleg egy csillagrendszer, és csinálsz amit akarsz, nyilván jelenleg korlátozottan mert nincs bent minden játékmechanika.
-
duvi
nagyúr
válasz
miqlas #54603 üzenetére
Az SQ42 és az SC különálló játékoknak készülnek. Mindkettő fejlesztés alatt áll és az SQ42 egy teljes értékű single játék lesz. Épp ezért ebből szinte semmit nem mutatnak belőle, mert elspoilerezhetnék a történetét. Régebben az egyik CitizenConon mutattak egy hosszabb gameplayt belőle.
-
-
-
duvi
nagyúr
válasz
miqlas #54548 üzenetére
3.14-ben ideiglenesen egyforma értékeket adtak meg az azonos méretű pajzsgenerátoroknak. Jelenleg ezt látod a tervező oldalon is. De tényleg az a legjobb amit Szőrös javasolt. Gyere fel a Discord csoportba mert ott sokkal egyszerűbb a kommunikáció és hamarabb kapsz választ a kérdéseidre.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
miqlas #54539 üzenetére
"Egy 300i a hajóm, amin, ha meg feszülök, akkor sem tudok modulokat cserélni „read only” a hajó. Ez vicces, mert azért zárták ki a hajómat az in-game fejlesztésbõl, mert igazi pénzért vettem "Amikor használatban van a hajód(vagy éppen le van hívva valahol), vagy megsemmisült és még nem kérted le újra, addig nem lehet a modulokat cserélgetni. Az a legtutibb megoldás, ha lehívod egy terminálnál és utána egyből visszaküldöd a hangárba. Ilyenkor tuti működnie kell a modulszerkesztésnek.
-
scyllafren
senior tag
válasz
miqlas #54531 üzenetére
Ha nem megy, gyere a unofficial PH discordra, streamelem neked es kerdezhetsz
Nickem Noru, en vagyok az egyik mod
-
scyllafren
senior tag
válasz
miqlas #54529 üzenetére
Ha beleraktad a banyasz-fejet, akkor kesz. bal kattal elinditod es gorgovel allitod az erosseget. Innentol kezdve figyeled a bal szelso oszlopot: amint eleri a zoldet, vedd le az erosseget, hogy ott is maradjon, de ne menjen a pirosba. jatszani kell a gorgovel, ami az erosseget allitja 0-100% kozott.
A bal battery meg vegtelen, ehhez nem kell tar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest