- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- One UI zápor szórta meg Európát
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Most a Honor 400 Prón a sor
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SkyS1gn #48760 üzenetére
Jó képekVégül a napokban én is subscribe-oltam egy hónapra, hogy kipróbálhassam a ptu-t. Hát vannak bizonytalanságok, szokás szerint két mag dolgozik leginkább, abból az egyik mindig 100%-on van, emiatt csak 5-30 fps-em volt, időszakos jó 10 másodperces "fagyásokkal". Természetesen azonnal a holdak felé vettem az irányt, elsőnek a Cellin felé, mert azt hittem az a jeges, szépen be is csapódtam, igaz nem robbantam fel, csak pattogtam
Kiszálltam a hajóból, de sötét volt hogy bármit is lássak
Aztán ma irány Daymar, megyek prospectorral, legalább megnézem azt is hogy hogy néz ki. Kijövök az quantum ugrásból, látom hogy azért még messze van a cél, nyomom a gázt meg az utánégetőt, közeledek közeledek. Lassan leszállhatok... Hopp, a benzint elcsapattuk, hajtómű leáll, becsapódok mint egy meteorit. RemekMegyünk akkor harmadszorra Aurora-val. Megint Daymar, kinéztem magamnak egy pontot, amire azt írta hogy még párszáz km, de nem jelezte hogy a hold túloldalán lenne. Úgyhogy végül egy közelebbi óvóhelyhez mentem, lerepülve jó 100 km-t a légkörben (a szél miatt nem volt túl előkelő látvány
)
Leszálltam szép finoman, igaz a hajónak nem sikerült teljesen stabilan földön maradnia, "billegős" lett, de mindegy. Szétnéztem, szaladgáltam, megfulladtamHappy times
Jah meg vásárolgattam
Jó lesz ez, csak nagyon foghúzós ez az fps. Gondolom ezernyi dolgot logolnak és küldenek a szervernek, ez is hozzáad a terheléshez, de valahogy megoldhatnák hogy végre minden mag jobban dolgozzon. Azt mondják a cryengine alapból is nagyon jól tud sok magot használni, és ők is 8-ig skálázódnak, de ennek nem sok jelét láttam még.Holnap majd szétnézek még több felé, meg megnézem a pakolászást, illetve a küldiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- Tesla topik
- Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad X260, 12,5" HD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest