- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wanderer89
tag
válasz
Drenadar #40702 üzenetére
Így van, én már a 2.4 újdonságainak is nagyon fogok örülni
. Én személy szerint nem hallottam, hogy év végén béta fázisba lépne a játék, viszont azt igen, hogy év végére bekerülhet a teljes Stanton rendszer. Mondjuk, néhány hajót leszámítva, én leginkább a procedúrális planétákat várom, hogy végre landolhassak majd rajtuk, számomra ez rég várt fícsör, még nem volt alkalmam más játékban ilyesmit kipróbálni.
Ismét Avenger tulajdonos lettem, főként azért, hogy legyen egy olyan hajóm, amivel tudok majd minimálisan kereskedni is, de nem csak erre lesz jó. Ha jól tudom, a Vanguard-hoz külön pilóta engedély kell, mivel katonai gép, így elképzelhető, hogy nem fogom tudni használni rögtön. Szóval már csak egy Prospector kell, és teljes lesz a kezdő "flotta". Így lesz mindkét kedvenc gyártótól hajóm
. Nem kizárt, hogy a Prospector-on kívül még mást is megveszek idő közben, de nem látok rá túl sok esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest